![]() |
| | #842 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: timisoara |
@mms : se atinge viteza respectiva in metropolitan, cu conditia ca cel de la care iei sa aiba cel putin > sau = banda ta. @magnum : daca vii maine pe la sediul RDS, o sa primesti si telefon ( din cate stiu, sunt pe stoc). Quote:
__________________ yada yada | ||
|
| | #844 (permalink) | ||
|
Inca ceva...m-a intrebat domn'soara de la RDS, vreti si telefonie? Am intrebat: Se poate si fara? si mi-a zis DA cu toate ca putem si fara telefon am ales sa iau si "pachetul" de telefonie pentru ca si acasa la ar am rds si nu ai cum sa arunci 1000 de minute .Am primit un telefon Britcom Twist (portocaliu) (mai vine si in 3 nuante alb-negru si maro parca) dar pe moment aveau numai portocalii ![]() Cat despre tv, mi-au spus ca inca reteaua nu e gata si pentru tv - lol pai astia ne cred prosti pai este net da nu pot da si tv... ![]() Sa nu uit, din cate am inteles, chiar daca mergeti acum sa va faceti contract cu rds, nu vor mai veni decat dupa sarbatori ![]() @sizan: se vede ca esti informat spune-mi si mie cu cine/ce nu se face trafic in timisoara de ex? doar cu RDS? :P
| |||
|
| | #845 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: timisoara | Quote:
![]() @salrom : irelevant...cu ce te-ar ajuta?
__________________ yada yada | ||
|
| | #848 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
mah, da voi chiar aveti o treaba.... este super simpla relatia inte upc si rds. Zonarea exista, insa sub alta formula... hai ca devine plictisitor, tre' sa explci de mii de ori ca sa intelegeti... In rest, asa cum explica salrom... peering exista ...ca doar e e veteran pe cablelink. In defintiv e destul doar cablelink si tot e ceva... pe langa alti care va ofera moolta m*** si alte alea.... la doar ** euroi. | ||
|
| | #850 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #856 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
dangall, hai sa o luam mai incet, vad ca rezisti in a intelege. Pe vremuri existau 2 firme mari de catv, analog (actual upc) si hi-fi quadral (actual rcs & rds). Din motive care depasesc creierul si logica noastra, baieti au inceput sa se saboteze intre ei, aka cabluri taiate noaptea, ace infipte si alea. Situatia a degenerat in momentul in care o echipa de la analog si una de la quadral s-au luat la bataie prin Circumvalatiuni si a iesit cu sange... daca mai tin bine minte, unul mai nervos a scos un cutit si a inceput sa faca buzunare la gat. Dupa acest incident de care s-a scris in amanunt in presa din zilele alea, cele 2 firme au luat loc la masa negocierilor si au incercat sa traga niste concluzii ca astfel de incidente regretabile sa nu mai aiba loc. Si astfel au ajuns la idea cu zonarea. Si-au impartit frumos zonele si gata. Din cate stiu, a fost vorba de un gentlemen agrement si nu de hartii scrise care la o adica ar fi tras pe capul lor legea. Intre timp, ambele firme au fost preluate si astfel au devenit upc si RCS. RCS a inceput o colaborare cu rds pt a oferi si net, iar in timp a si fuzionat cu RDS. Si asa frumos ajungem in zilele noastre. Zile in care upc tot o mai lalaie cu net &shit, iar RDS si-a intins muschii si a cablat in draci mai tot orasul. Acum, se pare ca au ajuns la alta intelegere. Ceea pe care o explicam mai sus. Deci eu nu inteleg ce nu ti-e clar, pt ca mai clar de atat nu pot explica... ma dau batut. Poate o ultima incercare... ma dau exemplu pe mine. Eu stau in zona upc. In bloc am bf cabloaie de la ambele firme. In una (upc) vine catv, in cealata (rds) vine net. Nu pot sa am ambele servicii de la o singura firma. Daca upc o sa inceapa sa bage si net, automat rds da drumu' la catv prin rcs. Strategie. Sper ca am lamurit-o in sfarsit... | ||
|
| | #858 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 Location: a |
de ce sint romanii masochisti?am citit pe aici tot felul de horror stories ca le pica netu si nu vine nimeni de la tehnic sa vada de ce, ca astralul are un suport tehnic alcatuit din muti si surzi, ca unul a incheiat contract cu rdsul si nu l-au instalat decit dupa 3 luni, etc.cu toate astea tot ce aud este rds si astral si upc cu toate ca au dovedit de nenumarate ori ca respectul lor pentru clienti e zero.ceea ce uita responsabilii de la marketing de la firmele astea mari este ca viitoarea lor dezvoltare depinde de clientul persoana fizica, un sector in care ei abia au inceput sa investeasca si au inceput cu stingul. odata ce piata formata din firme este acoperita tot la noi vor ajunge.atita timp cit nu exista lege care sa-i oblige sa asigure o calitate a serviciului oferit singura arma pe care o avem la indemina este protectia consumatorului pentru a-i obliga sa ne aprecieze la justa valoare banii pe care-i dam in fiecare luna sub forma de abonament.vocea sictirita de la suport tehnic care ne raspunde cind vrea si blonda intepata de la caserie care ne spune timp si senin sa revenim saptamina viitoare pentru conectare ar trebui sa inteleaga ca in final din banii nostri isi iau salariile. ar fi frumos sa inceapa si consumatorul romin de diverse servicii sa-si dea seama ca rdsul si astralul si alimentara din colt exista datorita lui si pentru el si sa inteleaga ca clientul este stapin.exista o idee fixa a rominilor ca daca o firma e mare e si buna si din cauza asta trebuie sa-i inghitim toate rahaturile individei de dincolo de ghiseu sau vocii de la celalalt capat al telefonului.
| ||
|
| | #860 (permalink) | ||
|
alt_tab, sa stii ca nu peste tot e asa de ex companiile de telefonie mobila parca sunt mult mai receptive si au servicile tehnice si serivcile de suport mult mai bune (cu toate ca la connex au bagat ceva sistem nou si tre sa stai 30 de minute pana sa ajungi unde vreo) eu nu pot comenta decat de RDS, am incercat sa sun la timisoara de pe nr rds pe nr lor ce e in oferta aceea la internet : surpriza numarul e indisponibil sau inexistent, i-am sunat apoi pe nr romtelecom parca 499191 si alta surpriza, oricand ai suna nu raspunde nimeni...dar adevarul este ca si au foarte putini oameni, oricat i-am injura noi pe cei de jos...vina este a conducerii care se multumeste cu un singur om la numarul de asistenta (asa e cel putin in arad), si e imposibil ca un singur om sa raspunda la sute de reclamatii, practic la un oras intreg
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |