![]() |
| | #10001 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 Location: Timisoara |
face masa, nu am improvizatii (cel putin la mine in apartament niciunde). poate afara, pe undeva. televizor am unul singur, am un spliter bun (pentru net), e nextra, si pe un flomatik face la fel. mufele sint bune, cablul iar de calitate (cel putin asa sustin cei de la upc). tunerul e unul dintr-un video vechi (dar suficient de calitativ, la vremea respectiva era o scula calumea). ideea e ca video respectiv e foarte greu, are mai mult de 10 kg si are atata metal in el, incat ecraneaza foarte bine. Am incercat si pe calculator, si calculatorul e ecranat bine (am tabla de 2mm si aluminiu), la fel face. Si pe televizor daca bag cablul face la fel, dar televizorul are mult plasticarai, de asta nu-i folosesc tunerul. Deci, cel putin de la mine nu cred sa fie. Dar face rar si numai pe unele programe (de ex. pe protv). Acuma e adevarat ca nimic din toata instalatia nu e legata la pamant, dar cati dintre noi avem priza cu impamantare (si care sa si functioneze intr-un bloc vechi comunist) in camere ? Am, dar cred ca mai mult de decor si pe hol si in bucatarie. sizan, am raspuns la pm. merci. | ||
|
| | #10002 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 |
btw: cum adica 'din lipsa de spatiu pe satelit digitv le comprima? Adica pt a da cit mai multe programe pe satelit digi inghesuie 15 programe pe un TP . De ex ei preiau Nat Geo de p\de pe un TP pe care sunt numai 6 programe aruncate pe satelit. b\Binenteles ca exista si alti parametri dar intotdeauna semnalul original de pe satelit nu e pastrat intrucit acest lucru nu ar fi economic pt digi. Pt a putea introduce aceste 15 programe pe un TP se face rabat la rezolutie si alti parametrii astfel ca sursa de pe satelit e de f multe ori mai buna decit cea oferita de pachetele DTH . In aceste conditii constati cu stupoare ca semnalul analogic de la protv oferit de upc/rcs coax e peste digi iar lucru acesta se vede mai ales la meciurile de fotbal -------------------- | ||
|
| | #10004 (permalink) | |||
| Quote:
![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
ce multe sti tu HLP si ce mai face DIGI cu semnalul ? ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
Last edited by flafi; 15-12-2007 at 15:51.. Reason: Automerged Doublepost | ||||
|
| | #10006 (permalink) | ||
| Quote:
http://www.tcniso.net/Nav/Video/ va recomand vizionarea la filmuletul 5 din lista aia... | |||
|
| | #10007 (permalink) | ||
| Quote:
sizan stie, eu fac scandal cand nu-mi merge | |||
|
| | #10010 (permalink) | ||
|
eu am 79.118 de peste 3 luni. What's the big deal ? E o clasa de ip-uri ca oricare alta. Garantarile (sau ma rog, lipsa lor) conteaza. Semnalul pt. TV vine pe alte frecvente decat downstream-ul la Internet, deci cel putin teoretic nu ar trebui sa se influenteze reciproc. Sau mai stii, poate inghesuie rdsu prea multe stream-uri pe aceeasi frecventa, ca la GIGI, cum zicea cineva mai sus ![]() P.s. : Bravo Poli
__________________ | |||
|
| | #10011 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: timisoara | Quote:
__________________ yada yada | ||
|
| | #10012 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 | Quote:
| ||
|
| | #10015 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: timisoara | Quote:
[] Fan 1 Status rotating... Fan 2 Status rotating... Fan 3 Status rotating... [/] )
__________________ yada yada | ||
|
| | #10018 (permalink) | ||
|
Da, e "normal"... Eu am si de la RDS un U120, si de la Vodafone un Vodafone 715, care e acelasi telefon (mi l-am luat inainte de a afla macar de Digi.mobil) Sunt unii, foarte putini, care ziceau ca ii tine bateria 4-5 zile. Dar majoritatea sunt ca ale noastre: o zi-doua. Btw, unii il scot de la incarcat dimineata, pleaca la lucru, si seara deja e stins (cu vorbit 10-15 minute si atat). Deci se poate si mult mai rau. Eu deja m-am obisnuit sa le pun la incarcat foarte des. Abia astept ofertele de date de la Digi.mobil | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |