Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 31-10-2004, 20:05   #301 (permalink)
senior intruder

Eu inteleg ca nu e vorba de preluare, 49% din actiuni nu inseamna preluare, asa ca nu inteleg de ce se face atat caz din asta. Business as usual.

Apropo de Astral, este cineva aici care e client Astral? Se tot spune ca e a dreq de scump, insa e de top quality, best on ze market. Asa o fi?

@cheloo & upcs: Daca ar scrie pe site exact care sunt zonele, poate chiar si strazile aflate in zona de test, nu ar mai pierde lumea timpul aiurea cu trimis mail la upcnet...sperante desarte, discutii si nervi. Asa un astfel de raspuns provoaca mai mult iritare... Oricum, ma mira ca ai trimis mail, doar esti aici cu noi si sti si tu bine care e treaba cu upcnet si zonele de teste...

Magnum is offline    Reply With Quote
Old 31-10-2004, 20:27   #302 (permalink)
Registered User

top quality e UPCnet

upcsport is offline    Reply With Quote
Old 31-10-2004, 20:38   #303 (permalink)
Registered User

top quality pe draq
upcsport eu cred ca noi clientii putem decide daca e top quality sau nu si pana nu avem un serviciu de internet de la voi nu ne putem decide
anyway daca e tot ca si serviciile tv atunci chiar nu prea e de calitate
calitate se poate obtine si din alta parte pe bani dar noi nu avem nevoie de un serviciu scump si calitativ ci de unul calitativ si care ni-l putem permite!

cheloo12 is offline    Reply With Quote
Old 31-10-2004, 20:39   #304 (permalink)
Registered User

magnum still no signal?

Old 31-10-2004, 21:10   #305 (permalink)
Nick anterior: salrom

M1nDH4cK's Avatar

PiNet rulez (ghilimelele le intelegeti voi)

M1nDH4cK is offline    Reply With Quote
Old 31-10-2004, 21:39   #306 (permalink)
senior intruder

Nu, still no signal. Maine. Sincer, nici nu-mi faceam eu mari sperante pt weekned. O sa fie probleme pt ca eu nu am chef sa dau curent pt switch, iar firida de la curentul de pe scara are lacat si nu stie nimeni unde este cheia. Oricum, sunt a dreq de curios de cum merge. Insa oricum merge, costa doar 490K/luna, jumatate cat am fost nevoit sa dau eu acum pe dial-up &RT.

cheloo are dreptate, ce este top quality o hotaram noi si nu pliantele. salrom, tu chiar crezi ca noi am ajuns deja la nivelul in care putem spune ca "a mea e mai mare"? Eu consider ca nu, mai este drum lung si anevoios pana atunci. Poate la anul cand nu o sa fi singurul (de care stim noi) ca este abonat upcnet. Asa ca don't challenge us, e aiurea... serios.

Old 01-11-2004, 00:18   #307 (permalink)
Registered User

cheloo - vreo problema cu semnalul tv ? ai semnalat-o si nu a fost remediata in 24 ore ? daca da pls inform me
am spus top quality tokmai din prisma pret/quality /obligatii contractuale etc. and client sunt mult nu doar salrom.
good night timisoara

Old 01-11-2004, 01:43   #308 (permalink)
senior intruder

salrom e singurul client upcnet de care stim noi de aici si posteaza pe acest forum. Si el nu va putea fi obiectiv. Cel putin nu pana acest serviciu nu va fi unul general, public. Adevaratul test va fi oricum la anul cand cei care primesc de la voi net nu vor fi conditionati de good behaviour, nu vor fi niste persoane privelegiate. Si atunci cand pe reteaua voastra vor fi cu suteele, miile.

Iar de partea de catv, don't start it. Platesc 3 abonamente la voi in 3 zone diferite din oras. Si platesc abonamentele astea doar pt ca de ani si ani astept si cred in dumele upc-ului, ca "maine" o sa fie ziua in care se da drumu la net si telefonie. Am crezut sincer in nenorocitul de ex-director upc pe europa de est care promitea solemn in 2000 ca o sa avem net in 2003 si telefonie in Ianuarie 2004, imediat dupa ce pica monopolul RT. Daca nu era asta, imi luam demult satelit.

Old 01-11-2004, 02:26   #309 (permalink)
Registered User

cooldeep's Avatar

magnum dar zgarcit mai esti io am switch in camera si nu imi fac probleme de cat consuma si am cablu de net si in baie, evident tot datorita switchului, si tu nu vrei sa dai curent pt un amarat de switch la tine in casa scarii of of

diablobb81, pinet are net acei 6 mega de la astral

top quality la ora actuala pt chestii metro si chiar si net este rds u , iar mai nou pt noi timisorenii e astral pt ca avem de pe astral pana in level3.frankfurt un ping de sub 30 de ms

dar depinde de intelege fiecare ptin top qualiti viteza download /upload la un pret cat de cat decent si fara limite de trafic firme gen pi mi link & co cum leati numit voi
un uptime mare parca 99,8% pe an la rds e ceva nu
timpi foarte mici de raspuns like astral

deci o intrebare

ce intelegeti voi prin top quality pt un isp ?

cooldeep is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2004, 02:31   #310 (permalink)
Registered User

cooldeep's Avatar

#offtopic
iar top qulity la catv nu se poate vorbii deloc in timisoara

eu sunt fun multichanel asta inseamna 5+1 canale de sunet deci daca vreau sa ma uit la un film pe pro7 il ascult cel mult in stereo cu catv u ostru din orash asa ca parabola e cea mai quality investitie sa numai vorbim ca pe vremea cand se difuzau primele filme dolby digital pe pro7 upc u pe vremea aia analogu nici nu auzise sa emita sunetu stereo mono era the best iar o buna perioada erau canale care azi erau stereo maine iara mono etc

cooldeep is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2004, 03:28   #311 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Ebola
Culmea idioteniei, a trecut pe la mine o firma vinerea trecuta ca sa imi bage inet prin radio (de fapt sa imi traga un cablu de pe un alt bloc la mine) si eu i-am amanat pe luni ca nu aveam chef si bani de ei chiar vineri seara. De atunci nu am mai auzit de ei, asa ca bag si eu o intrebare in eter: stie careva din intamplare firma care a bagat inet prin radio in zona Soareleui? E ceva cu media link or smth similar si daca bag pe gogu cautare dupa asa ceva, evident ca imi da 1mil de linkuri aiurea.

Multumesc in avans.

Nu vad idiotenia, avand in vedere ca atatcheful , cat si banii lipseau cand era facuta programarea.Acolo nu mai au legatura prin radio, au tras fibra pe astrilor intre timp.Si din cate stiu, au gasit pe cineva acasa, dar nu era deloc interesata de net persoana respectiva.

Best regard s

timi is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2004, 03:32   #312 (permalink)
Registered User

o "punem"

Quote:
Originally Posted by upcsport
back on forum
Ce mai face lumea? punem de un DC++ hub in tm ?

punem de hub-uri in ce retea vreti, eu unu ridik unul pe o fibra rds shi unul pe o fibra astral....daka e sa le si unim....om vedea.

timi is offline    Reply With Quote
Old 01-11-2004, 07:10   #313 (permalink)
Registered User

cooldep pe pinet nu ai limita de trafic!
upcsport cred ca raspunsurile le-ai primit mai sus

Old 01-11-2004, 09:23   #314 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

Magnum ai prostul obicei sa interpretezi gresit ceea ce spun. Asa ca hai sa clarificam situatia curenta : Despre Pinet si calitatea serviciului lor am postat si acum 6 luni, dupa ce un amic de-al meu si-a luat de la ei net si am vazut cum merge. Pe vremea aceea dadeau numai prin radio iar viteza in timpul zilei era fenomenala : 1-2 KB/s, in cel mai bun caz ( deh, peste minimu garantat < 8 kbps > ). Chello a confirmat in acest thread ca nu este prea multumit de ei.

P.s. : Providerul ideal pentru mine stii ce inseamna ? Fibra, metropolitan mare si peering cu RDS, trafic nelimitat, la un pret acceptabil. Maybe one day...

Ce imi place la UPC ? Uptime-ul (100% pana acum), promptitudinea instalarii, pretul mic pentru ce ofera (comparat cu providerii "indigeni").

Old 01-11-2004, 10:01   #315 (permalink)
Registered User

P.s. : Providerul ideal pentru mine stii ce inseamna ? Fibra, metropolitan mare si peering cu RDS, trafic nelimitat, la un pret acceptabil. Maybe one day...

salrom cred ca asta ar fi pt toata lumea (pt mine ar merge si cablu nu neaparat fibra)

Old 01-11-2004, 10:46   #316 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

Timi : vorbeste plz cu george sa scoata filtrele de ip la HD.

Old 01-11-2004, 12:29   #317 (permalink)
senior intruder

cooldeep, eu nu tin switch-ul la mine in casa. E un bun comun, este amplasat la intrarea in scara si nu vad absolut nici un motiv pt care eu sa fac atat deranj la mine pt ceva care nu o sa fie util doar mie. Nu e vorba de cat consuma, e vorba ca va trebui sa trag tot felul de cabluri, modificari la prize la mine in casa. Baietii lucreaza de zor la blocurile vecine, in cateva ore vine si semnalul.

salrom, dar nici tu nu esti prea atent....asa cum observi toti facem share la idealul tau care este de altfel un ideal comun. Asa cum am mai zis, cum merge upcnet acum este absolut irelevant. cheloo este pe antena. cooldeep (cred) este pe cablu si zice ca merge foarte bine. Asa ca nu e bine sa tragi concluzii pripite, sa ramai la o idee fixa...intre timp poate s-au mai schimbat lucrurile. Anyway, o clarificam definitiv azi, mai incolo cand o sa am si eu semnal. Eu sincer, chiar nu ma astept la mare branza. La bani astia ar fi si culmea.

Old 01-11-2004, 12:43   #318 (permalink)
Registered User

sunet 5.1 inseamna digital, sky digital - 50 Euro/luna ? sa iti zic salaru mediu in tm ?
vor fi si peeringuri.

Old 01-11-2004, 13:48   #319 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

Magnum, faceam referire la textul acesta :

Quote:
salrom, tu chiar crezi ca noi am ajuns deja la nivelul in care putem spune ca "a mea e mai mare"? Eu consider ca nu, mai este drum lung si anevoios pana atunci. Poate la anul cand nu o sa fi singurul (de care stim noi) ca este abonat upcnet. Asa ca don't challenge us, e aiurea... serios.
Spune-mi, ce posibil motiv as avea sa mint despre cum merge net-ul de la UPC ?

Daca nu mi-ar conveni cum merge as pleca si gata. Corect ?

Old 01-11-2004, 13:51   #320 (permalink)
Sine qua non

diablo81's Avatar

pai momentan sunt putini utilizatori .evident ca merge bine .s-a vedem cum merge cand da drumul in tot orasul.acuma e la inceput asa ca nu are sens discutia

diablo81 is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Thread Tools

Posting Rules