![]() |
| | #21 (permalink) | ||
|
Probabil ca a folosit un punch tool .
__________________ You see in this world there's two kinds of people, my friend. Those with loaded guns, and those who dig. You dig. | |||
|
| | #23 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
Mai greu, dar am reusit.Cu o surubelnita e posibil sa cam strici priza, sa nu mai faca contact bine, cu un cutter nu ma incercat, iar ustensila speciala dc nu ai mai multe de facut nu merita, costa ceva bani si nu are rost.Eu am reusit cu un cleste(sfic).Acum nu mai folosesc astfel de prize, am descoperit si eu de cam 1 an prelungitoarele UTP, dar si aici e o problema, sunt de 2 tipuri cu fire si cu placuta, cele cu placuta nu tin, asa ca recomand cu fire sunt 2 lei la Elfabo pe Lizeanu.
| ||
|
| | #24 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2003 Location: Bucuresti |
cu o mufa "i" ... asa se numeste din cate tin eu munte... mufa de prelungire... ani intregi am "functionat" in retea asa... iarna era mai nasol ca intra zapada (apa) si inghetza desi era infasurata in plastice...
__________________ Y: alexebog Ambitia este cea mai proasta scuza pentru a nu avea bunul simt de a fi lenes. Y. Tumblebugs | ||
|
| | #25 (permalink) | ||
|
normal iti trebuie o scula speciala striper parca ii zice, dar eu am folosit si o surubelnita, dar dezisolate pe 1 cm initial si indoita partea dezisolata si apoi presata cu o surubelnita intre clemele de contact, am pus doar perechile verzi si portocalii restul le-am lasat neconectate, in mod normal pe unele placi de retea si celelalte perechi se leaga la niste circuite de atenuare dar mie mi-a fost lene sa le leg.
__________________ Software is like sex, is better when is free | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |