![]() |
| | #2002 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara | Quote:
| ||
|
| | #2004 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Like... surprize. Merge telefonia Un mare multumesc merge spre flafi si sizan. 10x guysPS: De accord cu salrom. I-am vazut ieri pe baieti cum au lucrat, nu au stat nici o secunda. Nici nu au apucat sa stea de vorba cu mine sa mai disctam de una alta, au fugit imediat pt ca aveau inca nu stiu cate cablari de facut. Deci injuraturile sa mearga spre management, mai ales spre cel de la centru. Astia din TM chiar sunt baieti gigea. | ||
|
| | #2012 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Pinet: 83.103.205.144:1234 home-mihai.dnttm.ro:4111 Ultimul, este de Astral. Initial a fost facut pt cei de la pinet si a mers bine, in ultima vreme insa viteza a scazut foarte mult. Deci valabil este prima adresa. Righ, acum am si eu nevoie de huburi rds | ||
|
| | #2014 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 | Quote:
Tu ai un fix cu centru asta si ca cei din TM sunt numa lapte si miere... :fuckoff: | ||
|
| | #2015 (permalink) | ||
|
flafi, te rog daca poti sa-mi zici, ce sanse am sa vina RDS sa-mi puna cablu la o casa pe strada Aida ( o straduta care intersecteaza Lidia) , e o zona numai de case, destul de noua, zona in care nu este nici RTC nici alta firma de cablu ? Practic o sa am nevoie de 1) abonament internet 29$ 2)+ abonament telefonie separat pe langa astia 29$ pentru parintii mei 3)+ abonament tv am sanse ?(vezi si tu nu va chem doar pt un 9$) sau e cam departe ? sau nu renteaza pentru RDS ? La sediu ei mi-au zis ca in vreo 2-3 luni se baga si la case...dar eu nu-i cred, si nu vreau cand ma mut sa ma vad pe dialup Last edited by raz; 03-03-2005 at 22:05.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |