![]() |
| | #941 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #942 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #944 (permalink) | ||
|
[Off Topik] Sa vedeti ce chestie amuzanta am auzit recent: ca modemurile de RDS pot fi arse remote (printr-un fel de flood)
__________________ "Daca taceai filozof ramaneai" ![]() Vand Videoproiector BENQ MP622 si schimb 2x1GB cu 2x2GB | |||
|
| | #945 (permalink) | ||
|
Ma indoiesc sincer ca poti arde un echpament asa. Teoretic ar exista o vaga posibilitate daca un chip din el ar avea probleme de design, mai precis probleme cu racirea, iar procesarea pacheteler la viteza mare si timp indelungat l-ar face sa se arda. Dar e atat de improbabil ca pica in grupa "aberatii vartoase"
__________________ balanced for lean | |||
|
| | #946 (permalink) | ||
|
I'm no expert (si nu vreau sa supar pe nimeni) dar eu vad problema asa. Traficul catre ip-urile RoEdu timisoara este rutat pe o cale care nu se "intersecteaza" cu (nu trece prin) routerele de national / extern. De aceea mi se pare normal ca atunci cand peering-ul rds-roedu timisoara este down, iar traficul o ia prin bucuresti, ca acesta sa fie contorizat. Faptul ca traficul a fost contorizat chiar daca peering-ul era up am impresia ca este pur vina garantarilor de la voi (RDS). Dupa cum am mai spus, eu asa vad problema, correct me if i'm wrong si sper ca "necontorizarea" sa tina cat mai mult. P.s. : Multumim ca ne oferiti acest privilegiu. | |||
|
| | #947 (permalink) | ||
| Quote:
BGP, iar acuma sa iti explic (pe scurt) cum ii cu peer-ingul noi anuntam la roedu (in timisoara) prefixele noastre iar ei anunta prefixele lor (poti sa anunti ce prefixe vrei) in acest caz peeringul funtioneaza normal, daca noi nu anuntam prefixele atunci pachetele din roedu o iau prin bucuresti si se contorizeaza doar downloadul de la ei, daca ei nu ne anunta prefixele lor atunci pachetele din timisoara ajung pe alta parte in roedu si se contorizeaza upload-ul pt ca prefixele nu se afla in tabela de rutare a core-routerului din timisoara... cam asa sta treba cu peer-ingul... nu are nici o treaba cu garantarile, modemurile, sau alte rahaturi, pur si simplu tine de routare.
| |||
|
| | #948 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #950 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Acum ca a venit in tara cumnatu' din austria, l-am intrebat inca o data despre preturile de acolo. Evident ca omul, asa cum sunt de fapt majoritatea de afara, nu isi face probleme cu tema asta, deci inclusiv nu stia mare lucru despre ofertele upc din Graz. Adica el s-a dus la sediu, a zis ca are nevoie de net si tv, au venit aia, l-au cablat si gata. Asa ca mai multe informatii am aflat de pe site-ul lor local. Pachetul standard al upc din Graz care include net, telefonie si tv costa 69,60. Asta inseamna: UPC Triple Pack Take Two FreeTime chello classic + Telekabel TV + Take Two FreeTime) (Festnetz von Priority + Mobilfunk von ONE) Asta e un pachet complet. Daca o disecam, chello clasic inseamna: Download Speed (max): 1536 kbit/s * Upload Speed (max): 256 kbit/s * Monatliches Datenvolumen: Unlimitiertes Zeitvolumen (aka nelimitat) Email Accounts (POP3) 1 Standard-E-Mail-Adresse Email Aliases 5 Web-based Email ja Webspace 10 MB Monatliches Grundendgelt EUR 49 (pretz/luna) Posibil sa fie asta un motiv pt care upc nu se omoara sa dea drumul la servicii in Ro, in sensul ca preturile cu care s-ar putea lansa la noi nu sunt prea profitabile si atractive, deci nu prezinta prea mare interes. Acum ca RDS le-a stricat si mai mult socotelile, chiar sunt interesat de pachetele lor cu oferta de tv, net si telefonie si cand vor aparea ele. | ||
|
| | #951 (permalink) | ||
|
Scump. Oferta de la http://adsl.free.fr/ mai merge pt buzunarele noastre. Last edited by salrom; 30-12-2004 at 12:41.. | |||
|
| | #957 (permalink) | ||
Credinta e buna Insa de la o oferta pana la super oferta e cale lunga, mai ales pt ei. Pai tu chiar crezi ca ei o sa ofere si telefonie in curand? Sa fim seriosi. Hawkie a si anuntat deja marele eveniment... o sa dea drumu' la robinet in Lipovei. Eu zic ca atat este destul pt ianuarie 2005 (!) | ||
|
| | #959 (permalink) | ||
lol, competitivi cu cine? Eventual cu pinet. Sa scada preturile, sa faca pachete... pana servicul lor devine public si accesibil in tot orasul, pana baga si telefonie, pana o sa aiba peering valabil... o sa stam noi in Parcul Rozelor la un sah in timp ce nepotii baga un paintball... | ||
|
| | #960 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: Romania, Timisoara |
nu stiu de ce dar astia de la upc m-au facut asa curios ca astept cu nerabdare sa vad oferta de pachete cu care o sa vina de la anul, poate o sa vedem marea minune la upc preturi mai mici ca si rds, viteza mai buna si trafic nelimitat....... hai ca deja am inceput sa aberez La Multi Ani la toti
__________________ | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |