Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 30-01-2008, 21:16   #10101 (permalink)
Registered User

OzTm's Avatar

Quote:
Originally Posted by nypd View Post
De vreo 2 zile, seara/noaptea cade conexiunea la net.Cand incerc sa ma conectez primesc eroarea 718,dupa ce se blocheaza la "verifying username and password".Semnal de net este ,pentru ca daca dau repair la conexiune isi aloca IP de tip.1.3....la placa de retea.Doar ca nu se mai conecteaza la net.Ce ar putea fi?Nu cred ca la mine e problema.Dupa 20-30 de minute isi revine.Repet ,doar seara/noaptea.

Am pus si un printscreen.
In unele zone (si la mine) se fac lucrari, pt ca introduc si CATV, si de aia mai sunt intreruperi. Si la mine s-a intamplat in ultimele zile... avea perioade in care nu se mai conecta, dar asta doar dupa ce au schimbat cutia din casa scarii si ceva echipamente din ea. Dupa vreo 3 zile (ieri) am sunat la ei, si azi a venit cineva sa vada despre ce e vorba. Mi-a spus ca daca de obicei merge, si doar uneori nu, inseamna ca nu e de la echipamentul din scara, ci sunt intreruperi datorate lucrarilor.
Chestia mai ciudata e ca, pe langa perioadele astea in care nu se conecteaza, mai sunt si probleme cu serverul DNS. Azi e deja e a doua oara cand mergeau doar unele site-uri .ro, iar in extern nimic. Am pus alt DNS, si merge bine...

OzTm is offline    Reply With Quote
Old 31-01-2008, 13:48   #10102 (permalink)
Registered User

Apropos de CATV la RDS. Pe cand? Vreau sa stiu daca sa semnez pe 2 ani cu UPC (tare insistenti mai sunt acuma) sau pot sa scap de cablul de la ei? Tare as vrea sa-i ejectez dupa ce s-au imbogatit atatia ani pe spatele nostru...

rani is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2008, 11:33   #10103 (permalink)
PhaRaon

nypd's Avatar

Quote:
Originally Posted by rani View Post
Apropos de CATV la RDS. Pe cand? Vreau sa stiu daca sa semnez pe 2 ani cu UPC (tare insistenti mai sunt acuma) sau pot sa scap de cablul de la ei? Tare as vrea sa-i ejectez dupa ce s-au imbogatit atatia ani pe spatele nostru...
Pai mergi la casieria RDS ce tine de zona ta si intreaba acolo.La casieria de pe Str.Aries de exemplu,o doamna,vazand fluturasii cu oferta de cablu ,internet ,telefonie fixa si mobila...care "zaceau" pe masa ,a intrebat pe don'soara de acolo daca poate face contract pentru CATV la RDS.Raspunsul a fost simplu:nu se poate deoarece inca nu este disponibil in zona.Dar cand va fi disponibil nici ea nu stia.Nu inteleg de ce RDS se grabeste,ca intotdeauna, sa scoata oferte pentru servicii care din punct de vedere tehnic nu sunt inca disponibile abonatilor.

nypd is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2008, 13:03   #10104 (permalink)
Registered User

OzTm's Avatar

Quote:
Originally Posted by nypd View Post
Pai mergi la casieria RDS ce tine de zona ta si intreaba acolo.La casieria de pe Str.Aries de exemplu,o doamna,vazand fluturasii cu oferta de cablu ,internet ,telefonie fixa si mobila...care "zaceau" pe masa ,a intrebat pe don'soara de acolo daca poate face contract pentru CATV la RDS.Raspunsul a fost simplu:nu se poate deoarece inca nu este disponibil in zona.Dar cand va fi disponibil nici ea nu stia.Nu inteleg de ce RDS se grabeste,ca intotdeauna, sa scoata oferte pentru servicii care din punct de vedere tehnic nu sunt inca disponibile abonatilor.
Eh... daca iti aduci aminte, si UPC-ul au lansat netul si telefonia doar in cateva zone initial (si au facut-o dupa X ani de la data cand au promis ca o vor face), iar atunci cand am trimis mailuri intreband cand voi putea beneficia si eu de serviciile astea?... am facut-o degeaba, pt ca am primit exact acelasi paragraf (copy+paste) ca raspuns la toate cele 3 mailuri, fara niciun raspuns concret... doar blabla-uri de gen "va multumim pt interesul acordat, serviciul respectiv este in lucru, si sunteti in baza de date si va vom contacta de indata ce va fi disponibil"... evident, tot eu fiind cel care trebuia sa se agite, fiindca nimeni nu m-a contactat cand au devenit disponibile serviciile astea la mine in zona.
Deci, cel putin atunci cand li se rupea de clienti (pe vremea aia RDS era in etapa de extindere si mergea execrabil in toata zona), se intamplau din-astea si la altii...
Pana una alta, RDS a tras cablurile pt CATV, si dupa 2-3 zile au venit la usa agentii sa intrebe daca dorim CATV, daca am primit Digimobil, etc. Dar ai mei au prelungit la CATV cu UPC-ul... Anyway, presupun ca la RDS e cu STB, si nu poti sa imparti la mai multe TV, deci probabil nu le-ar fi convenit. Dar ar fi interesant de vazut ce oferta au. Are cineva un pliant, ceva? (il rog daca poate sa il scaneze si sa il puna aici)

