![]() |
| | #2081 (permalink) | ||
|
David, un server de dc++ bun si usor de folosit este YHub (search pe google). Ma indoiesc ca pe un hub local UPC ai avea viteza mai mare avand in vedere ca limita pe ip = limita pe modem, spre deosebire de RDS unde este pusa o limita / ip pt extern si una de modem pentru viteze in metropolitana. Vezi si xboss dot ro pentru lista de hub-uri. Magnum : Also try bash.ro, din pacate insa "fazele" romanesti nu sunt atat de funny ca si cele de "afara". | |||
|
| | #2083 (permalink) | ||
|
pe hub-ul Guild? cu cine am avut eu schimb de replici? intrebarea cu modemu e stupida intr-un fel, dar altele nu vad care ar fi. si care-i nicku tau pe hub, poate ne cunoastem mai bine?(sau nu esti curios, de obicei baietii cu impresii raspund asa). nu ma mai urmari asa mult, poate devii fanu meu.
__________________ Time to waste time | |||
|
| | #2084 (permalink) | ||
| Quote:
bash.ro...era altceva | |||
|
| | #2090 (permalink) | ||
|
grr...iarasi imi face fitze astralu. Sa fa explic... Dimineata in jurulul orei 7 ... pana seara in jurul orei 12 (in general dupa 12 noaptea) ... netu merge naspa. Si browsing-ul si downloadul (2-3kb/s). Noaptea...intre 12 si 7 dimineata....netu merge.....SUPER SUPER BINE. Download 30kb/s Upload 30kb/s ... + browing super bun...si asta in acelasi timp ! Am urmarit exact...in ultimele 2 saptamani tot asa imi face. Aveti vreo idee ? Sa ma limiteze astia ? P.S. Condtul de la Trafic inca nu il stiu...
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #2094 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
right, like happy sunday. Adica mai pe romaneste, 32 de virusi &troian &shit. Adica, vre-o 20 ore de batalie crunta cu Mr Salm Exe &mommafuck. Asta inseamna sa nu imi pot "enablui" firewall. Si cum nu se paote pune in discutie another reinstall... hit me George (Si cand ma gandesc ca alti baga cs duminica.... | ||
|
| | #2097 (permalink) | ||
| Quote:
![]() merg la http://trafic.timisora.astral.ro ziua record e 27februarie cand am facut 2.8GB. pe ianuarie am 28GB, pe Februarie am 32GB si pana acum pe partie am 5GB. Faza e ca din martie...nu am mai depasit 800 mb ![]() I-am sunat azi au zis ca maxim 500mb pe zi.
__________________ if ($yourehappyAndYouKnowIt) { clapyourhands; } | |||
|
| | #2100 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
28 buc virusi, acum i-am numarat inca o data la apelul de dimineata. Falosi si veseli. Uni cu parinti tembeli. Cel mai funny e mommafuck, e clownul clasei. Il dau afara pe usa, intra pe horn. Asa ca alta optiune nu am decat sa-i adun pe toti la un loc si sa-i gazez. Adica reinstall. PS: Mi-a venit o idee. Beton, as putea sa zic. Sa revin la old good days. Deschid conexiunea doar cand send/receive mail, ca si pe dial up. Asa poate e mai safe... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |