![]() |
| | #82 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
magnum - nu incepe cu atacuri la persoana , daca vrei sa ne atacam personal nu trebuie sa ii plictisim si pe altii. Eu spuneam ca zapp de exemplu nu are akoperire peste tot. si de asemenea vrei sa luam harta si sa ne plimbam prin orash sa iti demonstrez ca nu e asa cum e desenat pe ea. Ma bucur pentru frigiderul tau. Priveste lucrurile bune, am lansat serviciul si ne vom dezvolta, si in scurt timp orice client TV va putea avea si internet | ||
|
| | #86 (permalink) | ||
|
la fel si aici :P Magnum: si tu crezi ca rds vine sa-ti instaleze imediat cablu daca esti home user ? in mod normal daca nu ai pile dureaza si 40 de zile. Plus ca si rds are acoperire sau avea super super mica la inceput, doar cateva zone mircea cel batran si prin imprejurimi plus alte cateva strazi.da si eu cand am vazut ca nu am cablu in aradului mi-am luat antena satelit si am beneficiat de 80giga/zi de chestii vrute si nevrute asta pana nu mi-au distrus vecinii de la 4 antena | |||
|
| | #87 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Eu sunt PF si lucrez acasa. Netul pt mine nu este un moft, este o sursa de castig, deci este vital. De asta sunt atat de iritat cand vine vorba de tema. raz, rcs&rds da tarcoale de vre-o 3 zile blocului sa o cableze fara sa-i fi chemat nimeni. Asta inseamna cateva zile de munca si gata, merge netu. Insa fara stamplila si aprobarea asociatiei, nu au dreptul sa cableze. Problema care se contureaza este ca baieti s-au saturat si azi nu au mai venit desi mai toata ziua ma uitam dupa ei. Ori la telefon operatoarea de la rds&rcs iti spune textual ca nu se baga in zona upc, adica exact acolo unde stau eu. Granita e la cativa metri/km, intre basarab si mircea cel batran. Daca astia chiar nu mai vin, o sug. Pt ca nu imi mai permit sa tin antena pcnet, 1.7M/luna e deja prea mult, chiar daca din asta fack bani. Dominet &shit zic ca nici ei nu au acoperire, chit ca blocurile turn de pe Cetatii sunt pline de emitatoare, arata ca cnn tower. So, sunt cam ingrijorat. Dial up is not an option anymore. That's it. | ||
|
| | #88 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
magnum, Se vor regla treburile si in telecom anul asta , parerea mea. Concurenta din anii trecuti analog/hifi quadral au intarziat mult datele pe cablu datorita tarifelor mici practicate nu erau fonduri pentru investitii. In prezent situatia s-a imbunatatit si prin urmare uite ca apar primele semnale(parere personala). nice evening | ||
|
| | #89 (permalink) | ||
upcs, pana una alta, ne poti da ceva detalii despre cum o sa fie de la anul? Si anume, o sa se dea drumul si la telefonie? Tema asta ma intereseaza pt ca cel putin la rcs preturile sunt foarte tentante si fac concurenta foarte serioasa la RT. Deci, ne poti explica (in cazul care o sa existe acest serviciu) cum functioneaza telefonia locala. O sa am numar propriu, un fel de IP, cum telefonez altuia, ce inseamna practic telefonie locala si cum functioneaza ea?
| ||
|
| | #90 (permalink) | ||
|
adevara e ca daca e sa vb despre promptitudiea cu care iti raspund si intervin cei de la UPC, sunt mult peste RDS, la UPC de pe o zie pe alta iti rezolva problemele ca sa zic asha... dar preturile sunt mult prea mari, plus ca pentru alte pachete de programe trebuie sa folosesti cutia aia blestemata ![]() PS upcsport, la anul de ex crezi ca veti da drumul la net si in celelalte parti ale orashului, sau se va face treptat? fiind foarte aproape de zona cu net poate vine si pe la mine mai repede eu sunt chiar disperat pentru ca in timpul verii si primavara ma ocup cu strangerea de date pentru o anumita firma canadiana ce face anumite jocuri de fotbal , si chestia e ca anul asta am platit din feb pana in august circa 4 mil pe luna in medie la romtelecom | |||
|
| | #91 (permalink) | ||
loloi, acum aflu ca deja suntem cablati de rds, au fost baieti azi si au bagat cablu. Nu am reusit sa-i prind pe baieti, insa vecini zic ca e sux pt ca ei dau numai net + telefonie, nu si catv. Lumea voia sa treaca in grup pe rcs, acum sunt ei suparati. Iar eu jubilez. maine ma duc la sediul lor sa fac contract. Insa parca vad ca "blonda" o sa-mi spuna ca nu se poate, stau in zona upc Oricum, e super ciudat graba lor, asa ceva inca nu am mai pomenit, sa vina rds si sa se bage "cu fortza" la tine in casa. Pai unde mai e farmecul umilintei, rugamintilor, lacrimi in ochi &shit? O sa ajungem si noi ca aia de afara, vin astia sa ne roage sa le luam serviciile, mai putin si le dau moka... )msn, poate nu ar fi rau sa dai si tu un telefon la rds&rcs, nu se stie niciodata. Au sediu pe Bogdanesti. Acolo ma duc eu maine... yippie | ||
|
| | #92 (permalink) | ||
|
Toata graba celor de la RDS/RCS tine de RDS-TEL. Ei se misca repede sa ia cati mai multi clienti celor de la Romtelecom. Acum o sa fie bataie intre Astral si RDS/RCS pentru telefonie. Am vorbit cu cineva de la RCS care mi-a zpus ca exista un pact de neagresiune local pe piata CATV intre UPC si RCS, dar nu se refera si la internet/telefonie.
| |||
|
| | #93 (permalink) | ||
|
Citesc azi din Catavancu: " ... Urmatoarea lor tinta este al treilea jucator de pe piata cablului, UPC, asupra caruia atacul va incepe cel mai probabil in luna care vine: RCS va ataca piata Timis, iar Astral se va desfasura pe flancul Cluj. ..." Deci Magnum, se explica faza de la tine ... | |||
|
| | #94 (permalink) | ||
Uhu, this is damn hot. Am pus topicu pe sticy si refresh automat. E mai tare ca telenovelele de pe acasa, e rts curat. Dar de data asta cred ca urmeaza sa castigam noi. Sa fie asta ca urmare a refuzului upc de a intra in negocieri cu rds, ori targetul e doar RT, asa cum zicea calin? In ambele cazuri, e super ok pt noi, sper ca de data asta sa avem doar de castigat si nu sa privim iarasi batai de strada asa cum era acum cativa ani buni intre analog si quadral.Deschidem pariuri? Eu pariez pt disparitia RT.
| ||
|
| | #95 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #98 (permalink) | ||
|
In tarile din Europa de Vest, dupa liberalizarea telecomului toti noi aparuti (VOIP sau telefonie clasica) au ramas anonimi sau au dat faliment. RT va fi ingropat de telefonia mobila pt ca exista o trecere fireasca de la telefonul fix de uz familial la telefonul mobil personal ! In + ai vazut tu companie cu management romanesc asa cum e RDS-ul care sa ofere servicii de calitate. In telefonie disponibilitatea serviciului trebuie sa fie de 99,9% lucru realizat de RT dar oare RDS cu retele trase prin copaci va reusi acest lucru ? Sigur nu dar ce mai conteaza suntem in Romania ! | |||
|
| | #99 (permalink) | ||
Nu cred ca telefonia mobila o sa preia pe ceea fixa. Ea se dezvolta in paralel cu cea fixa. Sunt 2 chestii diferite. Falimentul RT nu cred ca o sa fie atat de curand, ori rapid. Dar cu totii ne-o dorim. Eu abia astept sa trec la concurenta si pe moment se pare ca se va intampla in cateva zile. Trebuie sa fiu cretin sa raman la RT atat timp cat mie rds imi ofera o alta solutie, mult mai ieftina si (ramane de vazut) mai fiabila. Mai ales ca 99% din convorbiri le fac loco. Ramane de vazut cum gandesc si reactioneaza firmele, unde telefonia fixa e vitala. Dar ma gandesc ca rds, upc &co o sa vina cu oferte tentante si pt ei, mai ales ca de aici vin bani grosi. RDS trage cabluri pe unde poate, copaci, parcuri, canale pt ca se grabeste a naibi de tare. Graba asta ma luat prin surprindere si pe mine. Am zis deja, in 3 zile au intrat "in fortza" in blocul nostru, ceva de neconceput pana acum cateva zile. RT e un monstru, dar si concurenta se dezvolta impresionant si vine puternic din spate. Ori daca RT e un balaur batran si prost, astia (concurenta) sunt a dreq de ambitiosi. Nu te lua dupa ce este afara, la noi totul este altfel, noi oameni si gandirea noastra este foarte diferita. Daca tu investesti pe piata romaneasca dupa statistici facute afara, ti-ai dat foc la palarie singur, pacat de bani. Parerea mea este ca telefonia alternativa va prinde foarte mult si lumea nu va sta pe ganduri de 2x. In scara la mine deja sunt multi care se gandesc sa renunte la RT si sa treaca pe oferta rds. Insa deocamdata nimeni nu stie ce inseamna asta, eu o sa fiu cobaiul. Ce mi se pare foarte ciudat, rds a tras cablu coaxial. prin asta vrea sa ofere net si telefonie?! | ||
|
| | #100 (permalink) | ||
|
Iata contraargumentele mele: 1. statistic telefonia fixa mai creste doar in tarile in care nu exista o acoperire totala localitatilot. Toti noi aparuti se duc insa pe zone unde rt are acoperire 100% 2. Veniturile pe abonat in telefonia fixa sunt in scadere vertiginoasa datorita pretului in permanenta scadere si a ratei de utilizare din cc mai scazuta(mobilul e de vina) 3. Situatia este exact invers pe partea de telefone mobila. 4. Oferta RDS imbogateste de fapt RT -comul pt ca se platesc taxe de interconectare iar marea majoritate a clientilor detin telef in reteaua RT. De fapt pt client cea mai buina retea este reteau in care gasesti cei mai multi abnati 4. RT indiferent cit de batrin si prost are profesionisti mai buni decit ai RDS -ului. Suna la relatii cu clientii si te lamuresti . Nu-ti mai trebuie net never - ever. PS n-am nimic cu rds dar nu pot sa cred ca daca tragi cablu prin copaci poti da telefonie si internet profi ! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |