![]() |
| | #21 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2003 | Quote:
io stau pe mihai bravu chiar deasupra farmaciei help net. stiti cum ma pot lega si eu cu voi? | ||
|
| | #22 (permalink) | ||
|
Pai mai este o retea de cca 80 de insi la citeva blocuri de noi in directia spre macdonalds dar inca nu am discutat cu "lideru" lor spiritual ![]() Poate in zilele urmatoare.Si asa vom putea fi cca 120 de insi cu posibilitatea de extindere spre Socului
__________________ *** Am@DEUS *** - 0745-150-855 - Ymessenger: protermal81 sau ighepe Temperatura mai mica pentru procesor? | |||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
Iuzar nu e OBY...el e deja la mac , mai e o statie de tramvai pina la el. aia 80 sunt inainte sa ajungi la el.
__________________ *** Am@DEUS *** - 0745-150-855 - Ymessenger: protermal81 sau ighepe Temperatura mai mica pentru procesor? | |||
|
| | #27 (permalink) | ||
|
eu stau chiar vis-a-vis de autogara... poate-poate facem o retea ritmului-socului ca acolo sta prietena mea
__________________ alice@xes.ro / alice_xes pe y! messenger All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can't get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer. -- IBM maintenance manual, 1975 | |||
|
| | #29 (permalink) | ||
|
spate, why?
__________________ alice@xes.ro / alice_xes pe y! messenger All parts should go together without forcing. You must remember that the parts you are reassembling were disassembled by you. Therefore, if you can't get them together again, there must be a reason. By all means, do not use a hammer. -- IBM maintenance manual, 1975 | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
Deci.... uite va atasez o poza cu locatia retelei ..... dar ca administrator al netului si retelei din zona va zic ca sunt sanse nule la net... Avem deja abonamentul impartit la prea multe persoane si nu mai e loc de extindere.... plus ca cei de aici fac deja urat daca mai dau net la o persoana..... Dar in retea puteti sa veniti ....
__________________ A Jedi's strength flows from the force | |||
|
| | #31 (permalink) | ||
|
La 2 blocuri de mine (vezi pe care am postat-o anterior) e o retea de 200 de insi am vorbit aseara eventuala legare a noastra (35+) cu ei dar a cazut din mai multe motive.
|
| | #33 (permalink) | ||
|
Nu mah la 2 blocuri de switchul nr 8 din harta.E inspre Baicului pina la bariera de cale ferata (daca stii la capatu troleibuzelor 85 si 69).Dar ce zona e acolo nu iti mai zic De asta nu ne legam cu ei.
|
| | #35 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 Location: Bucuresti | Quote:
--------------------------------------------------------------------- Oby One: Vad ca sunteti destul de departe cu reteaua. Noi astia care vrem sa intram suntem la celalalt capat al Pantelimonului. | ||
|
| | #36 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 Location: Bucuresti, Stanescu Gh. nr.5, sect.2 |
Salut tuturor, Locuiesc vis-a-vis de scoala 46 mai precis in blocul 219, sc. B si as dori sa ma leg si eu la reteaua care am vazut ca deja exista. Imi puteti spune si mie cu cine pot lua legatura pentru detalii? Pana acum mail-urile pe care le-am trimis anumitor persoane care am vazut ca fac parte din retea nu si-au gasit raspuns.Sau poate n-au ajuns unde trebuie.Sper de asta data sa primesc si eu un raspuns.Multumesc | ||
|
| | #37 (permalink) | ||
|
Charlie vezi ca ti-am dat PM.
|
| | #39 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 | retea mihai bravu iancului avrig
Salve! Eu tocmai am pus pe picioare o retea care se intinde de la cinema aurora pe O10 - C19 scarile A,B,C si C18 scara A pana in clipa asta. Pt saptamana viitoare adica inainte de Pasti o sa ajunga la C17 Scara B si poate si la Piata Iancului in statia lu 135 cand pleaca spre Vitan. Acolo merge o conexiune radio. Cine e interesat sa dea un PM sau un telefon 0722.403.803 sau 0745.097.719. Alex Last edited by alexmat; 04-04-2004 at 10:46.. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|