Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 20-04-2005, 11:29   #3121 (permalink)
Registered User

tzek1's Avatar

cand am facut abo la RDS ptr clink mi s-a zis ca e gratis, nici vorba sa zica cineva ca daca depasesti minutele platesti si abo.
din pacate nu mai am contractul sa ma uit daca acolo scrie, desi nu cred, ca acel contract de telefonie e sine statator, nu un act aditional la contactul de Clink.

deci iar se fac de KKT RDS. efectiv nu ii informeaza corect pe clienti. ii doare in partea dorsala.

yup, am vb cu doi prieteni care au tel la RDS si nici unul nu stie de faza.

tzek1 is offline    Reply With Quote
Old 20-04-2005, 11:51   #3122 (permalink)
senior intruder

Pai nimeni nu stie. Sincer, nici mie nu-mi vine sa cred. Insa de asta am si atasat screen dupa factura. Sa nu se spuna ca vorbesc fara mine. Se vede alb pe negru ca este inclus si abonamentul. Din pacate nu am eu timp acum, insa trebuie sa ma pun jos si sa recalculez factura lor. Asa, babeste.

Magnum is offline    Reply With Quote
Old 20-04-2005, 13:05   #3123 (permalink)
senior intruder

Ca sa mai rupem monotonia... in caz ca nu ati citit/stiut:

Quote:
IPTV în România

Tehnologia IPTV a ajuns în România, primul serviciu de acest fel din Europa Centrală şi de est fiind anunţat de compania iNES Group.

Utilizatorii serviciului iNES IPTV vor beneficia de televiziune digitală, ceea ce înseamnă transmisii de televiziune la o calitate superioară. Acest lucru este posibil datorită conexiunii Fiber-to-the-home (FTTH), iNES folosind pentru transmiterea programelor propria reţea de fibră optică. Semnalul ajunge de la satelit la consumator fără distorsiuni.

Unicitatea serviciului IPTV reiese din posibilitatea abonatului de a interacţiona cu echipamentul de emisie. Astfel, fiecare utilizator îşi poate crea propria grilă de programe. Oferta include peste 300 de canale, printre care se regăsesc şi posturile TV din România.

Mai mult, vor fi oferite facilităţi necunoscute televiziunii prin cablu clasice, precum furnizarea de filme şi jocuri la cerere, înregistrarea şi vizionarea ulterioară a emisiunilor TV în termen de 24 de ore, întreruperea programului şi reluarea ulterioară din acelaşi moment, înregistrarea şi stocarea la cerere a emisiunilor pe termen mai mare de 24 de ore sau controlul parental.

Serviciul va fi oferit sub forma unui pachet Triple Play, care pe lângă IPTV include şi telefonie fixă cu minute incluse şi Internet la viteza de 128kbps.

„Acesta este primul serviciu IP TV din România. Avantajele faţă de televiziunea clasică prin cablu sunt eliminarea interferenţelor, definiţia mai mare a imaginii, sunetul digital şi serviciile multiple. Utilizatorii vor putea beneficia de aceste servicii prin conectarea la reţeaua de fibră optică, prin intermediul unui set-top box care va sta sub televizor şi care este, de fapt, un computer. Formatele video incluse vor fi MPEG2, MPEG4, H.264 şi WM9”, a declarat Iosif Szavuj, executive manager iNES Group.

Serviciul este destinat în special persoanelor fizice. „Investiţia a fost foarte mare, iar preţurile nu vor concura televiziunea prin cablu. Pachetul triple play este estimat la 60 euro pachetul de bază şi 120 de euro pachetul cel mai scump. Peste acestea vin serviciile adăugate, adiţionale. Costul unui film va fi asemănător închirierii unui DVD. Taxa de instalare, care include şi set-top box-ul, este în acest moment estimată la 500 de euro. Serviciul va fi oferit pentru început exclusiv în Bucureşti. Cererile vin din toate zonele din Bucureşti. Până la sfârşitul anului estimăm 500 – 1000 de clienţi”, a mai declarat Iosif Szavuj.

Lucian Bitai
Sursa

Eu sper totusi ca RDS nu cu preturile astea vor lansa serviciul. Atunci cand o va face.

Old 20-04-2005, 13:11   #3124 (permalink)
Registered User

StarForce's Avatar

Magnum, nu mi se pare ok faza cu abonamentul de telefon.

Si mie imi vine pe factura telefonica trecut abonamentul dar n-am platit decat ce este peste abonament.
E adevarat ca n-am depasit pana acum minutele incluse (in principal si cu ajutorul rds-ului al carui telefon are ton doar daca sunt aliniate planetele)

Cu regret constat ca n-o sa renunt prea curand la RTLkk

Si va mai pot anunta ca noaptea dupa 12 faza cu limitarea vitezei (inainte la 128 acum la 64) dispare si am din nou faimosii 256 pe extern. Asta in Bucuresti.

Si cu la fel de mult regret va pot spune ca incep sa privesc o posibila oferta ADSL de la RTL cu din ce in ce mai mult interes.

Asta sau o retea de cartier (desi si acolo externul e .... bleah)

StarForce is offline    Reply With Quote
Old 20-04-2005, 13:37   #3125 (permalink)
Nick anterior: salrom

M1nDH4cK's Avatar

Quote:
ROMTELECOM lansează ADSL Express la CERF 2005
19 aprilie 2005
Cea mai importanta companie de telecomunicatii din Romania, ROMTELECOM, va participa, in perioada 20-24 aprilie 2005, la cea de-a XIV-a editie a Expozitiei si Conferintei Internationale Specializate de Tehnologia Informatiei si Comunicatii - CERF 2005.
Aceasta este o ocazie unica pentru vizitatori de a participa la diverse demonstratii in standul ROMTELECOM, precum si la prezentari ale celor mai noi si performante echipamente de transmisii de date oferite de companie.

Unul dintre punctele de atractie ale acestei expozitii il reprezinta lansarea de catre ROMTELECOM a serviciului ADSL Express. ADSL Express este un serviciu de acces Internet, de banda larga, de mare viteza, care ofera Internet rapid la un pret fix, avand in vedere ca nu se tarifeaza in functie de traficul efectuat sau de timpul petrecut online. ADSL Express raspunde exigentelor clientilor business legate de calitate si performanta si va fi disponibil in 30 de zile, cu oferte comerciale ce se vor lansa in Bucuresti si in alte orase mari.

“Clientii nostri isi doresc ADSL oferit de o organizatie solida, cu o anumita reputatie. ADSL Express este exact ceea ce isi doresc: ofera maxima calitate, securitate si acces permanent la un pret rezonabil”, a spus Pieter Bakker, Director Comercial ROMTELECOM. Clientii business care doresc sa obtina informatii despre acest nou serviciu pot vizita standul ROMTELECOM, de unde de asemenea pot beneficia de taxa de instalare gratuita pentru serviciul ADSL Express, daca solicita acest serviciu pe perioada targului. In urmatoarele luni, ROMTELECOM va lansa un serviciu similar si pentru clientii rezidentiali.
Still nothing affordable pentru home useri. Oare de ce nu ma mai mira ?

SURSA

M1nDH4cK is offline    Reply With Quote
Old 20-04-2005, 14:21   #3126 (permalink)
senior intruder

Pai vedeti baieti? Nimeni nu a iesit din minutele incluse. Daca ieseati, aveati surprize. Trebuie sa iau la periat contractele astea si sa vad daca se face referire la acest lucru undeva. Ori poate intre timp da un ochi flafi pe aici si ne lamureste.

Oricum, la o socoata rapida, nici factura nu e ok. Ori e prea mult, ori e prea putin. Am platit 1.071.000. Asta ar trebui sa insemne 7.5$ x 2 (abo 2 luni) + 15$ (cablare) + 4.8 euro (telefon). Peste astea vine tva... deci ar trebui sa fie mult mai mult. Daca iau doar o luna abonament si restul, suma finala e prea mare. Ceva nu e in regula.

Old 20-04-2005, 14:22   #3127 (permalink)
Registered User

StarForce's Avatar

"In urmatoarele luni, ROMTELECOM va lansa un serviciu similar si pentru clientii rezidentiali."

Totusi zice ceva si de home-user

StarForce is offline    Reply With Quote
Old 20-04-2005, 14:46   #3128 (permalink)
Registered User

Inka ma milogesc de un user si pass la RDS.

RDSSSSSSSSSSSSSSSSS LOWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW :fuckoff:

mmitrofan is offline    Reply With Quote
Old 20-04-2005, 15:24   #3129 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

mmitrofan
The best of luck.

Starforce : Wanna bet ca nu o sa fie accesibil ca pret ?

Interesting READ

Last edited by salrom; 20-04-2005 at 17:22..

