![]() |
| | #161 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 | cine ma poate ajuta?
Nu stiu daca am intrat bine ca sa cer ajutor legat de un card de memorie micro SD,dar sper sa nu deranjez pe nimeni si sa imi gasesc si eu rezolvarea la problema. Aceasta consta in felul urmator: cand il introduc in telefon ,dupa 2-3 minute telefonul se blocheaza.Pe card am peste 350 de poze si cateva video-uri insumand impreuna peste 150 minute,de asemenea muzica,etc.Ce am omis sa zic este ca cardul este de 1 GB. Ceea ce vreau eu sa fac si nu reusesc este ca nu pot descarca pe calculator ce am pe card.Am incercat si cu cititor de card si cu adaptor,cu cablu de date,dar nimic.Imi apar folderele cu denumiri de parca scrie in chinezeste! Nu pot nicicum vizualiza pozele,etc! ![]() Mai exista vreo solutie ca sa le pot salva pe PC-ul meu? | ||
|
| | #162 (permalink) | ||
|
sal se da o conexiune rds fiberlink , un pc cu 2 placi de retea si un laptop pe o placa de retea am rds-ul (ICS activat la conexiunea PPPOE) , iar cu cealalta dau net la laptop prin dhcp problema e ca nu merg chiar toate chestiile : anumite jocuri online , probleme cu unele huburi de dc++ , etc eu banuiesc ca din cauza porturilor... cum as putea sa deshid porturile? am vaz ca e o optiune din conexiunea rds dar nu stiu ce sa pun acolo pt mine routerul nu e o solutie pentru ca pierd din viteza...
__________________ Trance isn't just about the beat, it's about the movement of the beat, the sound, the life behind the music you are listening to.Listen to it the wrong way and you'll miss everything. dau invitatii lockerz ! | |||
|
| | #163 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2008 |
salut am doua placi de retea vreau sa connectez netul la PS3 prin ICS, se poate?pls help | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |