![]() |
| | #43 (permalink) | ||
|
Daca aveam o parere execrabila despre UPC faza cu netul mi-a confirmat pe deplin parerea anterioara. Trimit mailul ala de pe site vineri seara, evident ca luni la pranz inca nu primisem nimic, si ma duc direct la casierie sa intreb de sanatate. Si ce imi zice "blonda"? Ca sa stau linistit ca abia la anul va fi acoperita toata Timisoara, in zona mea inca nu se pune problema si doar pe Take Ionescu este disponibil. La ce #@#@$ mea au mai facut site-ul ala si promotia asta? Doar pt aia de la Secu de pe Take? Primesc si mailul de raspuns ... dupa ce mi se lauda pe o pagina intreaga ce investitii minunate au facut, imi zice - evident - ca zona mea nu este in aria de servicii. Jenant. Mai bine taceau din gura, "sunt tare si mare dar n-am"! | |||
|
| | #45 (permalink) | ||
|
pai stau pe strada tapia in bloc exact in spatele complexului comercial unde e caseria upc vis-a-vis de politie dar oferta cu netul e doar pentru blocurile fix pe take ionescu? ca nah, lol blocul nu e chiar pe "bulevardu principal" e foarte putin bagat in spate nuai ca mai e o problema cum a fost vacanta nu am stat la tm si am cablu taiat, dar merg eu sapt asta a platesc | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
in fine, am primit mail de la UPC desk sau cum ca strada mea nu se afla in zona cu net, hmzz trebuia sa ma astept la asta, doar sunt deja obisnuit cu raspunsuri de genul asta si din arad de la RDS, hmzzz, se pare ca sunt blestemat in continuare sa contribui in fiecare luna cu vreo 100 de loari la bugetul romtelecom ![]() PS "Incepind cu 1 august UPC Romania a demarat un proiect pilot de furnizare a servicului internet intr-o zona localizata in imediata apropiere a blvd-lui Take Ionescu. " daca nici eu nu stau in imediata apropiere de take ionescu ce sa mai zic, probabil e strict pentru bulevardul principal... | |||
|
| | #50 (permalink) | ||
|
Draga upcsport, Ce argumentare suplimentare vrei? Explica-mi te rog, la ce ati mai pus formul ala cu mail, cand ati fi putut pune de la inceput: Adresa: Take Ionescu si sa fi bagat eventual numarul ... Sau vrei argumente privind nr de programe/calitate/pret perceput? Asta in conditiile in care eu platesc vreo 3 pachete? | |||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Viitor inginer chitarist Join Date: Jan 2000 Location: Amsterdam, Olanda |
hmm pentru niste timisoreni(oameni ce ii respect foarte mult ) cativa dintre voi vorbiti cam urat . cum se face intrarea in casa clientului ? catv - modem de cablu sau catv - router switch - utp (a la deck ) | ||
|
| | #53 (permalink) | ||
|
cum sa nu te enervezi si nu sa vb urat cand vezi ce fac astia aici in vest cu noi, pai in arad nu avem decat RDS care fac ce vor...in timisoara rds si upc si-au impartit orasul in zone de influenta si noi suntem la mila lor...macar voi in bucuresti aveti mult mai multe optiuni decat noi, plus ca ambele firme vin cu promisiuni si in fiecare an amana ceva, si faca asta de vreo 2 sau 3 ani, tot asa da anul viitor va avea tot orasul net, samd | |||
|
| | #54 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
'ztii masii, ieri din motive care imi scapa nu mi-a mers forumul, cg down toata ziua. Asta e bine, pt ca daca intram ieri cand am primit si eu clasicul raspuns, luam pe bara tot ce misca. Cosu, tu sa taci! Tu nu ai trait ani si ani sunb teroare monopolului rds upc, asa ca mai lasa-ne in durerea noastra. Iar pe upcsport sunt atat de nervos de nu mai am aer. Asa cum spunea si ebola, ce dreq ne-ai dat sperante aiurea, nu puteai sa ne lasi dreq cu problemele noastre?! Puteai zice frumos de la inceput, bey de la anu aia-aia. Acum mooie, se da doar in centru la cine vrea muschii upc. Si ca katerinka sa fie completa, vin ieri niste titpi de la rcs&rds cu pliante. Super oferte, cablelink acum mai ieftin si mai avantajos! Adica 9 parai net cu limita de 1G. La 12 ai 2.5 si tot asa pana la 29 para 12G. Am zis ca-i iau la bataie la nervi pe care i-am avut ieri. Totusi, de mentionat faptul ca rds baga tupeu, a incalcat teritoriul si pactul cu upc, ieri practic cereau voie de la adminul blocului sa traga si ei retea catv in bloc. Fucking lol. | ||
|
| | #55 (permalink) | ||
|
Magnum, imi pare rau dar esti dus. Ce ai mah impresia tu si restul de timisoreni frustrati pe upc ca e in Bucuresti ? Raiul pe pamant in materie de internet ? Cum nu se poate mai gresit. E un monopol aici (pardon, bipol) de toata frumusetea. Exceptand retelele de cartier singurele alternative pt un home-user bucurestean sunt RDS sau Astral. Asa ca nah monopol. Si sa nu crezi ca daca eu ma supar azi pe RDS pot sa ma duc la Astral si sa le spun "eu gata m-am saturat de RDS, veniti voi cu firele voastre". Bucurestiul este impartit intre RDS si Astral si nici unul nu intra pe teritoriul celuilalt. Daca vreau sa ma duc la Astral trebuie sa ma mut in alt cartier, lol. Cat despre oamenii de la RDS veniti la tine in bloc, acolo chiar nu te inteleg. Adica e rau sa fie concurenta, nu ? E rau sa ai alternativa la providerul de catv de pana acuma, nu ?
__________________ The conquest of the fear of death is the recovery of life's joy. | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
Bey nene, aici nu e vorba doar de net, e vorba de o poveste foarte lunga, e un monopol care se intinde de ani si ani. Si inca o data, nu e vorba doar de internet. analog, actualul upc face ce vrea cu noi, schimba programele catv cand vrea, cum vrea, mareste tariful cum vrea si multe altele. Acum si katerika asta cu netu'. Iti pierzi rabdarea, te lasa nervi sa tot vezi an de an figurile astea. Cum spunea ebola, sa fi pus dreaq un anunt pe site...dam net doar la zona cutare, daca stai acolo, te-ai scos. Iar cu rds nu asta era problema, ci preturile lor de kkt. Asta comparativ cu ce pregateste upc. De asta am vrut sa-i iau la bataie. Ori nu asta era surpriza, surpriza este ca au incalcat intelegerea care functioneaza de ani si ani in oras. Asta e bine, o sa avem concurenta. Eram doar surpins, nu mi-as fi putut inchipui asa ceva pana ieri. Poate sa confirme oare asta ca intr-adevar vrabiile alea nu ziceau prostii, ca rds se da mana in mana cu upc? | ||
|
| | #58 (permalink) | ||
|
Si eu care credeam ca doar mie mi se pare lumea stramba si nedreapta ... Cosu-le, spune-mi si mie tu cam ce vorbe ai avea despre romtelecom, renel, calor etc.? Cam aceleasi le avem si noi numai ca aici eu includ si UPC-ul fiindca se intampla acelasi lucru. Fara concurenta suntem la mana (aka laba) lor. Si acum tin minte cu ce mandrie proletara imi spunea un angajat de-al lor (mai stii, o fi fost upcsport!) ca ne schimba decodoare-le vechi cu altele noi, moderne & performante. Vreau sa zic ca a trebuit sa ii fac o cusca sa o ascund de urata ce e + ca nu e nici o diferenta de calitate + ca acelasi sistem idiot in care vad toate programele codate pe acelasi canal. Si cand l-am intrebat pe idiot de ce nu pot sa pun pe canale separate imi raspunde cu aceeasi mandrie: pai de ce imi trebuie mie asa ceva, cand am telecomanda decodorului si daca cumva nu am telecomanda pot sa o folosesc pe aia! Bai, poate pt aia care au TV-uri alb-negru cu lampi ca eu inca nu am vazut pe cineva care sa n-aiba telecomanda la TV. | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: Romania, Timisoara |
fratilor nu stiu cati dintre voi ati fost la rds in camera serverelor dar eu unu am fost acum cateva luni, nu conteaza cum am intrat acolo, cu cine si cu ce treaba dar pot sa va spun ca pe 1/4 din aparatura pe care o au acolo scrie UPC asa ca rds nu este mana in mana cu upc nu? eu unul stiu ce am vazut!
__________________ | ||
|
| | #60 (permalink) | ||
Hoho, hai ca ebola a deschis subiectul. The big fucking shit, decodoarele upc. Daca cititi pliantele, spuneti ca ...bey, ce noroc pe noi, avem ce nu are nici vestul. Dar a vazut careva din voi, macar in poza cum arata si functioneaza aceste decoplus in vest?! Pai va zic io. Comparatia ar fi intre o dacie si o Bora. Si nu ma refer la Logan. Dar upc ne-o prezinta ca pe ultimul racnet in materie. Ori de fapt astea sunt jafuri scoase din uz de vre-o 4-5 ani. Daca vreti va si atasaez poze, sa vedeti cu ochi vostri. Iar daca tot ziceam de pliante, ati vazut ce relaxata e lumea in pozele alea de import. Nu sunt romani, sunt vestici multumiti de serviciile upc de afara. Dar asta e imaginea pe care upc o are despre noi, ori vrea sa o aiba despre noi. Happy fucking family, ne uitam cu placere cum ne schimba aproape saptamanal programele la tv, continutul pachetelot tv, cum maresc taxele catv, cum face caterinca cu netu, etc. U know what, hai sa schimbam subiectul, sa revenim acolo unde ne-a intrerupt upcsport asta. chello, ai rezolvat ceva cu dominetu' ala? | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |