![]() |
| | #2301 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #2302 (permalink) | ||
| Quote:
thx salrom i-mi bat gindul cu ceva business in .ro si mi-ar trebuii connection rapid & stabil. In TM merge cit de cit ceva, dar cum este in Moldova, de ex. in BC? Exista ceva business solutions? btw nice stats! | |||
|
| | #2303 (permalink) | ||
| Quote:
. Nu stiu care este situatia in zona Moldovei. Oricum, mult mai rau nu cred ca poate fi ![]() bandwidth stats la un download sustinut de peste 1 MB se situeaza la 768 kbps. LATER EDIT : Tarifele de servicii date internet pentru persoane juridice sunt in medie de 5-10 ori mai mari decat pentru o persoana fizica, banda disponibila fiind insa cam aceeasi (desi asta poate varia de la provider la provider). Pentru detalii te rog sa contactezi providerii prezenti in zona in care vrei sa-ti deschizi afacerile deoarece preturile abonamentelor lunare pentru persoane juridice nu sunt afisate pe site (ma refer la RDS / UPC / Astral)
__________________ Last edited by salrom; 14-03-2005 at 13:33.. | |||
|
| | #2305 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara | Quote:
| ||
|
| | #2306 (permalink) | ||
| Quote:
in afara de solutia actuala! btw: ii cool sa ai la laptop cu wireless, cat costa un AP 11g ? sa-mi pun in casa cred ca-mi iau si pentru desktop o placa wireless this is cute | |||
|
| | #2307 (permalink) | ||
| Quote:
costa undeva pe la 70 de euro la mondo sau tot de acolo un senao sau un dwl 2100 ap plus daca ai de unde sa faci rost :P senao si dwl u sunt pe la 100 de euro PS1 daca vine ghitza si infinge toporu de 3 ori pe luna in fibra de pe bloc pt ca arata oribil de urat si in unele locuri e trasa chiar prin copaci nu prea se mai poate oferi acel uptime de 99.9 % PS2 de ce are telefonia de la rds in marea majoritate a cazurilor ecou si se intrerupe si se aude ca ceapa ? (telefonie pe radio se poate si suna chiar mai bine decat cea pe coax)PS3 intrun mediu partajat precum este mediu oferit de cablu coaxial cum potzi sa sustzi ca un calculator virusat care trimite mii de pakete in continuu nu afecteaza deloc reteaua rds? tocmai din cauza acestor nenorocitzi de viermi si de nepasare cu care sunt tratatzi apar acele desincronizari enorme de modemuri de care se plang unii. trafic mare pe coax inseamna coliziuni PS4 pana se va putea transmite si semanl tv prin fibra pe care urmeaza sa o sudatzi prin girocului mai dureaza. aparatu ala de sudura ce il folositzi cu atenuarea aia ce o are (foarte mica pt date) ingreuneaza al naibi de mult catv u in schimb la date nu are probleme
__________________ The Power to Create is In Your MIND | |||
|
| | #2309 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Referitor la PS3 cooldeep, fanul meu 164 inca mai transmite bine merci. Cel mai mare delay a fost de 5 minute. In rest ritmic, cel putin o data pe minut. Iar eu devin tot mai plictisit de el. flafi, unde si cum il pot da in gat?
| ||
|
| | #2312 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Right, e luni deci avem probleme de retea. Deci iarasi las pt cateva ore scos modemul din priza. Noroc cu pinetul asta Si apropo de pinet, ce spunea iahim asta cam asa e. Intr-adevar, merge pinet de rupe, sub 30 nu am scazut... Cel putin dubla viteza fatza de ce am la RDS. Nice... | ||
|
| | #2313 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Timisoara |
salrom,nypd: In cutiile gri din blocuri se vor pune switchuri and stuff....... Nu stiu daca s-a terminat inca cu Girocului si Soarelui. Eu sunt cablat pana la comp, dar deocamdata nu am link, nu stiu daca au terminat de inkis reteaua, inca astept. Magnum: eu sunt pe fibra in Girocului si nu am auzit de Set Top Box or iptv.Nu am primit asa ceva in schimb la semnarea contractului am primit modem si telefon. La ce o sa-mi foloseasca modemul nu stiu. Oare ei nu stiau la semnarea contractului ca noi o sa fim pe fibra si nu ne trebuie modem...in fine...Incurcate sunt caile RDS-ului. In schimb am auzit ca deja s-a lansat Digital TV-ul : http://www.rcs.ro/digitv/ de catre RCS. | ||
|
| | #2314 (permalink) | ||
|
Storion : iti urez sa ai cat mai mult succes in afaceri iar daca mai ai nevoie de help nu ezita sa postezi. PET : ftp.dnttm.ro (in /Private ar trebui sa fie [teoretic] ceva goodies,dar trebuie sa faci rost de cont)Magnum : abuse@rdsnet.ro iz gewd, try it, can't hurt. flafi : spune-ne unde stai sa ne mutam in bloc cu tine. Don't forget NOT to encrypt de WiFi connection ![]() mmitrofan : Switch-uri cu management even
__________________ | |||
|
| | #2316 (permalink) | ||
|
La ilegal stuff, never. Insa ma intreb de ce, acum ca se renunta CMTS (care era un limiting factor pentru banda pe metropolitan, fiind doar unul singur & stuff) de ce nu se creste banda pe metropolitan la cei cu fibra. (sau s-a intamplat deja ?) Ce am patit astazi : a picat netul, modemul fiind sincronizat. nu mai vroia nicicum sa mearga, nu raspundea la ping in GW nimic. Am avut inspiratia (daca o putem numi asa), sa dau un ipconfig /all, unde am observat ca toate setarile erau aiurea. Ip cu 194 (neroutabil), gw, dns la fel. Oricate reset-uri / restart-uri as fi dat (la comp, la modem, dezinstalare / reinstalare placa de retea lua tot ip-uri aiurea). Am pus ip-urile din contract (manual) si acum merge. Flafi ati dat drumul la alocarea dinamica la ip-uri si sunt probleme ? As aprecia daca mi-ai putea raspunde si la prima intrebare. thanks. -LATER EDIT- : Am citit pe forumul linkmania cum ca "marea fibrare 2005" ( ) a inceput si in Bucuresti, doar ca acolo fibra din scara blocului este continuata prin coaxial, nu UTP. Flafi ne poti spune cu certitudine daca se va folosi coax sau utp de la fibra ?
__________________ Last edited by salrom; 14-03-2005 at 16:19.. | |||
|
| | #2317 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 |
Ei Magnum nu-i chiar asha roza situatia nici la pinet.Adevarul e e ca a marit viteza da nu mi-o mers tot timpul cu 30 kilo.Da foarte rar coboara sub 20,si foarte foarte rar sub 15. Oricum abia astept sa vina RDS.(by the way counting down 13zile ->OPC) Flafi,spune-mi sincer noi cei de pe reteaua asta de se face acum in soarelui-girocului o sa avem viteza maxima din abonament? | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |