![]() |
| | #2902 (permalink) | ||
|
Sunteti off-topic DVD-RAM rulz pt ca poti copia/sterge/scrie on the fly fara mizerii gen MountRainier, direct din Explorer, sunt mult mai solide (mediile bune pot fi teoretic scrie de sute de mii de ori) si file systemul e mult mai calumea, seamana cu unul pt HDD, deci cautare sia cces rapid. Da, si eu sunt off-topic
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #2903 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Timisoara |
peste tot poti scrie din explorer , daca stii sa setezi bine , cine are nevoie de sute de mii de scrieri , mai bine sute de ori si mai ieftin , si last oricum pica dupa n inregistrari , so why bother.Si cine are nevoie de acces rapid isi ia un HDD portabil sau un rack ca mine cu 200 GB si il poate folosi in n situatii.
| ||
|
| | #2904 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 |
Flash Magnum tie macar iti mere telefonul ,pe cand mie nu! Si am verificat si eu metro-ul si mere super (2-3 mega/s) ,numa sper sa nu ne sufle acest avantaj. Circula vorba ca nu voi avea telefon prea curand ,motivul nu l-am aflat-SURSA:Zvon. Daca fac reclamatie la opc ,ca s-au depasit zilele alea 45(s-o ajuns pe la 55)??? | ||
|
| | #2905 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Timisoara | Daca nu va merge RDS-ul va invit la un download in Piata Unirii:P
Daca nu va merge RDS-ul va invit la un download in Piata Unirii:P Reprezentantii Primariei Timisoara au anuntat, marti, ca studiaza posibilitatea ca în urmatoarele luni turistii, timisorenii sau studentii care au laptop si se plimba în Piata Unirii sa poata accesa gratuit Internetul în timp ce stau pe terasa la o cafea, transmite corespondentul MEDIAFAX. "Am preluat ideea de la New York. În Central Park se poate accesa gratuit Internetul printr-un sistem wireless. Mecanismul este relativ simplu. Se monteaza o antena speciala prin intermediul careia utilizatorii se pot conecta fara fir la Internet. Primaria este consumator de Interent, asa ca nu vom avea costuri suplimentare în privinta aceasta. Se va crea un IP nou care va functiona pentru accesul din Piata Unirii", a declarat, marti, într-o conferinta depresa, viceprimarul Adrian Orza. Orza a spus ca în prezent este discutata solutia tehnica pentru asigurarea accesului gratuit la Internet din aceasta piata. Potrivit acestuia, daca implementarea sistemului va costa mai mult de 1.000 de euro va fi organizata licitatie publica. "Vrem ca din vara asta sa punem în functiune sistemul. Rolul lui este ca, alaturi de programul Mica Viena, sa transforme zona istorica în punct de maxim interes pentru timisoreni si turisti”, a mai spus Orza.
__________________ De la Revoluţie la evoluţie | ||
|
| | #2910 (permalink) | ||
|
domnul orza a mai promis multe: ecran mare si retroproiector in unirii ptr transmiterea de evenimente importante (de ex poli in deplasare la popesti-leordeni) ba chiar domnului orza i se pareau normale intalarile de terase direct pe trotuar, obligand pietonii sa mearga pe strada. ca cica asa e si la paris, coane! asa ca dream on! (ar fi totusi frumos....)
__________________ Support bacteria - they're the only culture some people have | |||
|
| | #2912 (permalink) | ||
|
pai si eu sper sa fie doar un vis a dlui orza. asta mai lipseste: semintarii de fotbalagii cu berea in mana sa se uite la meciuri. persoanele microbiste de pe forum se exclud ![]() si asa alcoolicii de la lenau, clasele 7-10, distrug stalpisorii aceia de la portile de la capatul drumurilor din rond. i-am vazut cum distrugeau
__________________ Support bacteria - they're the only culture some people have | |||
|
| | #2914 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Odi et amo. Excrucior. | |||
|
| | #2915 (permalink) | ||
|
un prieten il stie destul de bine pe dl orza. din fericire ideile lui nu prea se aplica, so no need to panic ![]() totusi, ideea cu wireless in unirii e buna. faza e ca ideea e potrivita ptr o tara industrializata, unde multi au laptopuri. la noi mai greu...
|
| | #2919 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Mda... si eu am citit azi stirea. Pai tell u what. Ne mutam cu topicul in Unirii. Mai greu cu laptopul. Oricum suntem o tara/oras super ciudat. Picam in gropi si rahat, insa ne frecam pe moka cu laptopurile pe net in plin centru... De fapt ce mai... afgani se plimba cu ultimele tipuri de 4x4 prin pustele lor cu kalashnikovul atarnat pe geam. Asa ca nimic nu ne mai poate mira.Pana una-alta, nici mie nu mi-a venit factura RDS. Si 164 nu se lasa de mine. In rest totul ok. | ||
|
| | #2920 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Timisoara |
Si eu tot nu am net de la RDS si au trecut 3 luni de la semnarea contractului. Am renuntat sa mai lupt....cand or veni or veni. In schimb am primit factura de instalare Cable Link .Am fost la ei si mi-au stornat-o.Tzek da-mi detalii despre rezilierea contractului..pasi etc.
__________________ De la Revoluţie la evoluţie | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |