![]() |
| | #2161 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: Timisoara |
Vreau sa fac o propunere celor care sunt in reteaua RDS sa infintam un server de DC++, eu sunt dispus sa-l gazduiesc fara nici o problema, plus ca traficul facut pe el nu se considera ca trafic, daca sunteti de acord ziceti ceva.
| ||
|
| | #2162 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Timisoara | Quote:
Ieri au venit baietii de la cablu si au instalat un filtru antireflexie. Ce face filtrul asta, stie cineva? De atunci merge netul foarte bine, fara intreruperi...sper sa nu mai fie nevoie sa sun la ei. Deci se poate dupa 10 zile de chinuiala, nervi si telefoane la suport, plus ca la e-mail-uri nimeni nu s-a deranjat sa ma anunte ceva. Au schimbat, cica, serverul, sa fie adevarat? | ||
|
| | #2163 (permalink) | ||
|
Salut Khaos, exista un server DC++ pentru RDS si anume guild.rospot.com:4111 mmitrofan, am dat un mail la flamingo sa aflu daca-l au pe stoc sau nu (e vorba de routerul SMC). Cum era de asteptat nu-l au pe stoc, dar mi-au propus un model mai scump... evident. Ce draguti
__________________ | |||
|
| | #2167 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 Location: a |
la ei pe site asa se lauda ca e a lor si ca vine in curind... Magnum tocmai nu mai ai de ce sa-ti iei rds, parca tu ziceai ca ce te arde e telefonia.Iti merge pinetul la 300 de kilo cum zic ei? damn the devil to hell
__________________ | ||
|
| | #2169 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Like what?!? Pinet baga telefonie?!? Ma disperati mah, imi tai venele pe geam daca se intampla asa ceva. Revin la ei fara discutie.... Pls guys, do not fuck around.... Chit ca as muri fara radio sizan & crystal imi aminteste de ani de faculta, sesiuni &shit... like, cel mai bine se lucreaza noaptea.
| ||
|
| | #2172 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Right Boltar, azi pinet a bagat constant 35 in browser, asta fatza de cei 15 de la rds. Ok guys.... io ma duc sa ma arunc de pe geam. Am sanse mai mari pt ca stau la 4. Pana atunci, mai bagam un CoD ori what? | ||
|
| | #2173 (permalink) | ||
| Quote:
_______|--------|_________ la care apare fenomenu de reflexie el va fi perturbat chiar de semanlul anterior si va arata ceva de genu _______|----|-------______ nu prea iese din taste ce vroiam sa explic dar mie lene sa desenez la ora asta :P
__________________ The Power to Create is In Your MIND | |||
|
| | #2174 (permalink) | ||
|
in sfarsit am ajuns si eu in timisoara unde am avut sansa sa testez in seara asta netul ![]() hubul ala mai vechi nu-mi merge *** Connecting to fatbox.rospot.com...*** Connection refused by target machine, cel cu gulid merge ![]() la ora 1 am viteza de 242-245 upload-download dar surpriza "metropolitan" tot atata am, din parti 512kbps...si in plus nici telefonul nu merge some help, flafi :Ptrebuie sa sun iar ca nebunu la ei pentru telefon si 512kbps? | |||
|
| | #2175 (permalink) | ||
| Quote:
![]() cred ca am nevoie si eu de un filtru antireflexie. care stie unde vine montat si unde gasesc. n-am timp sa caut, vorba lu Badea de mai sus lol
__________________ Time to waste time | |||
|
| | #2179 (permalink) | ||
|
Nu imi vine sa cred cat de aiurea sunt astia de la rds 1. Sun ca dupa o luna nu merge telefonul si imi spun ca nu e activat si ca mai dureaza 2. intreb de viteza metropolitan si imi dpun ca e normal sa am doar 256kbps ca asa e abonamentul...se pare ca cei de la suport nici nu stiu de oferta de anul trecut...cica din punctul lor de vedere nici nu ar trebui sa am mai mult de 256kbps la abonamentul de 15$...mdea ce pot face? sugestii? 3. ma pune sa scot firewalul sa dea un ping si fleosch ma anunta kaspersky ca au intrat 4 virusi....mdeah | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |