![]() |
| | #961 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #962 (permalink) | ||
|
Ma bucur ca nu sunt singurul caruia i s-a parut o gluma faza cu arsul modemului Oricum "La Multi Ani" tuturor timisorenilor si sa speram ca anul ce vine ne va aduce un download mai rapid
__________________ "Daca taceai filozof ramaneai" ![]() Vand Videoproiector BENQ MP622 si schimb 2x1GB cu 2x2GB | |||
|
| | #966 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Si asa se va dezvolta o retea de cartier paralela. Neah, eu nu sunt interesat de asa ceva. Prerea mea este ca cel mai important lucru in oferta RDS nu este doar netul, ci mai ales telefonia. Abia astept sa dau cu grecii de pamant. Parerea mea este ca upc se va orienta mai mult spre oferte business... vor marsha pe idea unui net mai calitativ, dar si mai scump. Din pacate nu pot vedea upc-ul cu preturi mai mici ca si RDS. Zic din pacate, pt ca daca ei nu o sa aiba preturi mici, RDS o sa urce preturile si se cam duce traiul bun. Oricum, niciodata upc nu a venit cu oferte surpriza, cu cadouri si flori. De obicei scumpeau abonamentele catv, scot si baga programe cum vrea muschiul lor si fara sa intrebe clientela (vezi faza de kkt cu programele nemtesti) si alte alea. In schimb lacrimi si ofuri la greu. Imi si inchipui ce dume o sa aibe pe pliantele promotionale... "UPC a venit in intampinarea nevoilor tale, de acum iti oferim in plus internet de mare viteza la preturi incredibile. Ne place cand iti place" | ||
|
| | #968 (permalink) | ||
Sorry, unde am zis ca I love upc austria? Eu doar am postat preturile pe care le practica afara si ca sa se vada ce cat costa, aka netul, telefonia si catv-ul. Idea este ca nici afara nu sunt ieftini in ofertele lor. Concluzia mea era ca nu vad ca upc-ul sa vina cu oferte de pret prea mici la noi. Si nu numai atat, dar nu cred sa aiba mare interes in a da drumul la net, nu e un lucru prea profitabil pt ei. Iar acum ca RDS le-a incurcat si mai tare socotelile si le-a luat mai toti potentiali clienti... cred ca vor reface total strategia de dezvoltare si targetul lor. Si nu mai tot amintiti de faptul ca sefii sunt afara. Am scris eu o vorba de conducerea locala, am zis eu ca este doar politica si decizia upc romania de a nu da drumul la net? Oi fi eu tampit, dar nici asa... V-am mai scris de n ori ca acum mai mult de un an, baieti de aici au trimis rezultatul testelelor locale in Amsterdam si de atunci asteapta dupa green light... ce dreq. Si mai stiu ca multi dintre angajatii lor sunt cam dezamagiti de situatie. Sa lamurim cateva chestii... eu cand injur upc, nu il injur pe Hawkie, pe upcsport si alti care luceaza la ei. Injur in mod exclusiv conducerea centrala si felul in care ne trateaza pe noi. Sincer, nu m-ar mira ca la anul upc sa se retraga din ro... nu mi-as putea inchipui cine ar avea bani sa cumpere reteaua lor, insa nu m-ar mira asa o situatie. Prea bat ei pasul pe loc... | ||
|
| | #969 (permalink) | ||
Si inca ceva, din cate se stie, upc in extern se bazeaza mai mult pe reteaua proprie decat pe servicii propri. Practic ce ofera prin efort propriu este catv-ul. In rest ei sunt in cardasie cu chello pt serviciile de internet si cu One pt telefonie. As fi curios sa aflu prin cine ofera ei momentan internetul in ro si cu cine s-ar cupla sa ofere si telefonie. Eu stiu doar ca netul vine direct de afara prin reteaua pannonia, insa nu si cui i se datoreaza acest lucru... aka cine este furnizorul oficial.
| ||
|
| | #971 (permalink) | ||
Mda, se pare ca ai dreptate in legatura cu chello, eu am ramas fixat pe ce scrie in bold: UGC Europe, Inc. through its subsidiary United Pan-Europe Communications N.V. ("UPC") is one of the leading broadband communications and entertainment companies in Europe. Through its broadband networks, UPC provides television, Internet access, telephony and programming services. UGC Europe, Inc. shares are traded on the NASDAQ National Market (ticker UGCE). UGC Europe is majority owned by UnitedGlobalCom, Inc. (NASDAQ: UCOMA) Putin mai incolo scrie ca: UPC Telekabel offers Broadband Internet access and portal services to residential customers... This service is called 'chello' and offers fast Internet access for a fixed price per month and the availability of being online day and night. At present the service is delivered through a cable modem to the PC. In the future the Internet service can also be delivered via the Set Top Computer on the television. Insa ca One e al lor, asta este o surpriza foarte mare si nu o vad confirmata pe site-ul lor. Despre telefonie scrie doar atat: UPC Telekabel offers cable telephony services to residential customers... This product is called "Priority" and incl. a full range of telephony services, e.g. caller ID, call waiting, call forwarding and blocking and three-way calling. These services are currently delivered through a telephone cable modem. | ||
|
| | #972 (permalink) | ||
| chello is the leading European provider of broadband Internet access via cable with approx. 900,000 customers in ten European countries. chello broadband is a consolidated subsidiary of UnitedGlobalCom, Inc. (UGC) and part of its chellomedia division. Pe one.at nu gasesc cine este owner-ul companiei, dar eu stiam ca apartine de UPC. | 81.196.31.1 - 0 | 47 | 47 | 0 | 45 | 360 | 31 | | timisoara1-gsr1-ge5-0.rdstm.ro - 0 | 47 | 47 | 0 | 40 | 344 | 15 | | buh1-bb2-ge4-0-0.v96.rdsnet.ro - 0 | 47 | 47 | 15 | 54 | 312 | 15 | | buh1-gsr2-g7-0.rdsnet.ro - 0 | 47 | 47 | 15 | 44 | 281 | 32 | | bud1-br1-pos4-0.hdsnet.hu - 0 | 47 | 47 | 31 | 87 | 500 | 63 | | bix.pantel.hu - 0 | 47 | 47 | 31 | 59 | 313 | 47 | | fe12-1-0-52.bud2access2.pantel.net - 0 | 47 | 47 | 31 | 57 | 219 | 31 | | atm0-0-1-0.bud2corej1.pantel.net - 0 | 46 | 46 | 31 | 58 | 203 | 47 | | ewro-gw.pantel.net - 0 | 46 | 46 | 31 | 59 | 234 | 63 | | 42.80.231.193.in-addr.arpa - 0 | 46 | 46 | 31 | 67 | 250 | 78 | | mail.upcnet.ro - 3 | 46 | 45 | 31 | 67 | 281 | 47 | |________________________________________________|______|______|______|______|______|______| Macar n-o mai ia prin Frankfurt ![]() www.chello.ro redirectioneaza spre site-ul chello Olanda. www.upc.ro e up, unde citim : "Un proiect-premiera pentru UPC Romania a demarat in luna august la Timisoara: testarea serviciului de Internet prin cablu, pentru o zona din centrul orasului. Rezultatele acestui proiect-pilot vor fi folosite la strategia de extindere a serviciului Internet la nivelul intregului oras in 2005. Pentru detalii privind serviciul de Internet in Timisoara, puteti accesa www.upcnet.ro." www.upcnet.ro : nimic nou www.upctm.ro redirectioneaza spre www.upc.ro | |||
|
| | #973 (permalink) | ||
| Viitor inginer chitarist Join Date: Jan 2000 Location: Amsterdam, Olanda |
buh1-gsr2-g7-0.rdsnet.ro - 0 | 47 | 47 | 15 | 44 | 281 | 32 | | bud1-br1-pos4-0.hdsnet.hu - 0 | 47 | 47 | 31 | 87 | 500 | 63 | rds - hds astia sunt extinsi si in ungaria? (romanian data systems - hungarian data systems ...) | ||
|
| | #974 (permalink) | ||
Mi-ai bagat un cui in cap cu One, pt ca pt mine era ca si cum ai fi zis ca, Connex apartine de RDS. De atunci stau pe net si nu gasesc nici eu o referire la upc pe site-urile One. Ei detin brandurile One, O2, Sonofon, Wind, Telenor Mobil, sunrise, Amena, Eurotel si in ungaria:Pannon GSM. Nu au nici o legatura directa cu upc in afara de colaborare. Asa ca pe jumatate am avut dreptate ![]() PS: salrom, tu ce faci mey... bagi revelu' acasa? | ||
|
| | #976 (permalink) | ||
Si eu o frec acum pe net, sa treaca timpu pana seara cand plec la Giarmata ![]() hungarian data systems partine de db.mdsholdings si se ocupa de Computers and Computer Related Systems, Software Licensing & Professional Services, Computer Site Design and Equipment iar tovarasi lor din ro sunt PHOTOTRADE S.A. Pur si simplu hdsnet se chiama filiala RDS din ungaria: http://www.hdsnet.hu/ Si e filiala, aka mama e romanca si ofera exact aceleasi servici ca si la noi... aici: http://www.hdsnet.hu/arak.php sunt preturile, insa nu o descurc cu forintul...
| ||
|
| | #978 (permalink) | ||
Asta e oferta basic de la hdsnet: Abonament: 8.000 Ft E-mail: 1 cont de 30 MB Limita dwl: 40 Gbyte Speed maxim: 512 kbit/sec Cat dreq fac 8.000 de forinti ca nu gasesc curs valutar pt forint. Oricum, noi chiar stam bine de tot in TM... injura lumea RDS-ul de le sare basca, insa o fac mai mult pt ca nu au pe cine altcineava. Mi-a placut mult duma de pe rdsnet: Viziunea noastra: sa fim prezenti in fiecare casa si in fiecare sediu de firma. Misiunea noastra: sa oferim servicii multiple de comunicatii. Obiectivul nostru principal: sa cream, impreuna cu RCS, o platforma unica de servicii integrate de telecomunicatii (Internet, comunicatii, telefonie, televiziune) avand ca suport retele metropolitane de mare viteza si o retea regionala de fibra optica. Anul asta a fost chiar spectaculos si consider ca RDS-ul este isepeul anului, cel putin la noi in oras. Bravo lor si sper sa o tina tot asa. | ||
|
| | #980 (permalink) | ||
|
"Anul asta a fost chiar spectaculos si consider ca RDS-ul este isepeul anului, cel putin la noi in oras. Bravo lor si sper sa o tina tot asa." adevarat. ma astept la anul sa fie si mai bine.concurenta exista. viteze de 512 macar , trafic nelimitata sau o limita mare (gen 40 GB) preturi rezonabile | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |