![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Nick anterior: BMW Join Date: Mar 2002 Location: Galati |
pe dracu`... da` ce fac? paratrasnet? astept sa ma contacteze cei de la RAL. le-am trimis mail. m-am hotarat in privinta configuratiei: - 2 AP-uri care vor sta in casa. - la 1 ma duc cu cablu H1000 (in jur de 10metri) pana pe bloc. - la celalalt H1000 - 1metru pana la geam. acum mai am 1 intrebare: la ce vreau eu sa fac, imi trebuie: 2 Access Point sau 2 Access Client sau 1 Acces Client si 1 Acces Point ?!?!?!
__________________ hai pa! | ||
|
| | #63 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2004 | Quote:
| ||
|
| | #64 (permalink) | ||
|
Mah copii... aveti naibii grija cu 220 pe cablul de retea tras prin exterior. Ploua pe el, bate vintu' si se dezizoleaza cablul si ajung 220 pe vreo suprafata metalica pe care pune un cetatean mina si da ortul popii. In plus, de la aia 50Hz intra in ceata switchurile auto MDI/X. power over ethernet se face cu 48V continuu.
__________________ [ Sub-inchiriez acest loc de reclama ] | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
| Nick anterior: BMW Join Date: Mar 2002 Location: Galati |
da` cine zice ca se duce cu 220, ca doar nu s-or alimenta la tensiunea asta... in atach (Adaptor wireless ZyAIR B-420 Ethernet (model ZyAIR-B420)) arata ca se alimenteaza la 12V, de ce tre` sa pui si traful pe bloc? il lasi in casa si pleci pe cele 2 (sau 4) fire cu 12V.
__________________ hai pa! | ||
|
| | #67 (permalink) | ||
| Quote:
Au driver de linux, functioneaza (cu un pik de bataie de cap) la www.minitar.com
__________________ "daca pui 3 huburi de 10 mb unu dupa altu cele 2 capete o sa comunice cu viteza luminii. In cauciuc." "Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience" | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
o situatie lamine: am un ap zyxel b1000 cu antena omni de 12 dbi si peste 5 km un adaptor zyxel b400 cu antena uni carlifonia de 24dbi. problema este ca adaptorul asta e facut (cred) pentru un singur utilizator. am pus un zyxel 420 in loc la 400 si nu merge la distanta aia. nu inteleg de ce. vizibilitate este. ce solutii ar fi? ce adaptor sau ap client sa pun sa mearga la distanta aia. dac pun ap b2000 in loc de b1000 si adaptorul b420 ar merge? daca schimb echipamentele cu ap SMC2804WBR si adaptor SMC2670W sau SMC2671W? sau ce solutii dati voi? inca ceva e bai daca sta ap afara la temperaturi dinalea cu minus (10 - 20)? regards
__________________ Numa tu sa te bagi in seama? | |||
|
| | #69 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2003 |
De obicei cam toate echipamentele sunt facute sa mearga peste 0 grade. Nu prea as crede ca ar functiona la -10 sau -20 grade. Daca iti mergea cu B400 pune un router dupa el si o sati mearga si pt mai multi utilizatori. Dar cand scanezi cu softul de la B420 nu iti vede antena OMNI (nici macara semnal f. slab)? Daca te intereseaza ROUTER si ADAPTORul care leai specificat mai sus, am eu de vanzare la un pret avantajos. | ||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
ce motiv ar avea sa nu functioneze sub 0 grade? Ingheatza electronii in fire? Sa fim serioshi. La temperaturi mari eventual se topesc tranzistorii (d-aia proc-urile folosesc coolere) da la temperaturi mici . . . io unu n-am auzit scula sa nu mearga; mai ales ca un AP nu are harddisk sau alte chestii mishcatoare. Faza cu routeru se poate rezolva FOARTE ieftin cu un mic 486/pentium cu 2 placi de retzea, cu 16M ram (8, dar la limita), cu unitate de discheta si cu programelu asta pus pe discheta: www.freesco.org. Simplu, nu?
__________________ "daca pui 3 huburi de 10 mb unu dupa altu cele 2 capete o sa comunice cu viteza luminii. In cauciuc." "Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience" | |||
|
| | #72 (permalink) | ||
|
DATASHEETU spune intre ce temperaturi functioneaza GARANTAT. Eu vreau sa vad un AP care merge la 1 grad C si nu mai merge la -1 grad C, si atunci imi tzin gura. No offense!
|
| | #73 (permalink) | ||
|
a avut cineva de-a face cu treaba aia cu freesco si cu adaptor b400? eu am facut freesco ala, merge dar numa pe 1 statie am apucat sa verific, ca inca nu am 2 statii facute sa vad daca merg amandoua simultan. oricum va multumesc pentru sfaturi thx KillerOPS
|
| | #75 (permalink) | ||
|
Pai freesco ar trebui sa mearga din moment ce merge cu una. SMC-uri gasesti la flamingo, dar grija mare ca drivierele de linux nu-s chiar beton. Iti recomand mentorurile de la eta2u (pret mic) sau ceva ZyXEL SMC-urile is facute exact ca Planeturile, adica cu chipset ACX100, fara driver oficial de linux. Cat despre functionare, mentor are semnal mai bun si-i si mai ieftin (1.000.000)
|
| | #76 (permalink) | ||
|
Freesco merge minunat pe mai multe statii, dar mie nu imi convine ca i-mi mascaradeaza ip-urile din reteaua si nu o sa ii pot contoriza traficul, noroc ca sunt doar 2 clienti si ma descurc eu cumva cu ei. mersi pentru sfaturi. regards
|
| | #77 (permalink) | ||
|
Pai vezi ca ai shi mod bridge in freesco. Ai mai putea incerca ceva VPN pentru monitorizarea traficului, sau ceva rutare statica. Dc te intereseaza, trimitemi un mail pe killerops(shift+2)rol.ro cu o poza cu reteaua ta cu tot cu ip-uri si cam ce vrei sa faci. Cred ca se poate ushor.
|
| | #78 (permalink) | ||
| Quote:
regards
|
| | #79 (permalink) | ||
|
Cauta-ma pe mirc, undernet, cu KillerOPS =), de obicei seara de la 10-11 in colo /query killerops
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 |
Pot conecta wireless doua calc. aflate la ~2km fara vizibilitate directa (si daca da - cum)?
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |