![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
Salut! Vreau si eu sa-mi pun un BNC dar am nevoie de un shell. Am cautat pe tot internetul un free shell dar toate site-urile pe care le-am vazut...........ori nu ofereau pe gratis (trebuia sa platesti pentru BNC) ori nu aveau conexiune IRC. Ce ma sfatuiti sa fac? Stiti cumva vreun shell (free) sau vreo alta modalittate de a instala BNC pe vreun server? Please help! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Quote:
2.simplu, gasesti un serverache , obtii access pe el si faci ce vrei | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Aparusera unii in Ro cu o oferta, am vazut tot aici pe forum dar nu mai tin exact minte. Daca scormoni nitzel in arhive probabil vei gasi. Uhmmm...nu stiu daca era chiar free, dar banuiesc ca problema ta nu e cu cei 2-3$/luna, ci cu faptul ca iti este greu sa ii platesti de pe un card undeva afara.
__________________ ---- time wounds all heels | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2004 |
ce e un severcache? Daca am un ftp://............com .......pot sa intalez vreun program care ssal conectez la un server IRC? sau la ce te refereai? | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
serverache adica nu www.computargames.ro , daca ai si un 62.231.x.x ( NU 192.168.x.x) deschis nonstop po sati faci | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Viitor inginer chitarist Join Date: Jan 2000 Location: Bucureşti |
deci e dubios modul de exprimare al lui thesefirah ai 2 optiuni 1.calculator propriu cu linux conectat la internet pe care il administrezi tu cum doresti 2. platesti undeva un shell unde ai acces limitat la respectivul calculator dar poti sa iti instalezi multdoritul bnc. dupa modul in care ai pus problema nu prea ai treaba cu varianta 1 . alege varianta 2 cu incredere. si tine minte shell gratis iei de la prieteni/cunoscuti nu "spargand" diverse calculatoare conectate la internet folosind te miri ce programe. oriunde esti o sa te prindem pana la urma ! | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
vezi www.titanix.net, era o vreme cand ofereau. probabil not anymore.
__________________ "daca pui 3 huburi de 10 mb unu dupa altu cele 2 capete o sa comunice cu viteza luminii. In cauciuc." "Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience" | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
on-topic, putzin probabil sa gasesti un bnc free pe net ( la sensu de... sign up si gg ). vezi daca nu gasesti in alte partzi vreun nene care sa-tzi dea unu
__________________ Pour la carotte, le lapin est la parfaite incarnation du Mal | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Quote:
Last edited by salrom; 14-09-2004 at 20:13. | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| Advertisment | |
Inscrie-te gratuit in Gladius2 - un joc de actiune, multiplayer! | |
![]() |