![]() |
| | #3103 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Ah shit... si eu chiar azi vroiam sa ma duc sa vad care e treaba cu factura. Toata ziua am tras la haltere ca sa fiu pregatit pt intalnirea cu ea. Damn. Ori poate e in concediu. Oricum, tzek e pe val... acum isi poate da drumu Asta pana nu descoperim ca Gabi a ajuns sefa rdstm | ||
|
| | #3104 (permalink) | ||
|
Inca o chestie ... a mai notificat cineva pe aici ca aseara internetul a mers sub orice critica. Pe extern eu unul nu aveam sanse sa navighez, iar metro era praf, luam cu cativa KB/s de la altii din alte zone. Totusi ce naiba se intampla?
__________________ Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc cainele mai mult. | |||
|
| | #3105 (permalink) | ||
| Quote:
PS: upc is back: 50k/s
__________________ "Daca taceai filozof ramaneai" ![]() Vand A. Freezer 64 + cooler E8400 pe cooler skt 775 sau schimb cu rami | |||
|
| | #3106 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Timisoara |
Mi s-a acrit de RDSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS De 2 zile ma rog prin telefoane, am fost pe Bogdanestilor. Asa de greu va este domnilor RDSisti sa creati un user si o parola????????????????? Flafi??
__________________ De la Revoluţie la evoluţie | ||
|
| | #3107 (permalink) | ||
Sa lamurim cateva chestii legate de factura. Au mai fost cetateni pe aici care s-au plans ca le-a venit prima factura umflata. Si eu am avut peste 1M. Inainte de a da cu pumnul in caserita, am lasat-o sa-mi explice. Treaba sta asa: RDS factureaza pe luna curenta, acum suntem trecuti de jumatatea lunii, deci normal ca m-au facturat 2 luni. Adica luna trecuta, luna asta + instalarea/cablarea. Bun, asta e clar si e ok. Insa la telefonie am o nelamurire si aici am nevoie de putin suport. rdstel este bonus la clink. Asta inseamna ca nu se plateste abonament. Insa, din cate am inteles... se plateste abonamentul daca se iese din minutele incluse. Astfel eu am depasit cu 1 minut cele 50 incluse in retea RT si astfel a trebuit sa platesc si cei 3 euroi abonament. D-le, e in regula ori nu? Adica asa e si la voi? | ||
|
| | #3113 (permalink) | ||
| Test Complet. Durata testului : 28.797 secunde . Viteza de download : 55.62 Kbps / 0.05 Mbps :::.. Download Stats ..::: Connection is:: 66 Kbps about 0.1 Mbps (tested with 97 kB) Download Speed is:: 8 kB/s Tested From:: http://testmy.net/ (main) Test Time:: Tue Apr 19 22:45:38 UTC+0300 2005 Bottom Line:: 1X faster than 56K 1MB download in 128 sec Diagnosis: May need help : running at only 19.58 % of your hosts average (rdstm.ro) Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-3WIQAP6B2 Multumim.
__________________ | |||
|
| | #3114 (permalink) | ||
|
:::.. Download Stats ..::: Connection is:: 77 Kbps about 0.1 Mbps (tested with 97 kB) Download Speed is:: 9 kB/s Tested From:: http://testmy.net/ (main) Test Time:: Tue Apr 19 23:32:09 UTC+0300 2005 Bottom Line:: 1X faster than 56K 1MB download in 113.78 sec Diagnosis: May need help : running at only 49.36 % of your hosts average (31.176) Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-8JZGIBN1E eu is mai tare Ar trebui sa ne strangem sa le facem un scandal or something ca astia is nesimtiti la greu
__________________ | |||
|
| | #3115 (permalink) | ||
|
It's twelve o'clock (past even) ... do you know where your bandwidth is ? :::.. Download Stats ..::: Connection is:: 93 Kbps about 0.1 Mbps (tested with 579 kB) Download Speed is:: 11 kB/s Tested From:: http://testmy.net/ (main) Test Time:: Wed Apr 20 00:20:05 UTC+0300 2005 Bottom Line:: 2X faster than 56K 1MB download in 93.09 sec Diagnosis: May need help : running at only 27.84 % of your hosts average (rdstm.ro) Validation Link:: http://testmy.net/stats/id-39CNVGX14 Yeah, down the drain. P.s. : V-a inundat Timisul fibrele ? ![]() P.p.s. : Chiar ar trebui sa mergeti la Sag sa vedeti un adevarat spectacol al naturii... bone-chilling. Bring a camera. HF ![]() P.p.p.s. : iar am baut (
__________________ | |||
|
| | #3116 (permalink) | ||
|
Stati linistiti ca si la Bucuresti merge la fel de prost cablelinkul. Nu stiu ce naiba fac astia de la rds dar situatia pare sa fie generala. Inainte nu eram foarte incantat sa ma vad ziua cu limitare la 128kbps pe extern dar acuma cand vad ca am abia 64 sau chiar mai putin am ajuns sa regret vremurile cu 128 ![]() PS Sper ca nu va suparati ca intervin pe un thread majoritar timisorean
__________________ The conquest of the fear of death is the recovery of life's joy. | |||
|
| | #3119 (permalink) | ||
|
ceau, sorry, am fost ocupat cateva zile. am citit in urma si lumea zicea ca UPCul a mers prost. intr-adevar vreo 3 zile la rand a mers cu jumatate din viteza obisnuita. intr-una din zile am stat 15 min sa fac upload pe un FTP la un fisier de 800K si am injurat de nu am mai putut. ieri a mers OK. si ce ma priveste ca a plecat gabi de la rds? nu mai am nici o legatura cu ei, sper ca ea sa fi plecat la un job mai bun si la o firma mai buna. apropos RDS: au trecut 5 luni fara 2 zile de cand prietenele mele nu au fost conectate. RDS , sunteti de KKT!!!! nici electrica si posta romana nu isi bat joc de clienti, impreuna, cum faceti voi. repet ptr cui ii pasa de la RDS (se pare ca nimanui...) Zamfir Dumitru Str Pta Miorita 2
__________________ Support bacteria - they're the only culture some people have | |||
|
| | #3120 (permalink) | ||
Mda, conversatia mea cu caserita a fost ceva in genul - De ce asa mult? - Pt ca aveti 2 luni de abonament, instalarea/cablarea si convorbirile telefonice + abonamentul rdstel - Hold on, ce abonament? Pai rdstel nu este inclus in clink? - Ba da, insa daca depasiti minutele incluse, platiti abonament - Serios? - Da Nah. Pt cei care nu ma cred/spre confirmare, va fac atasez un screen dupa factura telefonica primita prin mail. In el se vede clar, alb pe negru cum sta treaba. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|