![]() |
| | #2143 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
@salrom: Cauta bine si ofera net dah calitate. In general motivatia ar fi ca cei de la pinet sunt atat de .... [completati voi], ca au "uitat" sa inchida robinetul, sa ma decableze si sa-mi nu imi scrie factura pe care o voi primi prin 15 si de pe urma caruia o sa iasa scandal. Si asta in ciuda faptului ca in 03 am fost la ei si am lamurit treburile astea. Sunt atat de iritat ca nu va pot descrie. Am scris mai la suport. Si acum voi in cor: lol, so lame | ||
|
| | #2145 (permalink) | ||
Hm, acum imi amintesc... cred ca ip-ul ala cu 192 nu e chiar atat de strain de rds. Acum imi amintesc ca in ziua in care am fost cablat si cand impreuna cu cablatori am incercat ipconfigu, prima oara adresa asta mi-a intrat. Si a fost faza identica, ping in gw mergea, nimic in rest. Iar ei nu au zis nimic. Doar dupa reboot mi-a intrat serverul rds. Posibil sa fie totusi o problema de modem...
| ||
|
| | #2147 (permalink) | ||
Lol de ce? Ce are una cu alta? Scriam de 192.168.100.10 care nu are legatura cu pinet. Pinet are 192.168.1.xxx Asta cu 100 e ip-ul unde am intrat prima oara cand am bagat modem &cablu rds fara sa fie bagat pinet. Like c'mon, chiar asa de lame ma crezi... Oricum, e clar problema de rds, acum am vorbit cu un vecin care mi-a zis ca si la el e ze same shit, palpaie led cable si are gw 192.168.100.1 identic ca si la mine. Evident, no net. Deci e o problema la bloc, ceva nu functioneaza cum trebuie... La fel ca si telefonul si mailu de la suport. grrrr | ||
|
| | #2149 (permalink) | ||
Ma asteapta eventual zile grele. Pt ca m-au sunat cei de la suport (impresionat, chiar functioneaza mailu ). Clar, problema de desincronizare (or smth) modem. "O sa treaca echipele noastre la adresa dvs maine ori cel tarziu poimaine sa vada despre ce e vorba si ce se poate face."Si eu care credeam ca doar la pinet ar putea fi posibil sa nu am net timp de o zi. Aici macar vorbim de zile. Asta pe retea &conexiune noua. Cam jenant. Mai ales daca spun: noroc cu pinetul... PS: Daca continua asa, o sa ajungem sa trunchiem un pic vorba lui Badea: suntem pe conexiune clink si asta ne ocupa tot timpul PS2: Hm, da merge bine pinetul, speed de 35 in browser... | ||
|
| | #2150 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Timisoara |
Eu cred ca o sa-mi cumpar un broadband router. Am gasit unul ieftin zic eu la Flamingo : SMC - 7004VBR Barricade Broadband Router 4 Port. Costa 2.035.000 lei si in leul greu 203.5 .Inca nu au venit baietii cu cablul in casa ii astept cu nerabdare. Pana atunci o sa ma pregatesc cu routerul. Magnum chiar m-a speriat cu posturile lui referitoare la atacuri si la virusi. Cand voi avea promit sa va postez un test de pe fibra Va salut | ||
|
| | #2158 (permalink) | ||
|
mmitrofan : ambele au avantaje si dezavantaje. Intr-un broadband router gen smc / USR nu stiu cata incredere pot avea, nu am avut niciodata asa ceva. La un cisco s-ar schimba insa placa ![]() As prefera un router pe linux, dar n-am loc (si bani de curent) pentru asa ceva. O sa merg fie pe SMC fie pe un repotec... pana strang banii necesari am tot timpul sa citesc review-uri
__________________ | |||
|
| | #2159 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Timisoara |
Cisco cred ca sunt scumpe si nu stiu cine aduce in Romania asa ceva. Ma gandeam si eu la SMC. De repotec am auzit acuma de la tine. Ma pun sa studiez sa vad ce poate. Aduce cineva in Timisoara asa ceva da si tu un link ceva Multam | ||
|
| | #2160 (permalink) | ||
|
Repotec gasesti la mondoplast (pe aradului). Insa nu stiu preturi (pe site la ei nu sunt postate). Oricum peste 2 milioane nu ar trebui sa fie un model repotec 3014.
__________________ | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |