![]() |
| | #2043 (permalink) | ||
|
tocmai asta e tzeapa mare a lor, ca ei sunt acoperitzi cu contractu acela nenorocit si tu potzi sa le sufli si sa te judeci cu ei ........... un contract semnat trebuie respectat de ambele partzi, ei nu prea au ce respecta ![]() tzapa![]()
__________________ The Power to Create is In Your MIND | |||
|
| | #2044 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Timisoara | Quote:
| ||
|
| | #2045 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Roland, parerea mea este ca astfel de acuze la RDS aici pe forum sunt timp pierdut pt tine personal. Aici doar le discutam si ne plangem unul altuia. Asa cum am mai zis si la alti, du-te la opc daca crezi ca ai fost lezat in drepturile tale de consumator. Problema va fi sa si dovedesti ca asa este. Insa partea buna este ca cei de la opc sunt chiar baieti buni si poti discuta cu ei. In sensul ca le explici care e problema si ei iti vor spune ce si cum se poate face. Pt ca nu este usor sa ataci o firma ca si RDS doar cu vorbe. Pe de alta parte nu cred ca se poate generaliza problema. Sunt uni care tot timpul au probleme, sunt alti care nu. Evident doar primi sar in fata si astfel se creeaza uneori impresia ca toate serviciile unei firme sunt la pamant. De aceea eu zic ca la astfel de probleme grave sa nu mai stati pe ganduri, use opc. Nu trebuie sa stai la coada, nu ai nu stiu carte formulare de completat. E usor si simplu. Si ce este mai important, firmele reclamate chiar reactioneaza, vezi RDS in cazul meu. PS: ...dar voi nu aveti somn? | ||
|
| | #2047 (permalink) | ||
|
am mai aflat de cineva care a fost la OPC sa reclame RDS , si cica dosraul RDS e destul de gros ![]() ar fi destule amenzi, dar cred ca in timp isi scot ei banii... la servici am RDS. abo de 125$ fara TVA, minim garantat 32 Kbs. acuma tre sa semneze sefu ptr min 128 la acelasi pret. ieri s-a intrerupt netul la servici la 9.15. sunam la tehnic, aia zic sa venim dupa modemul nou, sa-l schimbam pe ala vechi. ne ducem pe bogdanestilor (unde s-a cam restrans echipa de fete...de la 5 la 2...au restrans si mobilierul), ne dau noul modem si ajungem la firma. tipii ne spun ca putem cu vechiul IP sa mai stam 1 sapt, ca avem server linux si nu ne pricepem sa schimbam setarile, tre sa vina un tip. bagam modemul (un nenorocit de webstar), si nimic. restart, reset, reset la server, la switch, nimic. dupa 6 ore (in care aia nu ne-au trimis echipa, ziceau ca nu e nevoie, ca trebuie doar pus modemul in priza si legat de cablu), ne vine un prieten, se baga in linux, schimba IPul vechi cu ala nou, si gata, merge netul. in concluzie: tipii ori sunt incompetenti ori nu fac fata avalansei de probleme (banuiesc ca varianta 2). ii intreb clar daca putem sa folosim vechiul IP si ei ca da, inca o sapt, si de fapt nu puteam. totusi, la un client de 125$ ii pupi si picioarele, trimiti echipa, faci orice sa aibe net cat mai rapid, deoarece cu asta traieste firma unde lucrez, nu te porti cu el ca si cu un amarat de licean care vrea net ptr MIRC si da 9$. RDS really sucks la client support, nu numai la persoane fizice , se pare.
__________________ Support bacteria - they're the only culture some people have | |||
|
| | #2048 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Timisoara |
Nu mai stiu cine zicea ca RDS tehnic e doar pe RTC. mie agentul de vanzari RDS (cu care am semnat contractul) mi-a zis ca exista numere de suport si pe reteaua TDS.tel, dar ca nu le avea la ea (cica sa-i intreb pe aia ce vor veni sa-mi instaleze cablurile). E adevarat? sau doar o vrut sa scape de mine. In alta ordine de idei, eu trec de pe Dial-up RDS la RDS cable link si am aflat ca pt. fiecare an de dial-up am o luna de abonament gratuit. doar atata? sau in lunile astea nici nu exista depasiri (ca cel putin pe site asa scrie) edit: am uitat sa ma falesc ca am fibra pana la bloc si totul e fara modem ... hehe | ||
|
| | #2050 (permalink) | ||
DC++ 40 & share de 25G say: *** Connecting to fatbox.rospot.com... *** Connection refused by target machine Like, fuck it. Noroc ca nu sunt disperat sa schimb una alta cu prieteni pe net. Eventual ma fac de kkt si ma reintorc pe hub pinet &astral si ma milogesc pe acolo. Sa se distreze si ei, ce naiba. | ||
|
| | #2051 (permalink) | ||
Uh, dacian doar acum vad ce ai scris. Adica what? Fibra &no modem? Cum vine asta? Like, 2x utp, una in pc, alta in ... phone ?! Suportul rdstel e ceva in genul 0356-400.401 ...402 pana la 408. Daca esti fumator, sa ai pachet de tigari langa tine. O sa ai nevoie. | ||
|
| | #2054 (permalink) | ||
|
Uhh.. LOL Magnum... nu te oftica asa si gandeste-te logic. Cel mai probabil clasa ta de ip-uri NU e adaugata la lista de ALLOW la hub si de aceea iti da connection refused. (Sau RDS iti filtreaza ceva port-uri ) Da-mi un PM cu ip-ul tau si o sa incerc sa rezolv.Daciane, dupa cum a spus flafi : vei primi o cutie gen modem (set-top box) cu UTP-IN, UTP-OUT, Phone OUT si TV (coax)-OUT. | |||
|
| | #2056 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Timisoara | Quote:
@Magnum daca nu ti-ai dat seama...am scris de la servici, era si culmea sa mearga netul acasa | ||
|
| | #2059 (permalink) | ||
| Quote:
momentan doar internet si telefonie va fi! no other devices!!!
| |||
|
| | #2060 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Ne-ai putea delecta cu o lista a ordinii (si eventual si data / luna / anul) fibrarii anumitelor zone ale orasului ? IF not, imi spui spune (pe PM daca nu e voie altfel) cand se va fibra zona din jurul giratoriului de la Clinicile NOI ?P.s. : sa inteleg ca daca vine numai UTP in casa primim de la RDS un Lanphone ? | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |