![]() |
| | #61 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
Ma ajuta si pe mine cineva cu o retea pe Magura Vulturilor in capatul dinspre Iancului? mgheorghiu@pcnet.ro | ||
|
| | #62 (permalink) | ||
|
Salutare, Caut si eu (ca multi altii dupa cum am vazut pana acum) o retea cu net la care sa ma pot conecta. Locatia mea este: Str. Elev stefanescu, nr.9, bl.449. Este strada care leaga Str. Avrig cu Str. Magura Vulturului, zona Piata Iancului. Am vazut ca tot s-a presupus existenta unor retele in zona mea, dar am rascolit tot forumul si nu am gasit o adresa exacta (e-mail, tel., site, etc). Deci in concluzie daca imi poate furniza cineva acest gen de informatii, as fi foarte recunoscator :bere: email: dionut77@email.ro | |||
|
| | #63 (permalink) | ||
|
dati-i si voi un mesaj lui alexmat, el e adminul retelei si a intrat si pe Elev Stefanescu, si pe magura, o parte...hai ca nu e un efort prea mare... uite si sit, daca vreti http://www.almsoft.net/
__________________ ... | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
| WWW.PTM.RO 12Mbps extern 100Mbps metorpolitan 350 mii net ! nue xiotsa taxa de conectare extindem inspre inacului doritori contact pe site http://ravenet.ptm.ro
__________________ When I was a little kid my mother told me not to stare into the sun, so once when I was six, I did. At first the brightness was overwhelming, but I had seen that before. I kept looking, forcing myself not to blink, and then the brightness began to dissolve. My pupils shrunk to pinholes and everything came into focus and for a moment I understood. | |||
|
| | #68 (permalink) | ||
|
[b]daca stie careva o retea prin zona liceului MecanicaFina, M.Sadoveanu, Lic.Industrial14... PLZ let me know! dandinromania[at]yahoo[dot]com ....... Din pacate nu a ajuns nici astralu pana la mine si poate gasesc vre'o retea care sa aibe net si cu care sa ma leg....... TNX anyway | |||
|
| | #74 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Sunt un dracusor nascut din amor, hranit cu dor ![]() Crima nepedepsita: Omorarea timpului ![]() Secretul succesului: sa stii sa pierzi cu demnitate si sa castigi cu modestie. ![]() | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|