Old 02-02-2008, 00:06   #10105 (permalink)
Registered User

cooldeep's Avatar

aici te corectez un pic
la upc netul a fost in teste pt mai bine de un an, inainte ca publicul larg sa cunoasca vreo oferta. si sa tinut cat au putut de secret faptul ca pot oferii internet calitativ prin catv. in plina expansiune a pinet&co ei pregateau pe ascuns bomba. dovada este acum cand ei au in oferta 20 de megabit pe cablu coax..... pe acelasi cablu pe care vine si semnalu tv care nu a avut de suferit in rau, la upc daca nu iti mere cateva zile din cauza modemului te suna ei sa te intrebe ce are, pe cand la rds daca e din cauza modemului astepti o saptamna 2 sa se rezolve singura problema si nici macar nu vine nimeni in vizita pe la tine.
iar privind oferta de catv a rdsului, pana acu cateva saptamani nu era pe nici unde prin programele lor vreun program german, acum au aparut. si nu stiu daca ati observat ca se ferec atat rdsul cat si upcu sa faca publica lista de canale de exemplu pe internet.

cooldeep is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2008, 14:03   #10106 (permalink)
Registered User

OzTm's Avatar

Quote:
Originally Posted by cooldeep View Post
aici te corectez un pic
la upc netul a fost in teste pt mai bine de un an, inainte ca publicul larg sa cunoasca vreo oferta. si sa tinut cat au putut de secret faptul ca pot oferii internet calitativ prin catv. in plina expansiune a pinet&co ei pregateau pe ascuns bomba. dovada este acum cand ei au in oferta 20 de megabit pe cablu coax..... pe acelasi cablu pe care vine si semnalu tv care nu a avut de suferit in rau, la upc daca nu iti mere cateva zile din cauza modemului te suna ei sa te intrebe ce are, pe cand la rds daca e din cauza modemului astepti o saptamna 2 sa se rezolve singura problema si nici macar nu vine nimeni in vizita pe la tine.
iar privind oferta de catv a rdsului, pana acu cateva saptamani nu era pe nici unde prin programele lor vreun program german, acum au aparut. si nu stiu daca ati observat ca se ferec atat rdsul cat si upcu sa faca publica lista de canale de exemplu pe internet.
Nu ma refeream la perioadele f lungi de teste, ci la perioadele cand serviciile alea erau lansate doar in anumite zone (de exemplu, cand faceau reclama pe InfoUPC la "noua telefonie digitala", dar cand vroiai sa te abonezi, aflai ca era valabil doar pt Take Ionescu si inca 2-3 zone mici)

Ai dreptate cu suportul tehnic, si eu am patit sa nu imi mearga netul si sa ma sune ei. Dar vad ca si la RDS lucrurile au evoluat mult (nu ma asteptam sa vina cineva a doua zi dupa ce am zis ca nu merge netul cum trebuie).

Spuneai ca RDS au bagat canale noi. Ai vreun pliant cu grila RDS? Te rog, daca poti, sa il scanezi si sa-l pui aici. Sau poate ne ajuta altcineva.

Old 02-02-2008, 21:34   #10107 (permalink)
HLP
Registered User

Quote:
Originally Posted by OzTm View Post
Nu ma refeream la perioadele f lungi de teste, ci la perioadele cand serviciile alea erau lansate doar in anumite zone (de exemplu, cand faceau reclama pe InfoUPC la "noua telefonie digitala", dar cand vroiai sa te abonezi, aflai ca era valabil doar pt Take Ionescu si inca 2-3 zone mici)

Ai dreptate cu suportul tehnic, si eu am patit sa nu imi mearga netul si sa ma sune ei. Dar vad ca si la RDS lucrurile au evoluat mult (nu ma asteptam sa vina cineva a doua zi dupa ce am zis ca nu merge netul cum trebuie).

Spuneai ca RDS au bagat canale noi. Ai vreun pliant cu grila RDS? Te rog, daca poti, sa il scanezi si sa-l pui aici. Sau poate ne ajuta altcineva.
o mica comparatie
pret contracte in ambele cazuri pe 2 ani
rds 21
upc 20

nr programe pachet baza
rds 68
upc 75

filme
hbo la rds
hbo maxpak la upc

adult
spice rds
hustler upc

tehnic

rds 25 de programe stereo
upc 50 programe stereo

retea finala cu cablu micromedia si amplificat unguresti 1 way
retea cu cablu comscope si amplificat scientific atlanta 2 way

inca un lucru interesant . Va puteti uita de curiozitate in cutiile noi rds pt a vedea cam cum stau cablurile pe acolo. Cel putin la mine in scara cutia e deschisa

HLP is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2008, 22:34   #10108 (permalink)
Registered User

HLP : mai ofera informatii de genul asta la aprozar? nu de alta dar eu nu am 75 programe pe UPC..BASIC. poate ca tu lucrezi acolo si beneficiezi de ele, si poate ai uitat sa ne precizezi asta

nu mai stiu cine spunea mai sus de faptul ca te suna de la upc cand nu merge bine modemul, etc pana right....: ) pana acum am auzit de un singur caz. mai sunt ?) in rest.. pigs fly ,indeed.

oink oink.

sizan is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2008, 10:27   #10109 (permalink)
Registered User

XSwitch's Avatar

Calitate retea.

Quote:
Originally Posted by sizan View Post
HLP : mai ofera informatii de genul asta la aprozar? nu de alta dar eu nu am 75 programe pe UPC..BASIC. poate ca tu lucrezi acolo si beneficiezi de ele, si poate ai uitat sa ne precizezi asta

nu mai stiu cine spunea mai sus de faptul ca te suna de la upc cand nu merge bine modemul, etc pana right....: ) pana acum am auzit de un singur caz. mai sunt ?) in rest.. pigs fly ,indeed.

oink oink.
Nu e singular cazul Sizan, sa mai intimplat si la mine si la inca o cunostinta sa ne sune si sa vina sa vada de ce nu mergea bine modemul asa ca cel putin la partea asta stau mult mai bine decit RDS unde cind am sunat pentru ca nu imi mergea netul din cauza ca era ars portul in switch-ul de pe scara a trebuit sa treaca o luna si zeci de telefoane si amenintari cu OPC pina sau sinchisit sa vina sa il schimbe.

XSwitch is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2008, 10:31   #10110 (permalink)
HLP
Registered User

Quote:
Originally Posted by sizan View Post

oink oink.

1.ai nevoie de putina bunavointa + cautare automata la tv + rabdare pina ajungi la 75. In total sunt 80 dar vreo 5 sunt codate. (daca mai ai tv de la upc )
2. mentenanta preventiva e un termen pe care ar trebui sa il cunosti . E f simplu sa monitorizezi modemurile si la cele la care parametrii nu se gasesc in limite normale sa intervi inainte ca acel client sa te anunte ca are probleme tehnice

HLP is offline    Reply With Quote
Old 03-02-2008, 12:53   #10111 (permalink)
Registered User

bine HLP, rescanez astazi! sper sa fie 75, sau astept sa am sune de la UPC sa imi zica ca nu prind 75 programe si sa fix it

Old 04-02-2008, 11:40   #10112 (permalink)
senior intruder

upc 20 ron my ass.. asta doar daca prelungesti abo pe 2 ani cu ei. Timp suficient sa faca ce vreau muschiu lor cu tine. Iar din cele 75 de programe.. 50+ sunt de umplutura.
Atat de mult pot sa urasc upecismul asta ieftin, dupa ce ani si ani au dust la limita nesimtirea si batjocura fata de clienti, acuma si-au pus aripi de inger. Firma de kkt.

Magnum is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2008, 17:37   #10113 (permalink)
Registered User

cooldeep's Avatar

OzTm nu am pliant am auzit de la cineva care a venit agentu si a aratat lista, dar nu a lasat-o, asa ca tre sa prinzi un agent de vanzari rds si sai furi lista )

iar in cea ce priveste prg de la upc io am vreo 45 salvate exceptand cele sarbesti cele unguresti cele gen acasa romantica zone club fashion etc si cele gen taraf etno etc si inca ceva romanesti. deci poate chiar or fi 75 de programe
in afara de prg Motors nu stiu ce alte prorgrame care inainte era prin te miri ce pachete ar lipsi acum. a stiu rtl2, vox, kabel1 )

