Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 21-09-2004, 16:11   #61 (permalink)
senior intruder

Si inca ceva, va dau mai in detaliu "super oferta" rds. Cititi si va minunati. Nu e asa ca suntem un popor favorizat?

Abonament cablelink+ destinat abonatilor catv:
Net: 9$ - limita 1G; 15$ - limita 2.5; 20$ - 4G si 29$ - limita 12G

Abonament cablelink pt cei care doresc doar net:
14.5$ - limita 1.1G; 20.5$ - 2.6G; 25.5$ - 4.2G si 34.5$ -12.5G

Magnum is offline    Reply With Quote
Old 21-09-2004, 16:37   #62 (permalink)
raz

raz's Avatar

Magnum, oferta aia RDS e valabila pentru toata tara nu numai pt timisoara, si din punctul meu de vedere sunt multumit pentru ca in cei 29$ primesc internet, si 6 ore gratis in romtelecom si 60 ore gratis in rds-tel. Plus ca trebuie sa recunosc ca merge cu viteza maxima (ziua 128 noaptea 256), si am pinguri foarte bune (cu noul modem) Normal, mi-ar conveni sa am ziua mereu 256 si sa nu am limita de trafic dar momentan e bine pentru nevoile mele.

Nici mie nu mi-a convenit ca a trebuit sa ma mut in special intr-un bloc cu rds..dar asta a fost situatia. Nu trebuie sa injuri in stanga si in dreapta ca nu rezolvi nimic. Mai bine daca vrei cu adevarat net vezi la astral ca au ei prin radio, plus ca am tot vazut o gramada de afise cu internet prin radio prin oras (softnet parca, idcomputers, etc)

Si inca ceva, daca sunteti 3 in bloc care vreti abonament de 29 la rds, vine sa va cableze, cu toate ca-i domeniu UPC, cel putin asa era anul trecut.

raz is offline    Reply With Quote
Old 21-09-2004, 20:09   #63 (permalink)
senior intruder

raz, nu prea iti place sa citesti, nu? Eu sunt nervos pe upc in general si nu din cauza netului, respectiv al incidentului de fatza. Mai citeste o data si poate te lamuresti.

Oferta rds e super penibila in comparatie cu upc. Dar parca vad ca la anu upc o sa vina cu alte oferte, cica asta de acum era doar promo. La noi in bloc o sa vina rds, azi au fost iarasi, insa nu l-au gasit pe adminu blocului sa dea ala acceptu. Dar acum o sa marsez puternic pe ei. Mai ales ca mai mult de jumatate de scara cand a auzit ce oferta catv are rcs si la ce pretz...au zic in cor FUCK UPC. In scara suntem dor 3 care vrem net, dar deocamdata cred ca ma bag doar la net.

Daca anu viitor in Ianuarie upc nu a dat drumu la net si nu merge asa cum se lauda, chiar imi iau bagajele desi plec de tot. Pacate de cei 8-9 ani (de cand exista analog) pe care i-am pierdut cu ei crezand in fiecare an in promisiunile lor. Puteam sa-mi iau de mult satelit si imi bagam picioarele in catv-ul lor de kkt.

Dar hai sa schimbam tema, chiar nu se merita nervi. Ideea este ca eu de luna viitoare renunt la antena pcnet si trebuie sa gasesc urgent inlocuitor. rds merge bine pt ca are limita si are tot interesul ca tu sa ai viteza si sa treci de limita aia cat mai repede. Crezi ca la nelimitat merge tot la fel? Anyway, cred ca ma bag la ei, din pacate e ceea mai buna oferta.

chello, mai intreb odata...nu ai rezolvat nimic cu dominet...ai intrat definitiv pe pinet? Cum merge, da si tu ceva detalii...

Old 21-09-2004, 20:31   #64 (permalink)
senior intruder

Si apropo de ce zice cheloo si aparatura upc in sediu rds, ceva se intampla. Pana nu demult ambele firme is mentineau cu strictete delimitarea. daca mergeai la rcs sa intrebi daca nu vin in zona de upc, iti raspundeau ferm ca nu si nici nu au in plan asa ceva. Acum deodata brusc, au trecut de granite. Va zic eu ca astia s-au inhaitat, insa eu totusi mai cred si sper in concurenta...reala. Sper sa mai prind in viata ziua cand o sa avem si noi parte de servicii si promtitudine asa cum au aia in vest. Iar de preturi...ce mai.

Old 21-09-2004, 20:56   #65 (permalink)
mns
3-7-8

mns's Avatar

despre tv e clar, UPC are niste oferte pur si simplu criminale, pai la rds in arad platesc cat pentru abonamentul e baza la UPC si am toate 60 si ceva de posturi plus ca rcs nu foloseste grozavii de genul deco plus sau cum PS toata faza asta cu rds si rcs care se baga peste upc, nu poate sa fie decat ceva abureala de'a lor, nimic mai mult, nu cred ca la noi va exista concurenta adevarata

mns is offline    Send Message via Google Talk to mns Reply With Quote
Old 21-09-2004, 20:59   #66 (permalink)
Nick anterior: salrom

M1nDH4cK's Avatar

Magnum le aberezi cu net-ul de la UPC. Cablelink crezi ca a fost de la inceput disponibil in tot orasul (desi exista retea peste tot) ? No WAY ! Scrie undeva pe site la upc ca se ofera deja internet tuturor abonatilor ? well , no ! (greseala este ca nu s-a scris in ce zone se ofera).

I'm no fan UPC, so don't get me wrong. Imi pare rau ca te enervezi atat, doar stii cum e in tara asta.

M1nDH4cK is offline    Reply With Quote
Old 22-09-2004, 00:24   #67 (permalink)
Registered User

Upcsuport poti sa-mi spui daca pe strada Telegrafului, Zona M. Kogalniceanu se poate instala net ?

JamesTm is offline    Reply With Quote
Old 22-09-2004, 09:14   #68 (permalink)
Registered User

salutare,

Cosu - CATV -Cable modem-UTP-eth0 (calculator)

Magnum - kiar nu merita sa iti raspund, dar din cate imi dau seama ai o problema, si nu ii legata de UPC.
JamesTM - pentru moment nu e disponibil pe strada mentionata de tine
Magnum - la ce adresa ziceai ca locuiesti ? strada ma intereseaza

upcsport is offline    Reply With Quote
Old 22-09-2004, 09:26   #69 (permalink)
Registered User

magnum, am intrat la pinet pt ca adminu blocului nu m-a lasat sa instalez antena de la dominet pe bloc si cum stau la parter nu aveam alta sansa, la pinet au montat antena pe alt bloc si mi-au tras doar cablu. Momentan nu merge cine stie ce (nu sunt prea multumit) dar ei zic ca o sa fie bine (oare?), mai tre sa schimbe un ap-u pe nu stiu unde si sa speram ca o sa fie ok, momentan cam 2-8K net si mai sunt varfuri de 15-20K mai rare intradevar.

cheloo12 is offline    Reply With Quote
Old 22-09-2004, 11:10   #70 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

Told ya chello12 (that pinet "sacs")

Old 22-09-2004, 11:18   #71 (permalink)
Registered User

orice conexiune radio sux dupa parerea mea. la cate celule radio is deja in orash(echipamente de pe vapoare) io ma mir ca mai si merge din cand in cand

Old 22-09-2004, 11:21   #72 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

Pe 3.5 merge superb (better than cable)

Old 22-09-2004, 11:25   #73 (permalink)
mns
3-7-8

mns's Avatar

am fost azi la UPC si mi-au zic ca numai pe vreo 3 strazi e chestia asta in teste,: take ionescu, ceva cu popa si inca una parca

@upcsport hai zi-ne un pronostic, cam in cat timp dati drumul asa la tot, sau macar unde stau eu

PS in tm ce alternative mai ai in zona politiei? nu stie nimeni?

mns is offline    Send Message via Google Talk to mns Reply With Quote
Old 22-09-2004, 11:43   #74 (permalink)
Registered User

mns,
sunt mai multe strazi : take ionescu, popa shapka, bucuresti, iasi, v, lucaci & altele

pronostic :As soon as posible.
salrom. momentan da, si pe 2,4 mergea bine la inceput

Old 22-09-2004, 11:44   #75 (permalink)
senior intruder

salrom, pe reteaua rcs (ex quadral) exista exista servicii de net deja de 2 ani. Si apropo de aberarea mea, hai ca citez de pe upcnet.ro ca sa fie mai clar:
"Vrei sa afli ultimele noutati din intreaga lume? Vrei sa comunici cu prietenii tai de pe alte continente? Vrei sa ai acces la cele mai noi jocuri? Alege cel mai nou serviciu al UPC: UPCnet - Internet de mare viteza!"

Daca analizam acest text, vedem ca este o oferta in toata regula. Si una publica. Practic, inselatorie. Pt ca in mod normal trebuia sa scrie (macar in paranteza) ca: "Pe moment, serviciul upcnet este disponibil doar in zonele cutare. Daca stai in zona cutare, introdu datele tale si te vom contacta asap." Asa vad eu o oferta normala, civilizata si transparenta. Si acum spune-mi ca iarasi aberez, ca asa e la noi &shit.

upcsport, problema mea este doar UPC si asa cum spuneam de multe ori, nu e vorba doar de net. Ci de serviciile voastre. Si inca ceva, nu este nimic personal, inteleg ca lucrezi la ei si trebuie sa-i aperi. Asa ca nu o lua personal. In rest, stau in Bucovina. Call it paranoia, dar nu vrea sa zic strada pt ca nu am chef sa am neplaceri nici cu upc si nici sa stric shmenu cu baietii de la rds care vor sa cableze blocu, mai ales ca atmosfera este destul de animata aici cand lumea a aflat ca astia dau mai multe programe la un pretz mai mic, ca exista net si telefonie. Am sunat la hotline-ul vostru (966), am trimis mail, in ambele cazuri mi-am dat adresa corecta si mi sa raspuns clar. In zona mea anul asta no way net.

Si apropo de rds&rcs. Foarte straniu ce se intampla. Daca suni la rds si esti interesat de serviciile lor, dupa ce iti dai adresa femeia iti raspunde foarte ferm. Redau textual: "Nu intram in zona upc. Incercati peste 3 luni" (!?!). Ori baietii de la rds dau tarcoale deja de 3 zile la blocul nostru ca sa poata primi aprobare de la admin sa puna cablul lor. Foarte straniu.

Old 22-09-2004, 11:55   #76 (permalink)
Registered User

magnum - nici un prestator de servicii nu mentioneaza zona de acoperire. merge ZAppu la munte ? sau in pivnita ? nu
cat despre servicii nu cred ca ai de ce sa te plangi. nu cred ca exista vreo firma in timisoara la care service-ul sa fie facut cu asa promptitudine ca la noi. Daca nu ai observat asta inseamna ca nu ai avut nevoie de service ceea ce iarasi inseamna ca serviciile sunt de calitate.
magnum - nu vreau sa apar firma la care lucrez, doar vreau sa fim corecti. Incearca sa te abonezi la orice prestator de servicii fie el telefon, internet etc. si vezi cat dureaza.
la noi 24 ore.

Spor la munca
PS. voi pe unde lucrati ?

Old 22-09-2004, 12:03   #77 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

Magnum mai citeste o data ce am scris mai sus. Legat de UPC & RDS, daca e adevarata faza, trebuie sa stii ca "blondele" afla intotdeauna ultimele.

Old 22-09-2004, 12:14   #78 (permalink)
Registered User

Vrei sa comunici cu prietenii tai de pe "continentul" TAKE IONESCU? sau de pe "continentul" POPA SAPCA?

cheloo12 is offline    Reply With Quote
Old 22-09-2004, 12:21   #79 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

Odata ce esti legat la net comunici cu cine vrei

Upcs, ai un mesaj privat.

Old 22-09-2004, 12:21   #80 (permalink)
senior intruder

Excuse me? Vrei zona de acoperire la zapp?!?! Ia de aici: http://www.zapp.ro/coverage/?county_id=37 Sti cat mi-a luat? 15 secunde, cautat cu google. Altceva? Vrei si zona de acoperire la connex, orange? Ori aia sunt firme prea mari, nu poti compara seriozitatea upc cu zapp ori connex.

Si service pt ce? Chiar ma prind mai greu. Ca sa-mi regleze tv? Service pt ce la catv. Sunt abonatul vostru de 8 ani {ori cat o fi de cand exista analog).Daca te referi la decodoare...las-o, aia e complet altceva. Un start ar fi sa citesti parerea lui ebola despre fucking decoplus-ul vostru.

Si in final: conectare la antena pcnet a durat 1 zi. Connex, secunde. Cand mi-am cumparat frigider, intr-o ora a fost adus si instalat de baietii de la magazin. upcsport, tu ce faci? Descoperi ori reinventezi focul si mersul pe jos?

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Thread Tools

Posting Rules