![]() |
| | #901 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Este absurd sa nu dai nume daca le sti. Chiar te rog sa o faci din moment ce ai adus astfel de acuze. Eu in schimb, pe moment, nu o sa dau numele peroanei din familie care lucreaza la Agenda si nu lucreaza acolo ca si portar si nici macar redactor. Deci stiu stiu exact ce spun, and u talk shit. Ca site-ul e hostuit pe undeva prin cotloanele astralului, nu are deloc legatura ce spui tu, contractul de hosting a fost facut inca de pe vremea dnttm. Iar de ce net are Agenda, mai bine sa nu discutam... mi-ar fi rusine sa o fac. Pe de alta parte, incep sa obosesc. Mai ininte scriam ca la mine pinetul merge beton, ca am dwl stabil la 22KB/s su surfing la 40 si sunt ultimul client multumit. Deci daca rds ori astral taia teava, nici eu nu trebuia sa am net la asa viteze. Iar RDS nu asa scapa de firmele micutze... daca iti mai amintesti, discutam nu demult despre bonusurile primite pt clineti care vin la ei de la concurenta.... | ||
|
| | #904 (permalink) | ||
|
Magnum daca tot cunosti mai mult decit mine, de ce imi ceri argumente de vreme ce tu nu poti dovedi contrariu, in ciuda relatiei speciale pe care o ai cu agenda. Si agenda si pinet au net de la astral si ca un element in plus vezi cine le gazduieste pagina si conturile de e-mail. In aceste conditii sa nu imi spui ca au alt provider de net!!! Din vara rds nu mai da net la retele de cartier si chiar ar fi absurd pe de o parte sa le dea net sa faca abonati si pe de alta parte sa se chinuie sa le ia inapoi abonatii acordind discounturi si pierzind astfel bani. E mai util sa gindesti logic decit sa judeci sentimental | |||
|
| | #906 (permalink) | ||
dangall, sincer am obosit cu tine. Esti tare ciudat. First, eu nu lucrez la Agenda si nu am nici un interes sa-ti dovedesc tie ca u talk shit. In mod normal tu ar trebui sa dovedesti asa o acuzatie grava. Si daca vei veni cu probe clare ca la Agenda se fac shmenuri cu Astral, atunci voi veni si eu cu dovezi clare ca nu e asa iar cei de la Agenda cu juristi care te vor calma definitiv. Pe moment, eu nu am voie sa spun ce si cum merge la ei, ar fi absolut ilegal, mai ales ca nu sunt angajatul lor. Insa te asigur ca esti mult pe langa realitate. Iar surse gen mr. traceroute means shit, asa cum ti-am mai explicat odata. La RDS nu am cunostinte, insa stiu sigur ca RDS ofera net pt pinet si nu numai. Mai stiu cel putin o firma care primeste net de la ei. Si nu este absurd sa se intample asa ceva din moment ce acest lucru inseamna bani, mai multi decat se pierde prin faptul ca ne sunt acordate discount-uri. De asemenea aceste servicii sunt facute pe baza unor contracte ferme semnate intre cele 2 firme si aceste contracte nu sunt chiar asa de simplu de modificat cum sunt cele facute cu persoane fizice. Si de obicei astfel de contracte nu se fac pe termen de cateva luni. RDS joaca foarte inteligent in ultimul timp, tare as vrea sa stiu cine e managerul lor zonal... Sa nu mai pomenesc ca treaba cu discount-ul nu este ceva public, daca nu-mi spunea salrom de asta, nu pupam eu asa ceva. Deci, sunt foarte putini care au beneficiat de asta. Cel putin pe forum nu cunosc pe nimeni in afara de mine si salrom. Si inca ceva... pe baza zvonistici forumiste si al unor articole reale aparute in Catavencu, RDS este in parteneriat foarte strans cu Astral. | ||
|
| | #908 (permalink) | ||
|
M, pt ca tu sa fi impacat incerca-l pe mr. traceroute de la tine pe www.rdslink.ro iar daca n-am dreptate imi cer scuze pt nervii pe care ti i-am creat!
| |||
|
| | #910 (permalink) | ||
Omule, tu chiar ai o treaba. Acum cateva posturi mai sus explicam ca Agenda face hosting la Astral, insa o face de pe vremea raposatului dnttm, aka actual Astral, aka de prin 98'. E un contract pe termen nelimitat, se face update anual. Ori daca nu sti cum se face hosting si cum se plateste asta, forget it, asta nu o mai explic. Iar pretul pt hosting si un cont de email il poti afla de pe site Astral, nu este ceva secret. Ar face plata pe vre-o cativa ani buni ca sa iasa de cat costa o singura aparitie publicitara in ziar. So drop ze damn thing. Daca nici acum nu intelegi, asta e. Eu ma dau batut. Tu daca totusi continui in a aduce astfel de acuzatii, va trebui de data asta sa dai nume, numar de chitante si contract intre Agenda si Astral pe baza caruia ei primesc net contra publicitate gratuita in ziar. Nu se poate spune ca nu am depus efort pt a explica cat mai clar cateva chestii foarte simple. | ||
|
| | #913 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: timisoara |
mns: daca stateai sa te gandesti putin inainte sa intrebi, erai un filozof.in acest moment, traficul e NELIMITAT. de unde poti linistit sa deduci, ca daca faci un download de orishicare, nu esti taxat.
__________________ yada yada | ||
|
| | #914 (permalink) | ||
sizan, poate si tu ar fi trebuit sa o gandesti un pic, mai ales ca lucrezi la RDS... Traficul este nelimitat, insa nu si viteza, adica tot exista o limitare. Ori la asta se referea omul cand zicea ca traficul nu se contorizeaza nici macar pe extern ... | ||
|
| | #915 (permalink) | ||
|
moama, plm, pai imi bag ceva in tot rds-ul vostru ca ma duc acuma si rup kkt ala de contract de la timisoara ca daca toti sunt ca tine, mai bine imi verific mailurile pe telefonu mobil si nu mai dau bani ca prostu la niste increzuti si destepti ca tine in naivitatea mea credeam ca in timisoara oate mai extista si unii care sunt pe vechile abonamente, ca banuiesc ca si acum cateva luni exista cablelink la timisoara | |||
|
| | #917 (permalink) | ||
Eu cred ca da, pt ca nu-mi vine sa cred ca ar fi vocea oficiala a RDS-ului. M-ar ingrozi sa stiu ca omul lucreaza la suport si s-ar putea sa "am o treaba" cu el intr-o zi. Ciudati astia de la firme... cei de la upc merg pe "hit & run" si nu poti scoate un cuvant in plus de la ei, iar de cealata parte sizan talk 2 much si e cam pus pe cearta avand tendinta de a se lua de clienti ... Funny ![]() Si acum puneti-va centurile... in curand vine reply-ul | ||
|
| | #919 (permalink) | ||
Sincer sa fiu, nici nu am intrebat si nici nu ma intereseaza. Heh, mai repede aflu de aci cum merge treaba decat de la vecini. Ce stiu sigur insa este ca anul asta nu se mai fac cablari deloc, de fapt nu se mai cableaza de o saptamana... cel putin asa zicea Gabi. Adevarul ca dupa efortul pe care l-au depus cablatori in sfarsitul asta de an, merita si eu un sfarsit de an fericit si linistit.
| ||
|
| | #920 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: timisoara |
@mns : ma gandesc ca esti un intelept. Dupa cum spuneai, "in naivitatea ta". Si de altfel, incearca sa nu o mai iei personal data viitoare. Daca nu stii sa te exprimi corect si lashi loc de interpretare...read above. @salrom : de la tine avem pretentzii. Nu, interventiile mele, nu sunt din proprie initiativa, beau putin inainte ca sa am curaj sa scriu pe aici alaturi de tine, o minte luminata si atotstiutoare ( ia-o ca un compliment )@magnum : adica sa mai disec in 4 ce ai scris tu acolo cu viteza & trafic? n-are rost e irelevant.
__________________ yada yada | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |