Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 17-09-2004, 20:39   #21 (permalink)
senior intruder

Scuze pt postul de mai sus, nu am intrat de cateva zile pe aici asa ca mi-a scapat celalat topic...de ce nu mi-ati dat careva un pm... Deci upc da net in toata timisoara?!?! Pls ppl, detalii. Ce trebuie facut, cat timp tine?

Magnum is offline    Reply With Quote
Old 17-09-2004, 22:34   #22 (permalink)
Nick anterior: salrom

M1nDH4cK's Avatar

upcsport ai un mesaj privat.

Magnum : cum adica te enervezi ? de ce anume ? Nu esti fericit ca in sfarsit dau drumul la net ? Check thread-ul despre dominet, acolo afli mai multe decat din acest thread

M1nDH4cK is offline    Reply With Quote
Old 18-09-2004, 00:48   #23 (permalink)
Registered User

Intimidator's Avatar

Sunt sigur ca toata chestia asta e o teapa!
upcsport ne vinde numa minciuni!!

Intimidator is offline    Reply With Quote
Old 18-09-2004, 00:50   #24 (permalink)
Registered User

intimidator: daca eshti as sigur poti sa prezinti vre-o dovada?

omide is offline    Reply With Quote
Old 18-09-2004, 01:08   #25 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

@ In_timi_dator : Fa o vizita pe upcnet.ro si convinge-te

P.s. : plateste-ti datoriile

Old 18-09-2004, 08:48   #26 (permalink)
Registered User

[QUOTE=omide]Credema in timisoara si buc EW iese in afara prin fibra RDS, dar asta nu vei afla nici-odata de la ei, din motive pur comerciale si de imagine.QUOTE]

ai dreptate omide

cheloo12 is offline    Reply With Quote
Old 18-09-2004, 10:40   #27 (permalink)
senior intruder

Ma enervez cand aud de upc, stiti ca am eu un dinte pt ei. Acum mi-a mai trecut un pic. Dar doar un pic. Sun fericit la hotline upc si intreb de net in zona mea. Femeia imi zice ca nu poate da un raspuns afirmativ deocamdata, nici macar aproximativ si o sa ma sune luni cand o sa stie mai sigur daca exista ori nu posibilitatea conectari in zona mea. Asa ca de asta ma enervez. Am ditamai cablu pt reteaua stelara in fatza blocului si mi se spune ca nu e sigur ca este net in zona....

Old 18-09-2004, 11:18   #28 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

Crezi ca la RDS e mai bine ? e vorba de schimbarea modemurilor lancity cu cele noi Webstar. Unora li s-a spus ca in zona lor modemurile noi nu sunt compatibile cu reteaua

Old 18-09-2004, 11:35   #29 (permalink)
senior intruder

Nu, nu e mai bine la rds, mai ales ca in comparatie cu upc ei au 3 gigea limita. Atata ca ei au introdus deja netu de un an ori mai mult in timp ce noi restul, sub monopolul upc, trebuia sa auzim de 5 ani smiorcaiala upc-ului si promisiunile ca "la anu" sigur o sa fie net. In schimb nu faceau nimic decat sa mareasca taxa de abonament, sa scoata/bage aproape lunar programe tv, etc. Totusi, daca upc se tine macar de data asta de cuvant si da drumu la net, iar netu asta chiar o sa fie asa cum se scrie.... o sa spele o mare parte din pacate.

Si inca ceva, sa le spunetzi si la "blondele" de la caserie ca se da net. De obicei ele afla ultimele. Ar fi bine sa le dati pliante, pt ca daca le intrebi de detalii tehnice...

Old 18-09-2004, 19:01   #30 (permalink)
Registered User

Intimidator's Avatar

upcsport zicea ca e de 6 ani la upc! De 5 ani ne promite upc-ul net.... vedeti?! probabil e vina lui upcsport.... care nu sia fact treaba pana acuma... probabil acum a fost amenintat de sus sau ceva de genu...

Intimidator is offline    Reply With Quote
Old 18-09-2004, 19:03   #31 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

Quote:
Originally Posted by Intimidator
upcsport zicea ca e de 6 ani la upc! De 5 ani ne promite upc-ul net.... vedeti?! probabil e vina lui upcsport.... care nu sia fact treaba pana acuma... probabil acum a fost amenintat de sus sau ceva de genu...
Crezi ca de el depinde in totalitate daca upc "da drumu la net" sau nu ? Esti penibil.

Old 18-09-2004, 19:19   #32 (permalink)
senior intruder

Exact, insa totusi...6 ani este super exagerat, pe atunci era inca analog si am serioase indoieli ca el sa fi avut pe atunci net. Eu din cate stiu, ei angajatii au net de aprox un an jumatate.

Si mai ceva, ca sa evitam posturi penibile... decizia vine de afara, nu de aici ori Bucuresti. Am mai discutat asta.

Old 18-09-2004, 20:29   #33 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

Normal ca depinde de cei de "Afara". Dar avand in vedere ca infrastructura (last mile access) o au de 3 ani gata, chiar nu inteleg de ce a durat atat pana sa-i dea drumul.

O alta chestie pe care n-o inteleg : De ce nu lanseaza simultan mai multe tipuri de abonamente ? And one more : De ce nu vand sub brand-ul chello ?. Something's fishy.

Old 18-09-2004, 22:27   #34 (permalink)
senior intruder

Nu, ti-am zis ca ingineru' ala mi-a zis ca acum un an au inchis stelara, dupa care pana in noiembrie au facut teste si masuratori. Deci practic reteaua era gata de folosit prin toamna-iarna trecuta. Acum aia de afara de ce s-au miscat atat de incet... fuck knows.

Nu prea inteleg de ce ai nevoie de alte tipuri de abonamente? Asta nu este bun? Vrei ceva mai ieftin ori ceva mai bun? Oricum, o sa fie la anu, imi inchipui ca baietii o sa vada cum reactioneaza piata, cum merge reteaua si in conformitate cu asta o sa se gandeasca si la alte oferte. Asa e si logic. Tu ce faci, ai sunat la ei, te bagi?

Ma gandesc cu zambetul pe buze la ce o sa faca concurenta, firmuletze gen dominet. Practic i-au spulberat.

Old 18-09-2004, 22:32   #35 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

De ce vreau alte tipuri de abonamente ? Fiindca o sa fie cam grea tranzitia de la 340 KB/s metro & 2 mbps extern (proxy) la 128 kbps everywhere, nu crezi ?

Daca ofera metropolitan mare si au peering cu providerul pe care e proxy-ul ma bag fara nici o discutie. De ce ma bag? Fiindca proxy-ul suporta doar http/ftp, iar pe banda de la dominet programe gen dc++ / kazaa & online games sunt impracticabile (iar preturile pentru abonamente : upc vs dominet sunt ~identice).

Eu ma bucur ca vor face concurenta, dar nu firmelor mici, ci RDS-ului & Astral, chiar daca pentru inceput pe plan local si nu national.

Old 19-09-2004, 00:07   #36 (permalink)
Registered User

upc e in tm de 4 ani, inainte era analog care a fost cumparat de upc
legatura nu trece prin rcs.
intimidator. nush pe cine vrei sa intimidezi, dar informeazate prima oara.
precum ziceam rabdare pana pe miercuri joi si va invit pe cei din tm sa vedeti cum merge.
weekend fain la toata lumea

upcsport is offline    Reply With Quote
Old 19-09-2004, 00:09   #37 (permalink)
Registered User

PS.
referitor la ce spun diferiti angajati(fosti sau prezenti) despre ce o fost si ce or zis si altele nu are sens sa comentez. despre prezent pot sa va spun ca dam net pe cablu si in anul ce urmeaza vom avea acoperire in mare parte a orasului cu servicul UPCnet.

Old 19-09-2004, 00:28   #38 (permalink)
senior intruder

excuse me !?! La anu' dati net pe cablu in mare parte a orasului? Adica noi care suntem abonati upc, nu e sigur ca vom primi toti? Sper foarte mult ca nu am inteles bine, pt ca altfel va incalzesc birourile, chiar o sa ajung la limita rabdari. Si altceva... upc e de 4 ani, dar tu ai net la ei de 6...

Old 19-09-2004, 23:57   #39 (permalink)
mns
3-7-8

mns's Avatar

intrebarea mea e urmatoarea, dom'le sunt client UPC de 2 ani, stau in zona politiei, pe take ionescu, sunt zvonuri ca in zona asta pot sa primesc net de la upc? da sau nu, eu din ce am citit pana acum pe aici nu am ajuns la nici o concluzie

mns is offline    Send Message via Google Talk to mns Reply With Quote
Old 20-09-2004, 08:59   #40 (permalink)
Registered User

mns,
zi adresa, sper sa te pot ajuta

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Thread Tools