Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-03-2005, 17:46   #2121 (permalink)
senior intruder

Mda, ar trebui sa reclam si mokm.rdstm.ro, asta mi-a facut ultimul request. Oare cei de la RDS nu supraveheaza reteaua proprie? Pt ca e mai nasol decat la pinet. Acolo era macar o scuza, firma de cartier...

Magnum is offline    Reply With Quote
Old 07-03-2005, 17:58   #2122 (permalink)
Nick anterior: salrom

M1nDH4cK's Avatar

Sa luam in considerare urmatorul scenariu (fictiv). Ma infecteaza un troian, care incepe sa scaneze de pe compul meu diferite ip-uri, pe port-ul 21. Tu, magnum, rulezi un server de ftp pe acel port si sesizezi atacul meu la RDS. RDS ma avertizeaza si eu cum sunt n00b si nu stiu ce-i aia un AV / FW / troian-buster ma trezesc cu portul 21 filtrat, port care-l folosesc pentru a lua chestii ilegale de pe diferite ftp-uri, acest lucru fiind singurul motiv pentru care m-am abonat la RDS in primul rand. Furios, ii reclam pe cei de la RDS la OPC pentru ca imi limiteaza folosirea intregului spectru de port-uri si astfel incalca termenii contractuali (dintr-o data nu mai sunt n00b ). Ce se intampla ? Temporar scapi de atacurile mele. RDS ia amenda si imi nu mai imi filtreaza port-ul. Eu, desi neintentionat te scanez din nou. Cine castiga ? NIMENI. RDS pierde insa bani. Ce crezi ? Ca-s prosti ?

P.s. Rectificare : Nu ai putea rula un server de ftp pe portul 21, fiindca RDS filtreaza -out toate porturile pana la 1024 ! thumbs down !

M1nDH4cK is offline    Reply With Quote
Old 07-03-2005, 18:06   #2123 (permalink)
senior intruder

Nu inteleg de ce RDS sa te blocheze. Ar putea sa te sune si sa te atentioneze, daca treaba continua, te blocheaza.

Deci linux? Si apropo, mai nou un install de win a devenit mult mai complicat si anevoios ca si unul de linux... tone de patch, update, fw & av. Lot of fun.

Old 07-03-2005, 18:19   #2124 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

Quote:
Originally Posted by Magnum
Nu inteleg de ce RDS sa te blocheze. Ar putea sa te sune si sa te atentioneze, daca treaba continua, te blocheaza.
Quote:
Originally Posted by myself
RDS ma avertizeaza si eu cum sunt n00b si nu stiu ce-i aia un AV / FW / troian-buster ma trezesc cu portul 21 filtrat
And what did i say ?

Old 07-03-2005, 18:45   #2125 (permalink)
senior intruder

Nada, now I got ya. Daca esti noob si nu intelegi ce iti spune rds, nu ai treaba la opc iar opc cu rds. Eventual cu vederea &oftalmolog. Si asta pt ca nu vezi ce scrie in contract la capitolul termeni de utilizare a serviciului rds. Pana la urma s-ar putea sa iasa chiar invers flafi, right?

jizaz, sper sa nu creada cineva ca noi chiar ne ciondanim intre noi

Old 07-03-2005, 18:47   #2126 (permalink)
senior intruder

Altceva... bey da voi altceva in afara de cs nu stiti? Ca tare as baga un wargame, like cod, AA ori bf... dar nu am cu cine. Toti doar cu cs...

Old 07-03-2005, 19:02   #2127 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

Eh, oricat de n00b as fi observ ca ceva care a mers candva nu mai merge acum (mai ales daca motivul instalarii -dupa cum am mentionat anterior- a fost sa downloadez chestii de pe ftp-uri ). Si i-as zice lu' tata sa rezolve (). My little scenario has no faults, admit it

Old 07-03-2005, 19:42   #2128 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by ilDotore
Roland7, da si eu am probleme, am rds in dambovita, pe muzicii. vineri ajung pe la 17:00. modemu lemn(desincronizat), resetez, etc trec 2 ore, nimic. stau la telefon 1 ora sa-i prind pe aia de la suport, intr-un final prind si normal ca n-are ce face, ca isi noteaza, etc.(deja aveam nervi, i-am si dat doi pumni la modem, a nustiu cata oara). azi sambata ma trezesc, tot mort(asa ceva nu am mai patit, sa fie atat de mult timp desincronizat), mai resetez, merea din cand in cand, asa cu taraita, cate 2-3 minute(nervi, iara dau pumni la modem). sun la suport, ii zic ca renunt(la abonament, am si pinetu aici in zona) daca nu mere, ca el n-are ce face, marti o sa treaca echipa. eu daca ma duc la opc si abonam. nu-i pe numele meu, pot depune plangere? cum as putea demonstra? si daca sparg modemu de nervi, tre sa-l platesc? acu vad ca mere, dar nuj cat timp.
eu stau pe Lacului, de 10 zile tot sun la RDS si de fiecare data tot...bla, bla, "nu stim ce se intampla", dar nu ei nu pomenesc nimic de vreun echipament defect sau altceva
nu ii inteleg, de ce ziua merge cateva ore si seara dupa 7 nu merge deloc pana dimineata???
in week-end daca a mers 1 ora, sunt penali....
la altii le merge fara probleme, iar la unii o tin tot asa
nu am avut timp zilele astea sa merg pana la ei dar sper sa rezolve problema ca altfel va iesi cu "scantei"

eu zic sa nu-i faci nimic la modem....saracutul merge...dar problema este de la ei
problemele de desincronizare apar datorita echipamentele lor care nu sunt setate cum trebuie sau nu mai fac fata
daca reteaua este ok, un modem se sincronizeaza in 30-60sec.
asa ca...sa nu mai comenteze "miticii" de la RDS ca modemul e de vina si nu se sincronizeaza si alte...bla bla-uri
suportul lor e jalnic si m-am convins de asta
RDS

Roland7 is offline    Reply With Quote
Old 07-03-2005, 20:33   #2129 (permalink)
senior intruder

Ba are salrom, pt ca ur papa s-ar putea sa aiba belele cu RDS. Iar dupa aia tine-te

Deci, rewind. Tu esti plin de bacili si nu sti. Pt ca esti la fel de lame ca si mine, stai fara av si fw. Nah, astia pleaca hai-hui la mine si la oricine din retea. Io am fw si ma enerveaza ca vine rahat de la tine. Te dau in gat la RDS. Aia, baieti gigea, te suna si iti comunica ca esti virusat si conform contractului esti obligat sa iei masuri. Daca nu, iti inchid porturi &shit.

In mod normal, daca nu le ai cu ce inseamna un virus, te pui frumos pe gogu si learn wtf iz av & fw. Ori intrebi un prieten. Si rezolvi problema. Simplu. Ori daca nu faci asta, se cheama atac deliberat si esti considerat vinovat, spamer, hack3r &shit. Care din cate stiu se pedepseste si de legislatia romana.

Roland, strada asta pe unde este, in ce zona?

Old 07-03-2005, 22:35   #2130 (permalink)
Registered User

salrom.. m-am conectat.. dar nu a fost nimeni de pe forum.. sau asa au zis ca nu sunt de pe forum

PS: am intrat la 22:30

cand reprogramam? si cine e doritor.. eu as deschide lista

dominus85 is offline    Reply With Quote
Old 07-03-2005, 23:15   #2131 (permalink)
senior intruder

Io v-am zis, daca se pune de wargames, I'm in. Tare mi-ar place. CS e boring, doar tzopaiala si galagie...

Old 08-03-2005, 00:10   #2132 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

Magnum ideea era sa na adunam sa jucam ceva. Ai tu vreun server GOL (any game) asupra caruia sa ai control ? (admin)

Reprogramam pe maine la 21, intrati cu nick-urile de pe forum sa ne recunoastem din prima.

Old 08-03-2005, 00:14   #2133 (permalink)
Registered User

Slasher2K2001's Avatar

pai serverul de ut2004 de pe computergames e mai tot timpul gol dar nu stiu cati amatori ar fi???

Slasher2K2001 is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2005, 00:33   #2134 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

Deocamdata in afara de hl2 / CSS / cs 1.6 nu am nici un alt joc pe comp. Haideti sa stabilim la ce joc ne-am aduna cat mai multi si ala il jucam.

Deci fiecare cu ce prefera -> VOT

I vote for 1.6. (avem server ...)

Old 08-03-2005, 00:42   #2135 (permalink)
Nick anterior: ilDotore

|Time|Out|'s Avatar

votez tot cs 1.6, altceva nu am jucat. sau ironstorm(daca s-a auzit de el).
poftim net: http://www3.bell.ca/shop/internet.po...n=ON&myurl=CSQ

|Time|Out| is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2005, 00:50   #2136 (permalink)
senior intruder

Ideea era ca daca ai server cs, poate pui unul si de cod, o strategie or smth. Anyway, I drop ze ideea, nu are rost... sunteti mult prea multi fani cs. So, have fun guys.

Old 08-03-2005, 00:57   #2137 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

Offf Magnum esti culmea. Pur si simplu am acces la niste comenzi in consola pe el, fara nici un drept de administrare a serverului fizic propriu-zis. Join us, nu fi asa...

Old 08-03-2005, 09:38   #2138 (permalink)
Registered User

Nu aveti un link de vot sau ceva? eu votez CoD 2.0 ... desi nu am inca net

dacian2 is offline    Reply With Quote
Old 08-03-2005, 10:40   #2139 (permalink)
senior intruder

Cu parere de rau, insa nu-mi place cs de loc. Dar deloc. Deci dacian, daca gasesti vre-un server de cod, let me know

Din categoria: dimineata pe racoare...
Guys, astia sunt biti de pinet. Yeah right, pinet. Pt ca baieti evident ca au uitat sa inchida netul. Si asta poate ca sa va povestesc de cum merge netul la RDS. Adica de faptul ca azi noapte la 2 se intrerupe conexiunea. Led cable de pe modem palpaie. Imi amintesc de dumele de aici, scot power si restart. Same shit. Dau ipconfig:

Connection-specific DNS Suffix . :
IP Address. . . . . . . . . . . . : 192.168.100.10
Subnet Mask . . . . . . . . . . . : 255.255.255.0
Default Gateway . . . . . . . . . : 192.168.100.1

Right. Evident asta nu este ip de RDS. Insa are ping in gw. Dau un ochi in fw si ultimele atacuri suna asa:

Description: ICMP redirect host
Direction: in
Source of attack: 82.79.240.164 si 82.79.246.1

Acuma, find deja paranoic, as spune ca cuiva i s-a pus pata pe mine. E un fel de welcome mesaj in retea. Ce sa zic, de cand sunt pe RDS, personal nu mai am liniste. Si sincer, chiar imi vine sa ma reintorc la pinet. Acolo macar eram linsitit.

Evident, imposibil sa prind suportul la telefon. So, somebody pls shoot me...

Old 08-03-2005, 10:52   #2140 (permalink)
Registered User

Slasher2K2001's Avatar

magnum the matrix has you

Slasher2K2001 is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Thread Tools

Posting Rules