![]() |
| | #1008 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 | Quote:
Si la mine la inceput a fost asa! Cred ca ei seteza la toata lumea "by default" 256/256 ... Suna si fa scandal daca nu iti rezolva in 1-2 ore de cand le spui frumos ... La minea tinut! Si daca iti vin cu expresii de genul "incarcarea retelei" sa le spui sa lase povestile de adomit copii... Reteua lor e f. buna si nu are probleme de genul asta ... Insista si se va rezolva! | ||
|
| | #1010 (permalink) | ||
|
@mirciulicai, nu uita ca tu ai 512kbps doar "metropolitan" asa ca poti intra tu pe dc++ sau pe nu stiu ce site, gen computergames, ca cei 512 nu ii vei pre intalni numai daca de pe dc++ iei de la cineva cu un abonament egal sau mai mare ca al tau sau daca mergi pe siteuri din timsisoara ale rds | |||
|
| | #1011 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 |
mns, Scuze dar nu am intels de ce imi spui cele de mai sus... Eu stiu f. bine ce si cu cine am ... Ce incerc eu sa-i spun lui ilDotore e ca la RDS in Timisoara iti seteaza "by default"(vazut in 3-4 cazuri) limitarile ca si cand ai abonament de 9 USD adica 256/256... Daca nu ii intrebi de ce ei nu se sesizeaza sa ti le seteze corect... Am vazut oameni cu abonament de 29 USD la care viteza pe METRO era 256 kb si pana nu le-am spus sa insiste nu s-a rezolva... | ||
|
| | #1016 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 |
Pentru mine METRO e tot de trece binisor de cei 128 kb/sec in timpul zilei sau de 256 kb/sec in timpul noptii.. ![]() Pentru mine METRO inseamna viteza ca limita de trafic/banda nu ma prea intereseaza ca oricum ziua(cand am eu compu' deschis) banda e limitata la 128 kb/sec ... | ||
|
| | #1017 (permalink) | ||
|
Am o intrebare: S-a revenit la sistemul in care se platesc depasirile la RDS? (spunea cineva ca "promotia" era doar pana la 31dec)
__________________ "Daca taceai filozof ramaneai" ![]() Vand Videoproiector BENQ MP622 si schimb 2x1GB cu 2x2GB | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |