![]() |
| | #9281 (permalink) | ||
| Quote:
Deci: ce am vrut eu sa zic e ca daca luni de zile RDS i-a depasit pe UPC prin oferta lor si toata lumea a cam tacut, e... cam de asteptat sa avem acum parte de cateva luni cu balanta inclinata in partea cealalta. That's all. Nu vreau sa laud sau sa acuz f tare nici un provider. Dar daca RDS a marit banda la 2 Mbps, dupa cateva luni a marit si Romtelecom la 2,5Mbps, iar acum (dupa alte muuulte luni) UPC a marit la 6 Mbps, mi se pare de asteptat sa mai treaca niste luni pana la o noua marire de la RDS. Oricum, mie tot mi se pare mai avantajos RDS (si da, asta vorbind LA PREZENT), avand in vedere ca ai si o gramada de minute de telefonie incluse in abonamentul care oricum e mult mai ieftin decat la UPC. Iar cu Romtelecomul n-are rost sa comparam. Mi se pare cel mai dezavantajos, si asta lasand deoparte limitarile pe care le fac (sau cel putin le faceau) cum vroiau ei. Chestia buna aici e ca in sfarsit lucrurile evolueaza, si ne apropiem incet-incet de viteze... europene... (cel putin in comparatie cu ce aveam inainte) Quote:
... nice... eu oricum am continuat discutia asta DOAR pt ca mi se pare ca prea se aprind unii aiurea fara sa inteleaga ce vroiam sa zic. Pt ca eu vad povestea... hmmm... ceva de genul: sdr - "dupa 10 luni de promisiuni, timp in care ISP-ul meu a oferit cea mai mica viteza dintre toti, iar calitatea serviciului scadea din ce in ce mai mult, acum au facut in sfarsit ce se tot auzea de anul trecut ca se va face: au facut modificari si am viteze mult mai mari. Si au trecut deja 2-3 zile si nu vad inca nici o schimbare in oferta concurentei"Probabil ca 10 luni se va vorbi de urmatoarea marire de banda la RDS, dupa care despre viitoarea marire de banda a UPC, si asa mai departe... Alta treaba si-asa n-are lumea... Last edited by OzTm; 09-03-2007 at 01:03.. | |||
|
| | #9283 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: orasul de 5 stele | ba la mine (coincidenta sau nu) chiar asa au facut. dupa ce toata lumea are fibra optica si eu stau de mai bine de doi ani pe cablu, la o saptamana de cand a venit oferta upc-ului, rds s-a apucat sa puna fibra si unde stau eu.
__________________ Mucha Lucha ! | ||
|
| | #9284 (permalink) | ||
| Quote:
![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Last edited by flafi; 09-03-2007 at 09:12.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #9286 (permalink) | ||
| Quote:
Deci ca sa ne intelegem... pe fiberlink : 9 $ -> 1 / 512 15 $ -> 2 / 1 19 $ -> 4 / 2 ??? (se lucreaza la site ... deja apare textul "viteza in internet de pana la 4 mbps" )
__________________ | |||
|
| | #9296 (permalink) | ||
| Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
-------------------- Editare ulterioară -------------------- la blocuri peste tot se va schimbat, upc pe ii pe modem Last edited by flafi; 09-03-2007 at 14:06.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #9297 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Iarasi chestii SF. Io pe 15 para o sa fiu cu cel mai mare abonament, insa in realitate.. praf. Pt ca pana se baga si la mine fibroiu o sa curga apa multa pe Bega. Pur si simplu, cand va citesc am feelingul ca sunt din alt oras si .. iete mah astia din TM ce viata buna au. Pa dreq :/
| ||
|
| | #9298 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: orasul de 5 stele |
degeaba oferta cu 4, cu 8, cu 50 de milioane de TB. cand dai sa descarci ceva tot oscilant iti vine, cu viteze ridicol de mici. la upc am abon ultra (4mbit) si vine cu 20-30 KB/sec pe torrente, la RDS desi anuntata trecerea pe flink, inca sint pe clink, am fost, am intrebat, au spus ca voi fi trecut automat, nu stiu cand. de marire de banda, de reducere la abonament, nu stiu nimic.
__________________ Mucha Lucha ! | ||
|
| | #9299 (permalink) | ||
| http://speed.timisoara.ro/speedtest4.php 4Mb/s clar, iar pe torrente 60KB/s indiferent de seeds nr de torente, intern/extern Desigur, ei nu limiteaza traficul! - raspuns oficial | |||
|
| | #9300 (permalink) | ||
|
aproximativ aceeasi metoda au aplicat si la precedenta "marire" de banda, deci in afara de minciuni si preturi umflate nu mai e nimic interesant de spus despre UPC, poate doar ca "merita sa te intorci acasa" :
__________________ "The only thing that comes to a sleeping man is dreams" - Tupac Shakur | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |