Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 23-12-2004, 19:12   #861 (permalink)
Registered User

dangall's Avatar

mns am incercat si eu sa aflu si eu niste informatii despre oferta rds postata de flashmagnum, am sunat la nr de telefon de pe pliant si surpriza NU RASPUNDE NIMENI. Ma intreb atunci ce panarama de telefonie poate sa ofera o astfel de firma sau ce suport asigura la serviciul de net daca ne gindim ca poate multi clienti nu cunosc suficient de bine sa seteze sau sa-si intretina o legatura de internet . Si ca bataia de joc fata de consumator sa fie deplina, vorbim de cea mai mare companie in domeniul serviciilor de internet.
alt tab ai perfecta dreptate !
E inadmisibil c c ne spune mns ca in arad e un singur om la asistenta lucru ce ne ne arata ce pret pun baietii din conducerea rds pe clientul roman.

dangall is offline    Reply With Quote
Old 23-12-2004, 19:19   #862 (permalink)
Registered User

dangall's Avatar

multumesc Magnum,
m-ai luminat si pare o teza posibila . Aceste informatii postate provin din ceva surse mai inalte ?

Old 23-12-2004, 19:39   #863 (permalink)
senior intruder

Pe tema asta a cursa multa cerneala la vremea aia. Imi inchipui ca tu esti mai tanar si doar acum afli treburile astea. Oficial insa, nu o sa vezi niciodata vre-un act, perfect normal pt ca asa ceva ar pune opc-ul, justitia si alea pe capul lor. Declaratii/confirmari exista doar din partea RDS... poti sa o intrebi pe Gabi de la sediu Practic nu ai ce sa le faci, lumea in atatia ani s-a obisnuit cu idea. Acum speranta mea este ca RDS s-a cam saturat de katinka si in curand o sa se rupa "vraja". Gurile rele spun ca asta va fi peste 3 luni... insa asta e doar un zvon...

Magnum is offline    Reply With Quote
Old 23-12-2004, 19:59   #864 (permalink)
mns
3-7-8

mns's Avatar

3 luni, si eu am auzit chestia asta, ca in martie termina probabil tot orashul de cablat si atunci vor da drumul si la tv

eu totusi ma intreb ce fac cei de la upc, stau si se scarpina in nas, pai deja rds-ul le-a luat foarte multi potentiali clienti, chiar asa de nepasatori sunt? in timisoara pe unde mergi vezi numai pe astia de la rds cum trag un cablu leaga un bloc, peste tot numai masini cu numere NET TVS RDS TVE cei de la upc chiar nu-si dau seama ce se intampla? nici upcsport nu a mai trecut pe aici nic la scriptul acele de la www.upcnet.ro nu mai primesti raspuns, nimic probabil se pregatesc sa mai bage o scumpire la pachetul de baza la tv

mns is offline    Send Message via Google Talk to mns Reply With Quote
Old 23-12-2004, 20:03   #865 (permalink)
Registered User

dangall's Avatar

Aha..... Asta inseamna ca peste 3 luni rds-ul va da TV in zona upc !

Old 23-12-2004, 20:18   #866 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by dangall
panarama de telefonie poate sa ofera o astfel de firma sau ce suport asigura la serviciul de net daca ne gindim ca poate multi clienti nu cunosc suficient de bine sa seteze sau sa-si intretina o legatura de internet
@dangal : pai ba frate! daca nu stii ce e ala internet, nu iti bagi, nu ?

in rest : taci nabii, si nu mai iti da cu parerea.Sau cel putin cand ai sa stii ceva sigur, atunci sa vorbesti.

Quote:
Originally Posted by mns
RDS, am incercat sa sun la timisoara de pe nr rds pe nr lor ce e in oferta aceea la internet : surpriza numarul e indisponibil sau inexistent, i-am sunat apoi pe nr romtelecom parca 499191 la un oras intreg
@mms : Suport tehnic : 0356/400.401 0356/400.402 secretariat: 0356/400.444
RTL : secretariat : 0256/499198 suport tehnic: 0256/244.444sau 0256/200.033

Quote:
Originally Posted by salrom
Sizan ... naziS. Z. udaR ?
@salrom : sa tampesc daca inteleg ce aberezi acolo. season se scrie in "romana" sizan. deci nu inteleg ce analogii faci acolo, sau integrame

[QUOTE=alt_tab]vocea sictirita de la suport tehnic care ne raspunde cind vrea si blonda intepata de la caserie care ne spune timp si senin sa revenim saptamina viitoare pentru conectare[/QUOTE=alt_tab]

@alt_tab : nu pot decat sa trag concluzia ca esti un frustrat.

whatever. deja se abereaza aici la greu, sau toti isi dau cu parerea in necunostintza de cauza, in cel putin 70% din cazuri. sau poate ca asha mi se pare mie, deoarece am baut bere.

anyway, happy hollidays, la toti

sizan is offline    Reply With Quote
Old 23-12-2004, 20:24   #867 (permalink)
Registered User

ba sizane ma bucur daca nu poti trage concluzia ca is frustrat. tot ce vroiam sa zic era ca nu trebuie sa minci rahat de la rds 2 saptamini la rind ca ti se desincronizeaza modemul odata la 5 minute sau sa-i astepti ca pe mesia 5 ani pe aia de la upc ca vrei si tu o conexiune.mai bea o bere mai da un reset si totul va fi bine.

tony_salami is offline    Reply With Quote
Old 23-12-2004, 20:35   #868 (permalink)
Registered User

@alt_tab : sa inteleg ca esti client rds? sa inteleg ca ti se desincronizeaza modemul odata la 5 minute? daca da, de cat timp beneficiezi de serviciile RDS ?

Old 23-12-2004, 20:42   #869 (permalink)
Registered User

dangall's Avatar

Sizane iti sta bine in piele de promoter cu iz de mitic RDSucks din buCUResti.
Pune mana pe receptor telefonului si suna la tel 49 9191 si vezi daca raspunde cineva . Eu am incercat si degeaba, poate imi trebuie si mie un rdsucks tel ca sa-mi raspunda careva.

Old 23-12-2004, 20:49   #870 (permalink)
Registered User

@dangal : ma gandeam ca ai sa te simtzi, si ai sa vorbesti din nou in "cunostintza de cauza"
putin mai sus, am dat mai multe numere de telefon, unde poti sa suni.

dar de fapt nu, tu incearca numai la 499.191

heh

Old 23-12-2004, 20:51   #871 (permalink)
Registered User

dangall's Avatar

Adica am dreptate cu partea de promoter. Scuza-ma dar aveam impresia ca pe aici discuta utilizatorii de net si nu promoterii !!

Old 23-12-2004, 20:54   #872 (permalink)
Registered User

sizan wrote:
deja se abereaza aici la greu, sau toti isi dau cu parerea in necunostintza de cauza, in cel putin 70% din cazuri. sau poate ca asha mi se pare mie, deoarece am baut bere.

@sizan cred ca ai baut mai mult de o bere, pe thread-ul asta sa-u mai facut aberatii pe ici pe colo dar in general aici discutam problemele si dorintele noastre legate de net si incercam sa ne ajutam daca putem so daca ai cu sa ne ajuti asteptam sfaturile tale daca nu abtinete

cheloo12 is offline    Reply With Quote
Old 23-12-2004, 21:00   #873 (permalink)
Registered User

sizan wrote:
deja se abereaza aici la greu, sau toti isi dau cu parerea in necunostintza de cauza, in cel putin 70% din cazuri. sau poate ca asha mi se pare mie, deoarece am baut bere.

@sizan cred ca ai baut mai mult de o bere, pe thread-ul asta s-au mai facut aberatii pe ici pe colo dar in general aici discutam problemele si dorintele noastre legate de net si incercam sa ne ajutam daca putem so daca ai cu sa ne ajuti asteptam sfaturile tale daca nu te rugam abtinete
anyway o luam pe seama berii

cheloo12 is offline    Reply With Quote
Old 23-12-2004, 21:00   #874 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by dangall
E inadmisibil c c ne spune mns ca in arad e un singur om la asistenta lucru ce ne ne arata ce pret pun baietii din conducerea rds pe clientul roman.
ti-ai pus problema ca e nevoie de un singur om? sau hai, de doi? sau il consideri pe clientul .ro un cretin? probabil ca doi-trei oameni la asistenta tehnica ar fi ok. plus un labrador care sa-l treaca ulitza.

Old 23-12-2004, 21:21   #875 (permalink)
mns
3-7-8

mns's Avatar

sizan => daca tu ai vreo legatura cu RDS si asta este parerea ta despre cei ce le pun lor painea pe masa (ca sa folosesc o expresie taraneasca), atunci m-am lamurit. Eu de ex, am sunat la RDS la cele 2 nummere 0356-400200 si 0256-499191 de pe pliantul RDS, eu nu eram in mom ala client in timisoara...si surpriza , la numarul de RDS.tel auzeam un sunet ciudat ca si cu am sunat la un numar inexistent si la numarul de RTC nu a raspuns nimeni. SI tu vi si zici ca "tu suna in continuare la numarul ala" pai pentru ce mai pun numerele astea 2 pe pliante, doar asa sa fie mai plina reclama?

mns is offline    Send Message via Google Talk to mns Reply With Quote
Old 23-12-2004, 21:27   #876 (permalink)
Registered User

@mns: considera-te informat acuma. ai numerele mai sus.

ai auzit de apel in asteptare?

Old 23-12-2004, 21:28   #877 (permalink)
Registered User

dangall's Avatar

Sizan un servicu de internet nu se reduce la teava care ti se ofera ci si la suportul asigurat. Din pacate rds-ul nu se preocupa de acest aspect bazindu-se pe aprope monopolul pe care incepe sa-l dobindeasca pe piata de date (vezi achizitile pe care le face (pc net,total net) si lipsa unui concurent adevarat pe cablu tv sau linii telefonice).
Clientul roman nu e un cretin iar daca maine parinti tai vor net eu cred ca au nevoie de suport pt a putea utiliza acest serviciu si daca acest suport vine asa cum uneori se prezinta RDS-ul mai bine sa nu dea banu !
Netul devine incet incet o necesitate el neadresindu-se numai celor pasionati de calculatoare !

Old 23-12-2004, 21:59   #878 (permalink)
Registered User

ca topicul asta tot e despre internet in timisoara am si eu o intrebare: stie careva cine da net in steaua pe cablu?sau cum merge netul astralului in 3,5 ghz?

tony_salami is offline    Reply With Quote
Old 23-12-2004, 23:11   #879 (permalink)
Registered User

@dangal: deci daca nici la rds nu au suport tehnic ( ma refer in comparatie cu ORICE firma care e furnizor de servicii internet in TM ), si daca vrei, o facem pe testate, cazul in care eu nu am dreptate, eu da o lada de bere. oricand.

dar ( si crede-ma ca iti spun din experienta ) daca suna vasile, care doreste suport tehnic, si nici macar nu are idee ce e aia internet, dar se agata de ideea ca providerul trebuie sa ii faca TOTUL, si lui sa ii mearga ( daca vrei pot sa vin si aici cu exemple concrete ) si daca i se impune in plus o taxa ( fie si ea modica de 1$) pentru serviciul prestat, sare in sus, de parca el e tatal internetului, si aia vor sa il traga in tzeapa.

ce sa faci, asha e obisnuit romanul, sa ceara, ca de, poate poate primeste sau poate nu, si oricum e tot timpul nemultumit no matter what.

nu zic ca totul e ok, si daca e sa disecam totul in 4, nimic nu e ok in tzara asta! NIMIC. si aici ai dreptul sa ma contrazici, dar cu argumente.

si ca venii vorba de monopol, si de faptul ca multi sunt deranjati de faptul ca RDS-ul e monopolul, ( ceea ce nu indraznesc sa contrazic ) zi-mi o oferta mai buna in acest moment pe piata ( calitate/pretz) la serviciul pt end-user.

Old 24-12-2004, 12:27   #880 (permalink)
Registered User

dangall's Avatar

Sizan am stat 2 ani in Bucuresti si am avut 2 provideri de net astral si rds-ul si am constata ca exista o diferenta in favoarea astralului intre tratamentul aplicat clientilor incepind de la casieriile trecind pe la telefonul pt clienti si terminind cu atitudinea angajatilor. Dpdv tehic totul a fost OK la ambele firme!
In aceasta vara m-am reintors acasa si surpriza si m-am adresat cu o solicitare de conectare la rds care tocmai tragea cablu in zona in care locuiesc si m-am lovit de acelasi neprofesionalism al angajatilor la telefon si pe teren. Si uite asa am luat net de test de la upc care mi l-au instalat a 2 zi dupa ce am sunat la ei si cineva mi-a raspuns (vezi telefonul rds-ului), care m-a resunat pt a face o programarea lucrarilor si l-a care nu am avut pina in prezent nici o problema !
Problema rds-ului este cu atit mai mare cu cit este principalul provider de net si mentalitatea unor angajati care intra in contact cu clientul roman se situeaza la un nivel inferior Romtelecomului (nu puteam sa-l compar cu o firma de cartier).
Cred ca aceasta atitudine nepotrivita afisata de unii angajati ai rds-ului fata de client se bazeaza pe cele 2 elemente punctate chiar de tine monopolul din in ce mai evident pe date ,tarifele cele mai scazute la care se adauga contractele care contin clauze abuzive (vezi revista Capitalul din aceasta toamna si procesele RCS cu OPC-ul pe aceasta tema)
Craciun fericit la toata lumea !

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Thread Tools

Posting Rules