Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 15-12-2004, 17:14   #701 (permalink)
Nick anterior: salrom

M1nDH4cK's Avatar

Interesting...

Tu la care lucrezi ?

M1nDH4cK is offline    Reply With Quote
Old 15-12-2004, 17:17   #702 (permalink)
senior intruder

Exista contract scris? Eu stiam ca era un gentlemen agreement, lucru mult mai valabil si greu de rupt decat unul scris. Daca e chiar asa, nu prea inteleg de ce inca mai striga cei de la RCS ca nu le da voie upc. Sa fie din cauza ca nu sunt inca pregatiti, nu au sedii si alea si e mai usor sa zici ca nu te lasa concurenta? Oricum, doamne ajuta, sa te auda cine trebuie...

salrom, u r right. Insa asa cum ziceam, pt mine stabilitatea conteaza mai mult decat orice. Insa m-am hotarat, ma duc maine pe la ei. Pana vine semnalul, trece si luna la pinet, adica la fix.

Magnum is offline    Reply With Quote
Old 15-12-2004, 17:28   #703 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

Bine faci Magnum. Dupa cum spuneam am fost un caz singular cu downtime-urile acelea. Acum e totul OK.

Old 15-12-2004, 17:37   #704 (permalink)
Registered User

magnum eu unul nu as sta atat pe ganduri

cheloo12 is offline    Reply With Quote
Old 16-12-2004, 13:48   #705 (permalink)
senior intruder

Bey salrom, sa "traiesti bine" si sanatos fratele meu ! E randul tau sa te fac cu cate beri vrea muschii tai Am fost acum la RDS si inspirat din vorbele tale, am dus cu mine contractul de la pinet. Dupa ce i-am aratat la tanti foaia, ea imi zice cu zambetul pe buze ca sunt norocos. Si anume: pot lua orice pachet la jumatate de pretz ! iar la anul nu o sa fiu afectat de schimbarile din oferte, aka totul o sa fie la juma de pretz ! Evident, am plecat in ritm de samba...

Partea nasola este ca mi-a zis categoric ca sa nu ma astept sa ma cableze anul asta, poate doar prin mijlocul, sfarsitul lui Ianuarie. Asa ca voi mai merge pe mana pinetului si in Ianuarie. Dar wtf, whos cares atat timp cat am oferta asta. Acum ma gandesc sa iau abonamentul de 20 ori chiar si ala de 30 daca e tot la juma de pretz.

merci batrane, raman dator...

Old 16-12-2004, 16:40   #706 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

Np, glad to help out . Eu l-am luat pe ala de 20, pentru ca atunci cand nu mai ti se aplica reducerea poti sa treci la ce abonament vrea muschii tai. 2.5 $ in plus pe luna chiar nu ma saracesc (7.5$ vs 10 $)

Old 16-12-2004, 16:59   #707 (permalink)
senior intruder

Corect, din pacate m-am grabit si l-am luat pe ala de 14, aka 7.5 para. poate reusesc sa-l scimb cand ma conecteaza si ma duc sa platesc taxele de instalare.

Deci, de jumatate de ora am contract semnat cu RDS si am primit deja o frumusetze de modem Webstar. Astia de la RDS au inebunit, sa dea telefonie, si net beton la 7.5 para/luna? Daca imi spunea cineva asa ceva la inceputul anului, il impuscam.

Si acum sa va zic o barfa. Dupa ce semnez tonele de acte si iau modemu' la posheta, intreb duduia de cum sta treaba cu catv-ul. Initial zice ca nada, insa ca tot insistam... imi zice ca exista o intelegere cu upc. Si anume: rds nu intra cu catv in zonele lor, iar upc nu intra cu net in zonele rds. Adica mai pe inteles, rds ofera net si upc catv, respectiv vice-versa. Inteligenta miscare. Pt ca evident ca upc nu are cum sa se tina de treaba si o sa dea si net. Iar atunci RDS nu va mai avea nici o piedica sa dea drumu si la catv. Nice

ps: salrom, traficul metro se contorizeaza?

Old 16-12-2004, 17:04   #708 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

Eu m-am gandit asa ...

pt 2.5 $ primesc in plus :

4 GB de trafic @ 256 kbps
256 kbps in plus la metro (768 vs 512)
500 minute in + pe reteaua rds.tel si 50 pe RTL.

Eu zic ca merita.

P.s. : normal ca NU. metro = RDS , Roedu & (soon) Pcnet. Wohoo

Old 16-12-2004, 17:57   #709 (permalink)
Registered User

_ViRgO_'s Avatar

Quote:
Originally Posted by salrom
Interesting...

Tu la care lucrezi ?
heh nu lucrez la nici una dintre ele de fapt astept pe oricine sa vina sa imi bage si mie net ca am avut la Geonet si nu vreau sa mai aud de firme de astea de 2 lei... Se pare ca pentru toata lumea Complexul e la urma

_ViRgO_ is offline    Reply With Quote
Old 16-12-2004, 18:03   #710 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

Nu mai ai (asa) mult de asteptat. Am inteles ca RDS cableaza TOATA Timisoara.

Old 16-12-2004, 19:14   #711 (permalink)
senior intruder

Se pare ca atunci cand aia in catavencu scriau ca RDS ataca TM si upeceul, nu era chiar exagerare Totusi nu mi-ar place sa vad scos din joc upeceul, sa trecem dintr-un monopol in altul.

Old 16-12-2004, 20:29   #712 (permalink)
Registered User

Hawkie's Avatar

Coming soon @ UPC : Calea Lipovei & Calea Aradului

Hawkie is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2004, 01:40   #713 (permalink)
Registered User

Magnum, sper sa nu stai in Dambovita..., altfel spor cu rds-ul...
Eu am rds de aprox un an, stau pe Cutezatorilor si treaba e in felul urmator (dupa cca 200 telefoane la tehnic):
- in zona Dambovita-Banatului e cea mai proasta infrastructura (retea/noduri) rds din oras asta recunosc si ei
- exista f mult zgomot in retea pe care baietii de la rds nu-l pot localiza si filtra
- asta duce la frecvente desincronizari ale modemului si pierderi intre 10-50%
- viteza la mine a fost prin vara de 10-14KB (cand mergea binisor), iar in ultimele saptamani de 1-3KB !!!!!
- saptamana asta fac iarasi ceva lucrari pe retea dar eu m-am cam saturat

Nu vreau sa fiu inteles gresit. RDS e firma buna, am prieteni multumiti de ei dar DEPINDE MULT IN CE ZONA
Acum caut alte solutii de net (ev-do de la zapp e tentant dar e scump ca porcu si nici nu au antena in zona)

marianrosu is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2004, 02:15   #714 (permalink)
senior intruder

I-auzi chello ce zice Hawkie, poate te scapi si tu de pinet. Ori poate mai astepti pana vine rds-ul si iei abonamente pe juma de pretz... Oricum, rusine upc-ului... de kko.

@marianrosu: Eu stau in Bucovina/Torontal. Aici avem retea nou noutza, fo all around. In mod normal ar trebui sa zbarnaie. Voi in Sagului, din cate stiu, sunteti inca pe vechea retea a quadral-ului... tehnologie veche. RDS recableaza toate zonele, astia chiar nu stiu de glume. Evident aici e vorba de investiti uriase si volum de munca idem. De asta merge asa greu si cu conectarile. Ma gandesc ca nu peste mult timp problemele tale se vor rezolva. Insa evident ca rds are acum ca si prioritate zonele necablate.

Eu respect foarte mult ceea ce face RDS. Practic astia au facut in nici juma de an, ceea ce nenorocirea de upc se chinuie si promite de 4 ani. Deci toata stima pt ei, chiar daca nu sunt perfecti... dar la ei macar este de inteles.

Old 17-12-2004, 03:33   #715 (permalink)
Registered User

cooldeep's Avatar

da mai laudati atata rds u asta
cateva intrebari care ar trebui sa va dea de gandit

#1 cablu coaxial cati megabiti duce ?

#2 ce se intampla cu clienti rds care renuntza la contractu de net dupa 6 luni, pt ca se termina promotia si reintra in vigoare preturile vechi cu traficu limitat ? (pretul la rds.tel cat e pe inca 6 luni ? )

#3 de ce sunt clienti la care le merge netul ca in reclama numai primele 3 saptamani, si la cei care or plecat de la pinet parca au alt net ?

#4 ce stiti de existentza unor virusi care afecteaza softul mult laudaturilor noilor modemuri care in alte tzari au fost aproape aruncate ?

cooldeep is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2004, 09:58   #716 (permalink)
Registered User

Magnum, problemele mele se vor rezolva peste mult timp daca mai raman la rds (sunt convins ca va dura ani sa schimbe vechea retea, mai ales ca prioritatea lor e cablarea noilor zone).
Inteleg ca-ti place de ei, dar nu-i lua in brate. Contractul e acelasi pentru toti, indiferent de zona. N-am vazut scris in el nicaieri:
"In zona x calitatea serviciului e slaba/ingrozitoare, se va remedia peste 5 ani. Oferim reducere 50% la abonament"
Alta chestie e schimbarea modemului Lancity. De 3 luni imi spune domnisoara de pe Bogdanestilor ca "Bucurestiul nu trimite suficiente modemuri. Avem doar pentru clientii noi"
Am vorbit cu cineva de la rds Bucuresti care spune ca vina e a celor de aici
Asta nu e atitudine de firma serioasa

Old 17-12-2004, 10:04   #717 (permalink)
Registered User

Apropo de ev-do de la Zapp, stie cineva un dealer de la care sa iau un modem de proba o zi sa vad ce semnal e in zona, ca la reprezentanta nu am sanse

Old 17-12-2004, 10:12   #718 (permalink)
Registered User

E ora 10 dimineata
Ping statistics for 193.231.233.1:
Packets: Sent = 2248, Received = 1658, Lost = 590 (26 % loss)
Nu vreau sa ma gandesc cum o sa fie diseara...

Old 17-12-2004, 10:38   #719 (permalink)
Registered User

Mie mi-a scazut viteza METROPOLITANA la JUMATATE dupa 2-3 saptamani!!!!!!

Am abonament de 15 USD si imi pana acum am avut constant 512 kb METRO si 256 kb pe extern noaptea pana la 8 dimineaza cand viteza se reducea la 128 kb...

Acum si METRO am doar 256 constant de 3 zile.... (

mirciulicai is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2004, 11:14   #720 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

Magnum : Avand in vedere ca nu ai avut net de la ei, de ce spui ca sunt de kko ? Chiar merge bine. Nu de mult mi-a spus upcsport ca se va umbla la preturi (si vor aparea abonamente noi.)

Chello :

#1 100 Mbps, iar coaxialul este doar din bloc pana la reteaua principala (care este fibra-optica)

#2 De reducere & promotie beneficiezi timp de 1 an. Rds.tel este gratuit pe toata perioada in care este abonat la cablelink.

#3 Eh asta-i alta problema. Mie mi-a mers mult mai bine externul in prima saptamana decat acum (ajunge la 28 KB/s doar dupa ora 02:00 AM). T.G.4.P.

#4 Despre modemul respectiv stiam ca a fost ales "Best Cable-Modem in 2004". Ceva link care sa-ti sustina afirmatiile ... ?

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Thread Tools

Posting Rules