![]() |
| | #3121 (permalink) | ||
|
cand am facut abo la RDS ptr clink mi s-a zis ca e gratis, nici vorba sa zica cineva ca daca depasesti minutele platesti si abo. din pacate nu mai am contractul sa ma uit daca acolo scrie, desi nu cred, ca acel contract de telefonie e sine statator, nu un act aditional la contactul de Clink. deci iar se fac de KKT RDS. efectiv nu ii informeaza corect pe clienti. ii doare in partea dorsala. yup, am vb cu doi prieteni care au tel la RDS si nici unul nu stie de faza.
__________________ Support bacteria - they're the only culture some people have | |||
|
| | #3122 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Pai nimeni nu stie. Sincer, nici mie nu-mi vine sa cred. Insa de asta am si atasat screen dupa factura. Sa nu se spuna ca vorbesc fara mine. Se vede alb pe negru ca este inclus si abonamentul. Din pacate nu am eu timp acum, insa trebuie sa ma pun jos si sa recalculez factura lor. Asa, babeste.
| ||
|
| | #3123 (permalink) | ||
Ca sa mai rupem monotonia... in caz ca nu ati citit/stiut: Quote:
Eu sper totusi ca RDS nu cu preturile astea vor lansa serviciul. Atunci cand o va face. | ||
|
| | #3124 (permalink) | ||
|
Magnum, nu mi se pare ok faza cu abonamentul de telefon. Si mie imi vine pe factura telefonica trecut abonamentul dar n-am platit decat ce este peste abonament. E adevarat ca n-am depasit pana acum minutele incluse (in principal si cu ajutorul rds-ului al carui telefon are ton doar daca sunt aliniate planetele) Cu regret constat ca n-o sa renunt prea curand la RTLkk Si va mai pot anunta ca noaptea dupa 12 faza cu limitarea vitezei (inainte la 128 acum la 64) dispare si am din nou faimosii 256 pe extern. Asta in Bucuresti. Si cu la fel de mult regret va pot spune ca incep sa privesc o posibila oferta ADSL de la RTL cu din ce in ce mai mult interes. Asta sau o retea de cartier (desi si acolo externul e .... bleah)
__________________ The conquest of the fear of death is the recovery of life's joy. | |||
|
| | #3125 (permalink) | ||
| Quote:
SURSA
__________________ | |||
|
| | #3126 (permalink) | ||
Pai vedeti baieti? Nimeni nu a iesit din minutele incluse. Daca ieseati, aveati surprize. Trebuie sa iau la periat contractele astea si sa vad daca se face referire la acest lucru undeva. Ori poate intre timp da un ochi flafi pe aici si ne lamureste. Oricum, la o socoata rapida, nici factura nu e ok. Ori e prea mult, ori e prea putin. Am platit 1.071.000. Asta ar trebui sa insemne 7.5$ x 2 (abo 2 luni) + 15$ (cablare) + 4.8 euro (telefon). Peste astea vine tva... deci ar trebui sa fie mult mai mult. Daca iau doar o luna abonament si restul, suma finala e prea mare. Ceva nu e in regula. | ||
|
| | #3129 (permalink) | ||
|
mmitrofan ![]() The best of luck. Starforce : Wanna bet ca nu o sa fie accesibil ca pret ? ![]() Interesting READ
__________________ Last edited by salrom; 20-04-2005 at 17:22.. | |||
|
| | #3130 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | Quote:
Ia scade tu 3eur din suma aia (pretul ab rdsTEL) si o sa vezi ca da exact 1.071.000 | ||
|
| | #3131 (permalink) | ||
Un bou ca mine calculeaza asa: 7.5 x 2 + 15 = 30 x 1.19 (tva) =35.7 x 35800 = 1.278.060 Diferenta intre calculul meu si al lui white noise e ca eu calculez cu euroi, ori RDS are pret in parai. Except telefonie. Deci, intr-adevar e bine si mor de rusine. Insa jur ca discutia cu caserita a fost reala. Altfel nu aveam de unde sa inventez asa ceva. De asta am si intrebat. Merci pt corectura si mii de scuze pt prostie. Ma duc sa ma ascund. | ||
|
| | #3133 (permalink) | ||
| Quote:
LE: minutele vorbite depasite... adica vreo 81mii lei Last edited by flafi; 21-04-2005 at 09:47.. | |||
|
| | #3135 (permalink) | ||
Stiu flafi, merci de interventie. De asta nici nu am sarit cu gura, ci doar am intrebat. Insa conversatia a avut loc. Posibil sa fi fost o neintelegere, in sensul ca fiecare se gandea la altceva, insa am primit asa un raspuns. Oricum, m-am facut de kko si bag low profile cat pot de mult. Rog inca o data sa fiu scuzat. Inca ceva... flafi, o zic si aici: chip.ro nu merge la nimeni de pe rds, cel putin in TM. Pe celelate retele merge bine merci. Nu ca ar fi ceva foarte important, dar nah... | ||
|
| | #3136 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ | |||
|
| | #3137 (permalink) | ||
|
Forumul de pe chip.ro merge de ceva timp prost, indiferent de pe ce provider il accesezi. E usor de vazut asta: te uiti cate posturi duble sunt
__________________ "Daca taceai filozof ramaneai" ![]() Vand Videoproiector BENQ MP622 si schimb 2x1GB cu 2x2GB | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |