Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 02-05-2005, 10:35   #3301 (permalink)
Registered User

FlashMagnuM's Avatar

Tu esti chiar bolnav prietene ... mie nu imi pasa ca sunt sau nu OP pe hub, tu crezi ca eu traiesc pentru asta? Nu toata lumea e ca tine omule, unii mai sunt si diferiti! Grow up!

FlashMagnuM is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2005, 11:13   #3302 (permalink)
senior intruder

Eu zic sa chill. Acuma cat mai e liniste. Treaba cu amenintarile nu a fost ceva spontan, ceva de moment. Insa vad ca nu ai intervenit nici macar o data. Iar in legatura cu functia, texte de genul: " mie nu imi pasa ca sunt sau nu OP pe hub, tu crezi ca eu traiesc pentru asta?" sunt destul de halucinante. Tu daca stai acolo doar cu numele, nu vad rostul functiei.

Oricum, se pare ca situatia s-a calmat, mi-a zis vecinul ca nu se mai face zarva pe problema nick-ului, totul e back to normal. Asta se pare multimit colegului tau Infinity, un admin mult mai activ si pe faza. Tema asta era de altfel complet stupida, sincer nu mi-a venit sa cred ca se poate intampla asa ceva. Bine ca acum s-au mai clarificat lucrurile.

In rest, ar fi dragut ca sa nu ne mai patronezi. Cineva care ajunge admin pe un hub inseamna ca are si ceva calitati si nu il lasa nervi asa cum te lasa pe tine. So, faza cu grow up sa o ti pt tine.

Magnum is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2005, 12:41   #3303 (permalink)
Registered User

FlashMagnuM's Avatar

Quote:
Originally Posted by Magnum
Tu daca stai acolo doar cu numele, nu vad rostul functiei.
Pai nu m-am auto-propus acolo man, daca vrei sa fi OP le propun baietilor sa te faca in locul meu, altfel nu imi dau seama de ce te intereseaza acest aspect ... sincer ... nu inteleg ... asta e grija ta? Why do u care?

Quote:
Originally Posted by Magnum
In rest, ar fi dragut ca sa nu ne mai patronezi. Cineva care ajunge admin pe un hub inseamna ca are si ceva calitati si nu il lasa nervi asa cum te lasa pe tine. So, faza cu grow up sa o ti pt tine.
Iti repet si tie acelasi lucru ... nu toata lumea e ca tine, de ce consideri ca m-am enervat, as avea de ce? Dupa cat am vazut eu posturile din acest topic, ale tale sunt cele mai fioroase. Daca tu faci crize la fiecare post, nu inseamna ca toti fac la fel

Hai sa incheiem acest capitol, deoarece ne cam indepartam de subiectul topic-ului si atragem atentia moderatorilor. Ramane cum vreti voi, I don't care!

Old 02-05-2005, 16:57   #3304 (permalink)
Nick anterior: salrom

M1nDH4cK's Avatar

Off: FlashMagnum in locul tau as avea grija cum vorbesc. Nu stii niciodata ce-ti pica din cer. Atat am mai avut de zis pe tema asta.

Ontopic : In absolut fiecare seara, incepand cu ora 23 si incheind cu ora 3, netul pica din ora in ora. Este cumva o strategie a RDS pentru a combate fenomenul de mass-downloading ? (multi isi lasa compul aprins peste noapte).

M1nDH4cK is offline    Reply With Quote
Old 02-05-2005, 20:22   #3305 (permalink)
Registered User

FlashMagnuM's Avatar

Da sa sti ... exact chestia asta o patesc si eu ... si inca cativa au mai zis-o. S-ar putea sa fie ceva intentionat, nu m-ar mai mira nimic in legatura cu RDS. Si vorba aia suntem pe noua solutie!
Cel mai mult a fost picat 24 de ore acum vreo 2 saptamani.

Vreau sa zic ca telefonul se aude cu ecou (doar vocea mea), indiferent cu cine as vorbi!

Last edited by FlashMagnuM; 02-05-2005 at 20:52..

Old 03-05-2005, 11:33   #3306 (permalink)
senior intruder

Hm... ca si la pinet, eu vreau sa zic ca in ultima luna am avut uptime 100% atat net cat si telefonie. Ireprosabil. Asta in Bucovinei. Sa bat in lemn & Doamne ajuta.

Old 03-05-2005, 23:25   #3307 (permalink)
Registered User

Plec si eu din oras si aici lumea se lupta la greu , chiar de Pasti
Netul merge ok , no comment.Nu mai stiu ce sa descarc , efectiv , asa ca m-am orientat spre alte activitati.

Livius is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2005, 00:03   #3308 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

Quote:
Originally Posted by Livius
Nu mai stiu ce sa descarc , efectiv
Here's an idea : mergi pe imdb.com si ia toate filmele care apar in ordine alfabetica.

Quote:
Originally Posted by Livius
[...]asa ca m-am orientat spre alte activitati.
Like uploading ?

Old 04-05-2005, 09:34   #3309 (permalink)
Registered User

Ca sa fiu sincer , am fost pe imdb si am luat tot m-a interesat ( am luat categorie dupa categorie , si am petrecut vreo saptamana cautand )

Nu , imobiliare

Old 04-05-2005, 11:14   #3310 (permalink)
Nick anterior: florynus

Recs's Avatar

Eu ma mut inapoi in tm luna asta si am sunat la astral,upc si rds sa vad ce oferte au. M-am oprit la fibra de la astral cu 50 de dolari pe luna si viteza da 512 kbs. Intrebarea mea este daca are cineva fibra de la astral si ce parere are si care este pingul pe extern? Ei mi-au spus ca este foarte bun in jur de 2 ms dar imi este greu sa cred. Anyway eu mai vreau sa ma joc cateodata ut2k4 sau hl2 si sper sa am ping pe extern sub 60 ms.

Recs is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2005, 11:50   #3311 (permalink)
Registered User

flafi's Avatar

Quote:
Originally Posted by florynus
Eu ma mut inapoi in tm luna asta si am sunat la astral,upc si rds sa vad ce oferte au. M-am oprit la fibra de la astral cu 50 de dolari pe luna si viteza da 512 kbs. Intrebarea mea este daca are cineva fibra de la astral si ce parere are si care este pingul pe extern? Ei mi-au spus ca este foarte bun in jur de 2 ms dar imi este greu sa cred. Anyway eu mai vreau sa ma joc cateodata ut2k4 sau hl2 si sper sa am ping pe extern sub 60 ms.
da da da sti reclama aia la milka

flafi is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2005, 12:33   #3312 (permalink)
Registered User

ping de 2 ms ? pe extern la rds e de 70 ms Germania , asa ca nu are rost sa treci la astral decat daca vrei sa descarci , ceea ce e problematic la 512 kbps - to keep it polite.

Old 04-05-2005, 13:10   #3313 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

2 ms pe extern. Corect. 2 ms pana in Giroc, care e considerat extern . La nici un provider n-o sa vezi mai putin de 20 ms pana in frankfurt (germania).

off :

Aratati ca va PASA :

Click here http://www.computergames.ro/forum/sh...d.php?t=118968

Old 04-05-2005, 13:58   #3314 (permalink)
Registered User

Is pe cale sa clachez..RDS-ul e de vina..binenteles...Imi merge netu da nu-mi merge telefonul deloc..si am semnat in 12 februarie contractul...asta e..Problema este ca is lovit cu acelasi mesaj din partea RDS-ului ..am trimis mail ..IN CURAND veti avea telefon. Faptul ca e bullshit ce vorbeste ala de la sediu mi s-a adeverit a doua oara cand am mers la el si mi-a spus aceeasi poveste...insa mi-e groaza de ce zice poporul..si anume ca RDS nu mai face fata ca echipament central si nu cablari...inainte sa ma factzi nebun ....argumente..la mine in scara blocului din 7 abonati RDS doar la unul ii merge si tel si net..in rest nu mere sau telefonul sau internetul(Ma intreb daca oamenii is cablati..echipamentul din scara functioneaza..au depasit 45 zile de la semnarea contractului : De ce nu sunt total activati..?doar pe bucati?..Raspuns: la centru exista oareshce probleme..care nu mai par a fi de personal.. si uite asha se adevereste vorba poporului(+ nu iese fum fara foc))

iahim20 is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2005, 15:04   #3315 (permalink)
Registered User

gata, am fost la OPC. or expirat cele 2 luni de la semnarea contractului de telefonie si internet
magnume, nu s-a lasat cu discutii "inutile", ci a fost totul la obiect. Urmeaza sa fiu contactat de un agent de-al lor

... abia astept sa-mi vina baietii si sa-mi termine legatura

Last edited by dacian2; 04-05-2005 at 16:21..

dacian2 is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2005, 17:05   #3316 (permalink)
senior intruder

Yep, chestia cu "tace si face" ruleaza.

Mai nou nici eu nu inteleg faza cu telefonia. Acuma vad ca RDS are un nou tip de contract, nu mai este separat, totul e ingramadit in 5 pagini. Vecinul meu nu stie ce sa faca cu telefonia. In contract nu scrie nimic de numarul de telefon, despre ce trebuie sa faci sa mearga (activare)... e un contract foarte ciudat. Acum, omul a zis ca va merge la sediu sa vada ce si cum, insa daca iahim zice ca degeaba... Eu ma pregatesc de acuma cu masaje si ceai fierbinte pt vremea cand o sa am probleme cu contractul de telefonie la adresa din Steaua.

Old 04-05-2005, 18:38   #3317 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

A venit factura, finally

Amazingly totul e ok (chiar au aplicat reducerea de 50 % luna asta )

Old 04-05-2005, 19:26   #3318 (permalink)
Registered User

Gentex's Avatar

Mey, pana la urma e cineva de aici, care sta in zona sagului spre steaua si are net klumea?
Ca voi mai mult v-ati certat despre diverse subiecte care nu-si au locul in acest topic.
Ma intere si pe mine, daca e cineva in zona aia si ii mere netu` klumea....si de la cine are netu`.

Gentex is offline    Reply With Quote
Old 04-05-2005, 19:56   #3319 (permalink)
senior intruder

Io stiu la sigur ca in Steaua este implementata noul sistem, fibra utp. Mai in detaliu poate doar flafi stie unde anume au retea RDS. Zi si tu pe unde stai mai exact si poate primesti raspuns. In rest in zona aia nu vad cine sa ofere concurenta serioasa la clink. Din cate se stie, pinet e slab de tot in zona aia, upc nu exista... deci...

Mi-a venit si mie factura, azi. Trimisa in data de 18. Cine e de vina pt intarziere... putem sa dam doar cu presupusul. Si la mine e ok factura, pacat ca nu am primit-o in timp util. Sper sa nu se mai intample.

Old 04-05-2005, 20:19   #3320 (permalink)
Registered User

Eu astept inca factura Sincer nu-mi pasa , bine ca merge ok.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Thread Tools

Posting Rules