Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 13-02-2007, 09:23   #21 (permalink)
Registered User

migabi's Avatar

Probabil ca a folosit un punch tool .

migabi is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2007, 09:52   #22 (permalink)
Registered User

icub4ucm's Avatar

Cu o surubelnita foarte subtire sau cu un cutter se baga firele printre lamelele alea. Dar eu totusi recomand mufa de prelungire (doza), costa in jur de 1 leu cred si se gaseste la aproape toate magazinele de pe Maica Domnului.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	doza.jpg
Views:	80
Size:	76.1 KB
ID:	186735  

icub4ucm is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2007, 10:36   #23 (permalink)
Registered User

Mai greu, dar am reusit.Cu o surubelnita e posibil sa cam strici priza, sa nu mai faca contact bine, cu un cutter nu ma incercat, iar ustensila speciala dc nu ai mai multe de facut nu merita, costa ceva bani si nu are rost.Eu am reusit cu un cleste(sfic).Acum nu mai folosesc astfel de prize, am descoperit si eu de cam 1 an prelungitoarele UTP, dar si aici e o problema, sunt de 2 tipuri cu fire si cu placuta, cele cu placuta nu tin, asa ca recomand cu fire sunt 2 lei la Elfabo pe Lizeanu.

alaska is offline    Reply With Quote
Old 15-02-2007, 21:30   #24 (permalink)
bog
Registered User

cu o mufa "i" ... asa se numeste din cate tin eu munte... mufa de prelungire... ani intregi am "functionat" in retea asa... iarna era mai nasol ca intra zapada (apa) si inghetza desi era infasurata in plastice...

bog is offline    Reply With Quote
Old 15-02-2007, 23:15   #25 (permalink)
Registered User

eugeniusro's Avatar

normal iti trebuie o scula speciala striper parca ii zice, dar eu am folosit si o surubelnita, dar dezisolate pe 1 cm initial si indoita partea dezisolata si apoi presata cu o surubelnita intre clemele de contact, am pus doar perechile verzi si portocalii restul le-am lasat neconectate, in mod normal pe unele placi de retea si celelalte perechi se leaga la niste circuite de atenuare dar mie mi-a fost lene sa le leg.

eugeniusro is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Thread Tools

Posting Rules