iar cu netul la rdsh... nu vad si nu inteleg de ce la suport trebuie sa imi conectez direct calculatorul pe sistem windows si numai atunci se poate face diagnosticarea pt PPPoE si evident dupa ce dau io codul de eroare. daca ruteru imi zice clar user in pass didnt match, la ce folos sa conectez windowsu sa primesc aceasi eraore dar sub o alta forma cu 3 cifre in fata problema intalnita la suport. io: domle de un an mere acelasi ruter cu aceleasi setari si acu de o saptamna nu mai mere cum tre cand se conect cand nu, suportu: mutatii pe windows si spuneti eroarea ce o primit, io: .......(ce siar fi auzit daca nu ma abtineam) am mutat dabia a jde oara sa conectat, raspuns de la suport: pai lasati asa si reveniti cand iara nu va merge inteligenta solutia....
alt caz, alo suportu, de 3 zile nu mere modemu, suportu: se va rezolva, io: alo suportu de 4 zile, de 5 zile, de o sptaman nu mere modemu nu trimiteti pe cineva ?, suportu: dati zilnic reset la modem ca o sa isi revina intro zi ....... alta solutie inteligenta.
tot probleme cu modemu la cineva pe upc, alo suportu nu mere modemu nu clipocesc toate beculetele, suportu: da e o problma maine sunteti acasa la ora X? sa primiti alt modem, io: nu ora X numai ora Y, suportu: pai numai la ora X se poate maine nu puteti daca nu poimaine........ in afara de neintelegerea cu ora care nu a vrut sa fie un pic mai flexibila in rest ce ar mai fi de comentat

cat despre jijimobil nota 10 din partea rdsh rcs pt abordare, dar pt faptul ca apar situri ca http://www.digimobil.info/ pt ca in mod oficial nu gasesti informatii drivere si alte chestii de astea, nu prea se poate acorda o nota.

cooldeep is offline    Reply With Quote
Old 04-02-2008, 19:08   #10114 (permalink)
senior intruder

Da, problema majora la rds e peronalul. Ei s-au dezvoltat xtrem de repede cu resurse minime, astfel au minusuri uriase din pct asta de vedere. Si pe mine ma seaca cand stai pe Clayderman minute in sir, raspunsuri de genul celor de mai sus, cand echipa de la instalari lasa in urma lor un dezastru.. means, mizerie si cabluri atarnate aiurea.

Dar comparativ cu kkt de upc care sanchi.. firma de talie iternationala &shit, ei totusi merita un pic de respect pt ceea ce au facut. upece de cand a intrat la noi a fost o firma de kkt, ani si ani de-a randul a oferit nici un sfert din oferta lor de afara, in schimb pretul a fost aproape la fel daca nu mai mult, asta multumita monopolului local pe catv. Ii durea pe ei in basca de parerea clientiilor, efectiv faceau ce a vrut muchiu' lor .. scos programe, marit tarife, sa nu mai amintesc de celebrele caserite upeciste care intodeauna te tratau ca pe un ultim jeg indiferent de caserie

Acum ca nu mai exista monopol si rds le sufla in ceafa, au dat-o in zambete si miere. Nu ma indoiesc ca vor impresiona clientii noi.. insa eu nu pot uita ce a insemnat firma asta, pe plan local cel putin. Oricum, in sfarsit concurenta functioneaza si in beneficiul nostru. Mult a trebuit :/

Magnum is offline    Reply With Quote
Old 05-02-2008, 15:34   #10115 (permalink)
Registered User

badsykes's Avatar

salut magnum

badsykes is offline    Reply With Quote
Old 13-02-2008, 23:26   #10116 (permalink)
Registered User

BS : lasa saluturile si hai la marco polo. btw: ce frig e in ctza. fur net de la ceva provider de cartier, care merge ..mai bine nu. si e si 30 ron(pentru cei care platesc. acum realizez ce lux e rds-ul.

Old 14-02-2008, 01:07   #10117 (permalink)
Registered User

badsykes's Avatar

Oh sizan: Nu ai zis ca vii in cta in mijlocul "verii" polare constantene...Daca ai timp putem sa ne vedem ...

badsykes is offline    Reply With Quote
Old 14-02-2008, 17:33   #10118 (permalink)
Registered User

Am si eu o intrebare...vreau sa imi bag BenSoft dar nu stiu despre el..are cineva BenSoft sau prienii vostri au ce parere aveti?

Byakko is offline    Reply With Quote
Old 17-02-2008, 22:38   #10119 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by badsykes View Post
Oh sizan: Nu ai zis ca vii in cta in mijlocul "verii" polare constantene...Daca ai timp putem sa ne vedem ...
am ajuns deja back in timi scuze ca nu am mai zis nimic, dar multa treaba si nu prea mult timp liber..data viitoare:P

byakko : ce ai vrea sa stii despre bensoft? btw : cred ca cel mia ushor ar fii sa ii intrebi direct pe ei ce te intereseaza, probabil sunt cei mai in masura sa iti raspunda.

Old 22-02-2008, 11:20   #10120 (permalink)
PhaRaon

nypd's Avatar

Voua va mai merge hubul rospot de pe RDS?

nypd is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Thread Tools

Posting Rules