![]() |
| | #3143 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #3144 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #3145 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #3146 (permalink) | ||
| Quote:
![]() PS mi se pare mie sau upc iar a marit tarifele la cablu tv, adica luna trecuta parca am platit vreo 190mii ai acum pac 220...pai cu banii astia la rcs in arad am toate programele si aici is bat joc de noi si maresc tarifele dupa cum le vor muschii...am renuntat la catv bye bye upc
| |||
|
| | #3147 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
man, cum ai platit tu doar 190?! Imposibil, io platesc 225 (x4) de cel putin 5 luni or more... Si din pacate sunt obligat sa continui sa o fac daca vreau catv. Digitv e super tare, insa dpar pt un receptor... iptv, chiar daca o sa intre in vara, se pare ca o sa fie lx... asa ca astept semnal RCS.
| ||
|
| | #3149 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 | Quote:
| ||
|
| | #3150 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #3152 (permalink) | ||
| Quote:
simplu, telefoane noastre nu au deparazitaj sa isi cumpere unu scump si destept | |||
|
| | #3153 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Da flafi, si io mor dupa el... insa din pacate o antena/1 receptor. Ori eu am 3 ... damn. Dati drumu' la semnal RCS odata... mns, o fi avut "pata" pe tine caserita, iti zic sigur ca abo la upc e 225 si nu sub. | ||
|
| | #3156 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara | Quote:
Oricum, pana una-alta eu astept semnal RCS, pt ca vorba lui Livius... | ||
|
| | #3158 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 |
Are cineva telefon care "stie" Caller ID in RDS? Mie imi afiseaza nr. celui care suna pentru o secunda si pe urma ceva cifre(664 sau cam asa ceva)... Si inca o chestie... La cei conectati cu solutia FO/UTP stie cineva in ce consta diferenta intre abonamentele de 9/15/20/29 USD? Last edited by mirciulicai; 22-04-2005 at 17:52.. | ||
|
| | #3160 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |