![]() |
| | #4102 (permalink) | ||
|
... Merci pentru raspunsuri. Eu nu am intrebat cum va merge netul de la UPC in Cluj, ci cum va merge voua netul de la UPC care de pe unde aveti. Nu a pomenit nimeni de Cj. Vroiam doar niste informatii generice. Si m-am mai uitat asa printre posturi... sincer nu ma interesa ca cineva vrea sa isi ia XYZ componente de calc si alte minunatzii.. Anyway am primit un raspuns pe privat. Have a nice day.
__________________ [E8400 + Ninja][ASUS P5K][4x1 GB ADATA EE 800+][8800 GT GS][640 GB WD HDD][ENERMAX 370W][MX1100+MS NK4000][Horizon 2206SW][PIONEER DVDRW][ANTEC 1000AMB] | |||
|
| | #4104 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
salrom, linkmania.rdstm.ro de ce mai are rdstm in nume daca e public si pt cei de aiurea. Atunci e same shit cu linkmania. Eu as prefera un server loco, unde intra numai timisoreni, sunt sigur ca la noi e mai putina ciobanie. Insa daca oricum e vorba doar de cs... zic pas. Neuromancer, except discutiile hardware, restul de off sunt despre teme loco pe care nu prea avem unde altundeva sa le dicutam. Si voi daca ati avea un topic de Cluj, poate ati discuta un pic si de shaorme, cinema si alte chestii loco. Dicutiile hardware generale ma streseaza si pe mine un pic, adevarat. | ||
|
| | #4106 (permalink) | ||
|
E vorba doar de CS Magnum. N-am mai intrat pe serverul respectiv de vreo 2 ani, asa ca n-am habar ce "natii" mai joaca pe acolo. Oh btw, daca are rdstm in dns inseamna ca numai timisorenii au voie p-acolo ? From now on google si yahoo sunt off-limits pentru tine
__________________ Last edited by M1nDH4cK; 02-06-2005 at 19:05.. | |||
|
| | #4110 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2005 Location: Craiova |
Cei care se bucura de noua solutie rds: FO+UTP, vreti sa dati mai multe detalii va rog? Pe UTP aveti doar internet sau internet si telefonie iar semnalul CATV a ramas pe coaxial? Aveti un set-top-box cu o iesire Ethernet si una pentru telefonie? Va multumesc anticipat.
| ||
|
| | #4111 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #4112 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Timisoara |
Salrom , poti sa faci un 3000+ server , si cu AV si firewall ? N-o sa mai poti misca nici mouse-ul Mai bine un Pentium - M dual proc or something , ideea ca ai nevoie de mai multe proc pt asta , fiecare task pe un proc.
| ||
|
| | #4113 (permalink) | ||
|
Pentru un server de jocuri (CS Source, UT), ADM 64 3000+ e arhisuficient ... iti trebuie insa 1 GB RAM minim si ceva HDD pe serial ATA. Daca insa vrei sa faci unul de CS, ftp, http si sa fie folosite toate deodata de mai multi useri ... deja iti trebuie scula de bascula.
__________________ Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc cainele mai mult. | |||
|
| | #4114 (permalink) | ||
|
Livius, nu am de gand sa fac un server care sa deserveasca 100.000 de useri simultan or anything. Stai linistit, duce foarte bine.P.s. : Buna metoda de burn-in a procului. Deja am ajuns la 2700 mhz @ 1.42 V si max stable 2800 mhz la 1.53 V ![]() -LATER EDIT- Flashmagnum : si pentru e cs + ftp + http (max connections = 500) e arhisuficient. Oricum, daca e sa fac ceva probabil va fi FTP + lineage2 or smth (lumea e innebunita dupa jocul ala )
__________________ | |||
|
| | #4116 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Timisoara |
ftp cu un 3000+ single proc , cu ZA si Norton2005 in background ? Si sa mai si descarci ceva cu BT si edonkey ? Dreams ![]() Lineage 2 ? ma intreb cati sunt amatori la noi , desi fata de un WoW cu 11 EUR / luna minim ... | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |