![]() |
| | #1 | ||
| De cand se contorizeaza traficul la abonamente pers juridice!!!(Astral) Bai am vazut si nu mi-a venit sa cred.....Am fost sa platesc internetul (de fapt e un dial-up mai prost) la compania mea care face parte din grupul Astral si ce-mi vad ochii...scria cu rosu si am vazut bine persoane fizice 29$ abonament nelimitat lalal 24$ abonament de noapte 19$ trafic 600 mb nimik nou... dar la persoane juridice 50$ trafic 1gb si pe intern gratuit si nelimitat 80$ trafic 3gb pe intern gratuit si nelimitat 110$ 256kbps nelimitat ce draq ma ne-am tampit.....Pai mai bine iau de 9$ la RDS...........cum vine asta la abonentele persoane juridice sa le contorizezi traficul....care e faza ca nu ma prind....Daca le da 256kbps la 110$....atunci care e diferenta intre abonamentele de pers fizice si cele de 'pers juridice' ???....E STUPID | |||
|
| | #2 | ||
| Diferenta poarta numele de "garantare"
__________________ The conquest of the fear of death is the recovery of life's joy. | |||
|
| | #3 | ||
| asta stiu cu garantarea ......dar totusi tot canal de 128kbps cred ca le da......parca sunt abonamente de RDS.. | |||
|
| | #4 | ||
| Daca prin abonamente rds te gandesti la cablelink atunci las-o balta ![]() Alea n-au nici un fel de garantare. Ca (pe moment) e banda suficienta sa sustina cati useri sunt acuma e altceva.
__________________ The conquest of the fear of death is the recovery of life's joy. | |||
|
| | #5 | ||
| Quote:
__________________ Don't worry about a thing...cause every little thing's gonna be allright! | |||
|
| | #6 | ||
| ce face pai 256Kpbs negarantat ai la RDS cu 29$ ... 20GB sau cat e ... rezonabil oricum ... de fapt nici o noutate Astral a ramas mult in urma RDS la toate capitolele si nici nu le pasa ... sa speram cum glumea cineva pe alt thread ca-i va cumpara RDS si pe ei ... :fuckoff: | |||
|
| | #7 | ||
| Nici n-am pretins ca sunt 256kbps garantati la Astral. Dar 16kbps garantat cu cat iei de la RDS ? Si la RDS ai pe dracu 256kbps cu 29$. Poate pe metro sa mai ai tot timpul, ca pe extern ..... cand vor muschii lor.
|
| Advertisment | |
| | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|