Old 20-04-2005, 17:46   #3130 (permalink)
Registered User

Quote:
Oricum, la o socoata rapida, nici factura nu e ok. Ori e prea mult, ori e prea putin. Am platit 1.071.000. Asta ar trebui sa insemne 7.5$ x 2 (abo 2 luni) + 15$ (cablare) + 4.8 euro (telefon). Peste astea vine tva... deci ar trebui sa fie mult mai mult. Daca iau doar o luna abonament si restul, suma finala e prea mare. Ceva nu e in regula.
Ce calcule faci acolo magnum? Ia scade tu 3eur din suma aia (pretul ab rdsTEL) si o sa vezi ca da exact 1.071.000

white noise is offline    Reply With Quote
Old 20-04-2005, 18:38   #3131 (permalink)
senior intruder

Un bou ca mine calculeaza asa:
7.5 x 2 + 15 = 30 x 1.19 (tva) =35.7 x 35800 = 1.278.060

Diferenta intre calculul meu si al lui white noise e ca eu calculez cu euroi, ori RDS are pret in parai. Except telefonie. Deci, intr-adevar e bine si mor de rusine. Insa jur ca discutia cu caserita a fost reala. Altfel nu aveam de unde sa inventez asa ceva. De asta am si intrebat.

Merci pt corectura si mii de scuze pt prostie. Ma duc sa ma ascund.

Old 20-04-2005, 19:03   #3132 (permalink)
Registered User

Stai linistit magnum, toti facem greseli , in schimb casierita aia e clar pe dinafara...

white noise is offline    Reply With Quote
Old 21-04-2005, 09:15   #3133 (permalink)
Registered User

flafi's Avatar

Quote:
Originally Posted by Magnum
Mda, conversatia mea cu caserita a fost ceva in genul

- De ce asa mult?
- Pt ca aveti 2 luni de abonament, instalarea/cablarea si convorbirile telefonice + abonamentul rdstel
- Hold on, ce abonament? Pai rdstel nu este inclus in clink?
- Ba da, insa daca depasiti minutele incluse, platiti abonament
- Serios?
- Da

Nah. Pt cei care nu ma cred/spre confirmare, va fac atasez un screen dupa factura telefonica primita prin mail. In el se vede clar, alb pe negru cum sta treaba.
nu-i adevarat, abonamentul de telefon a fost scazut din factura, chiar daca ti-a venit factura separata, m-am interesat si nu ai platit abonamentul la telefon doar abonament pe doua luni+instalare+minutele vorbite... daca crezi ca ai platit si abo te rog mult sa vi aici sa vedem ...

LE: minutele vorbite depasite... adica vreo 81mii lei

Last edited by flafi; 21-04-2005 at 09:47..

flafi is offline    Reply With Quote
Old 21-04-2005, 09:18   #3134 (permalink)
Registered User

Totul e bine cand se termina cu bine

Livius is offline    Reply With Quote
Old 21-04-2005, 10:05   #3135 (permalink)
senior intruder

Stiu flafi, merci de interventie. De asta nici nu am sarit cu gura, ci doar am intrebat. Insa conversatia a avut loc. Posibil sa fi fost o neintelegere, in sensul ca fiecare se gandea la altceva, insa am primit asa un raspuns. Oricum, m-am facut de kko si bag low profile cat pot de mult. Rog inca o data sa fiu scuzat.

Inca ceva... flafi, o zic si aici: chip.ro nu merge la nimeni de pe rds, cel putin in TM. Pe celelate retele merge bine merci. Nu ca ar fi ceva foarte important, dar nah...

Old 21-04-2005, 11:41   #3136 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

Quote:
Originally Posted by Magnum
Inca ceva... flafi, o zic si aici: chip.ro nu merge la nimeni de pe rds, cel putin in TM. Pe celelate retele merge bine merci. Nu ca ar fi ceva foarte important, dar nah...
Poate ne-au banat banat preventiv sa nu facem si acolo asa un monster thread

Old 21-04-2005, 12:45   #3137 (permalink)
Registered User

Mustafa's Avatar

Forumul de pe chip.ro merge de ceva timp prost, indiferent de pe ce provider il accesezi. E usor de vazut asta: te uiti cate posturi duble sunt

Mustafa is offline    Reply With Quote
Old 22-04-2005, 00:10   #3138 (permalink)
Registered User

RDS Baby
Am intrat si eu in randurile voastre.
Pana la urma am invinssssssssssssssssssss

Old 22-04-2005, 00:38   #3139 (permalink)
Registered User

salrom routerul lucreaza la greu.
Cand m-am uitat in loguri m-am ingrozit.

Old 22-04-2005, 00:43   #3140 (permalink)
senior intruder

Il vezi si pe 164 ?

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Thread Tools

Posting Rules