Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 24-12-2004, 15:33   #881 (permalink)
senior intruder

Bey baieti, ce aveti mah de va ciondaniti asa aiurea? Sincer, nici io nu am avut o parere prea buna despre RDS, insa dupa ce a facut lunile astea... parca imi vine sa ridic palaria. Si cand zic asta... ma uit in jur. Si ce vad? Un mare nimic. Firme de kkt cu suport blond ori inexistent, upc de care nu mai are rost sa vorbim... deci, pe moment tinand cont de restul de oferte si alea, RDS e pe val.

Si tot dupa umila mea parere, RDS Timisoara este total altceva ca si cel din capitala ori alte orase. A se vedea restul de topicuri pe tema asta.

In final, eu cel mai bucuros sunt nu de net cum ar fi normal... ci de telefonie, de rdstel. O sa arunc pe geam fucking RT, si o sa le transmit moolta moo** ... mama lor de kktzi.

Magnum is offline    Reply With Quote
Old 24-12-2004, 17:47   #882 (permalink)
Registered User

XSwitch's Avatar

Salutari la toata lumea

Eu va urez sa va aduca Mosul un internet cit mai bun in anul care vine si sa ajungeti sa discutati pe forum despre detalii tehnice sau de soft si nu de care firma este mai buna sau care are suport mai bun.

Sarbatori Fericite.

XSwitch is offline    Reply With Quote
Old 24-12-2004, 18:38   #883 (permalink)
Nick anterior: salrom

M1nDH4cK's Avatar

Quote:
Originally Posted by Magnum
O sa arunc pe geam fucking RT, si o sa le transmit moolta moo** ... mama lor de kktzi.
Lol. Sa vad ce parere o sa ai despre ei dupa 1 ianuarie

M1nDH4cK is offline    Reply With Quote
Old 24-12-2004, 20:15   #884 (permalink)
Registered User

bine, oricum, rds e tha best lucru de care nu ramane decat sa va convingeti.

oricum un craciun fericit tuturor.

sizan is offline    Reply With Quote
Old 24-12-2004, 21:30   #885 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

sizan : the best indeed, dar spune-mi tu de ce am latente crescute cu servere de-ale VOASTRE (situate in afara timisorii) intre ora 19 si ora 2 (inclusiv in week-end).

Un Craciun Fericit tuturor.

Old 24-12-2004, 22:03   #886 (permalink)
Registered User

pentru ca orice trafic facut in afara MAN Timisoara se consider trafic internet ( bineteinteles cu exceptia site-uri necontorizate pt cablelink ).

Old 24-12-2004, 23:03   #887 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

Stiam. Dar ti se pare normal sa am latente mari cu servere de-a le voastre (craiova, bucuresti, constanta) numai intre anumite intervale orare pe cand altora le merge tot timpul perfect ?

P.S. : este vorba de servere LinkMania.

Old 25-12-2004, 00:55   #888 (permalink)
Registered User

defineste altora

Old 25-12-2004, 00:57   #889 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

Alti clienti Cablelink din Timisoara (alte zone ce-i drept)

Old 25-12-2004, 02:26   #890 (permalink)
Registered User

i-auzi lume ce scrie in pagina 8 din saptaminalul timisorean agenda, cica ziar liber de informare publica, impartial si asa mai departe: cica la numai un an de la infiintare firma pinet a tras cablu de fibra optica in toata timisoara, mai putin in zona sagului si in steaua unde cica e in curs de desfasurare cablarea.cica taxa de instalare e 25 de euroi si abo e de 10 euroi si ai intre 2 si 32 de kilo mari/sec si gratis casuta postala si tot gratis fac si retele intre anumiti utilizatori. in zonele unde nu e cablu iti dau prin radio.daca sint 4 oameni pe o raza de 150 de metri 25 euroi instalarea si 10 abo. daca e unul singur il costa intre 160 si 200 euroi echipamentul plus abonamentul lunar. toate preturile sint plus tva.articolul e semnat de D.B. (foarte explicit) si nu are nici un insemn ca ar fi publicitar. traiasca presa libera care ne informeaza.dupa ce citii asta m-am dus repede sa ma uit pe geam sa vad fibra. al naibii pe stilp era tot numai cablul upcului, acelasi de 5 ani de zile.am iesit afara din casa sa ma uit dupa sapaturi, poate si-or fi ingropat oamenii fibra.tot nimic. m-am dus la vecinul meu care are o antene de pinet sa-i vad fibra.nu avea. a venit mos craciun cu un sac de gogosi.si mos gerila cu brasoave.

tony_salami is offline    Reply With Quote
Old 25-12-2004, 12:05   #891 (permalink)
senior intruder

Scuze, dar nu inteleg care e problema ta si ce legatura are asta cu Agenda. De asemenea, nu inteleg de ce trebuia sa fie un articol publicitar si nu unul informativ ... asa cum l-am interpretat eu. Ma gandesc ca era mai simplu sa dai un telefon la sediul pinet si sa-i intrebi ce te intereseaza, decat sa cauti fibra prin copaci si canale.

Daca imi dai adresa exacta, o sa vorbesc cu Dusan Baiski sa scrie un articol si mai mare atunci cand fibra va ajunge pe strada ta.

Old 25-12-2004, 13:05   #892 (permalink)
Registered User

dangall's Avatar

Informatiile din agenda exprima disperarea care a cuprins pinet-ul la tavalugul rds-ului.

dangall is offline    Reply With Quote
Old 25-12-2004, 13:22   #893 (permalink)
senior intruder

De parca ar fi doar pinet... practic firmele de cartier o sa dispara pt ca nu au cum sa faca fata la asa o concurenta. Insa eu in zilele astea am viteza ceva de speriat... dwl constant la 23KB/s si intre 30 - 40 la browsing... pretty impresive, insa cam tarziu.

Old 25-12-2004, 21:33   #894 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

Mai RTL cu oferta sa pt home-useri ne lipsea. (xDSL / fyber cica...)

Old 26-12-2004, 01:53   #895 (permalink)
Registered User

nu am nimic cu pinetul dar de ce nu am citit articole informative si despre astral sau artelecom sau rds sau de ce daca se pretinde a fi un articol informativ nu prezinta ofertele tuturor furnizorilor de internet din oras si acoperirea pe zone.

Old 26-12-2004, 02:57   #896 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

Apropo de PiNet...astia nu-s reseleri de Astral ?

P.S. SI tare tare nu va recomand eu PiNet...stiu eu de ce

PET is offline    Reply With Quote
Old 26-12-2004, 05:24   #897 (permalink)
Registered User

zi-ne si noua ce ghimpe ai impotriva pinetului. din ce se vede pe pagina lor banda de net au.

Old 26-12-2004, 10:39   #898 (permalink)
Registered User

dangall's Avatar

= alt tab.
Iata cum stau lucrurile cu acel articol pe care Magnum, din motive ciudate (pt ca intotdeuna e critic) il considera informativ !
agenda primeste net si are pagina gazduita de astral (ma indoiesc ca pe bani ! e mai mult un troc - vezi sumedenia de reclame astral din ziar).
Pt ca astralul e furnizorul de net al pinetului si al retelelor de cartier in general iar tarifele rds-ului le desfinteza pur si simplu, s-au gindit ca ar fi mai bine sa dea o mina de ajutor pinet-ului bagindu-i pe filiera agenda care le-a publicat acest articol asa zis informativ pt ca de fapt e publicitate toata ziua .
Dar asta e saptaminalul agenda, un ziar in care publicitatea se amesteca cu informatia iar articolele cele mai bune sunt de fapt traduceri ale unor materiale aparute prin alte reviste sau luate de pe net si in care traducatori/copiatorii se semneaza ca si autori !

Capisci

Old 26-12-2004, 21:49   #899 (permalink)
senior intruder

dangall, te joci cu cuvintele foarte-foarte usor. Imi spui si mie de unde sti tu ca Agenda primeste net de la Astral?! Concret, da un nume ori orice cu care poti proba afirmatia ta. Dar clar si concret... nu ca am auzit, mi-a zis cineva si alea.

Si ca sa va mai franez din aberatii, pinet "primeste net" de la astral si rds, cate 3 megi din cate stiu. Si pinet nu merge bine, mai ales in Sagului si pe antene, a se citi cu cateva pagini in urma posturile celor care sunt pe pinet in Sagului. Practic eu sunt singurul client multumit, posibil si pt ca sunt aproape de sediul lor. De fapt am fost, de la anul voi fi si eu client RDS.

Ce zici tu salrom de RT?

Old 26-12-2004, 22:30   #900 (permalink)
Registered User

dangall's Avatar

Magnum de ce ma intrebi ??? pt ca tu stii mai bine decit mine date fiind afinitatile personale pt agenda. Nu-ti voi da nume dar un simplu traceroute si vezi unde e postat site-ul agenda iar o simpla lectura pe saptaminal in ultimile 4 luni si ramii impresionat de reclama facuta astralului. Iar la tarifele de pub ale agendei ma indoiesc ca astralul si-a platit publicitatea. Sunt dovezi de bun simt si cred ca ar fi absurd sa dam nume grele pe forum......
Iar despre pinet nu pot sa-ti spun decit ca de cind rds a lansat oferta actuala, a taiat netul la toti resellerii de net vezi pinet, dominet etc, singurul provider important de net a ramanind pt ei astralul.

Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Thread Tools

Posting Rules