![]() |
| | #10263 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2007 Location: Timisoara |
Stie cineva care e adresa de e-mail a suportului tehnic RDS filiala Timisoara ? Mi-a murit netul azi dupa amiaza si mort e de atunci. Am sunat la serviciul tehnic, dar as vrea sa le trimit si un email. Merci.
| ||
|
| | #10264 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 Location: romania | Quote:
nu cred ca au un server suficient de mare ptr. sesizari | ||
|
| | #10265 (permalink) | ||
|
Se vorbeste pe forumuri ca in Timisoara ,ca si in alte orase banuiesc,se trece pe GPON (Gigabit passive optical network).Stie cineva mai mult?Am inteles ca mai intai zonele cu Cablelink au fost "afectate".Are cineva deja noul echipament in scara, sa ne zica daca a observat ceva modificari..in bine/rau ?
| |||
|
| | #10267 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: timisoara | Quote:
banuiesc ca pe cablu. daca da, zi-mi in ce zona pe PM, sau..daca mai te putem ajuta cu ceva.
__________________ yada yada | ||
|
| | #10268 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Hai in cta sa participi la taxele din mamaia ... Primarul vrea sa faca muschiul mare cu banii turistilor (:P -- ironic) Mie dor de cablu ... | |||
|
| | #10269 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: timisoara | ce sa fac, astept sa vad ce zice fakir ![]() nu particip la taxe..am numere de cta :P daca tot ti dor de cablu, aduc vreo 10 metrii cand vin, numa sa imi zici :P -------------------- Editare ulterioară -------------------- Quote:
deci in cazul tau : support@timisoara.rdsnet.ro sau : timisoara@rdslink.ro
__________________ yada yada Last edited by sizan; 25-03-2009 at 12:23.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #10270 (permalink) | ||
| Quote:
Eu ma gandeam la 10 modemuri )
| |||
|
| | #10271 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 Location: romania |
oooooooo , ma simt onorat ![]() cand eram la rds nu eram asa de "bagat in seama" , in fine ...... am trimis si eu pe vremuri sesizari cu ss si nu primeam niciodata raspunsuri , de aia am fost asa de sarcastic la intrebarea de mai sus . oricum inca am niste servicii de la rds dar acum parca sunt ceva mai receptivi la sesiz(an)ri )apropo nu-mi este dor de modem deloc . de curiozitate cum mai merge rdsh-ul ? - niste ss da careva , cica zic prietenarii ca merge foarte bine in ultimul timp. ps: nu m-am angajat la rds intre timp ![]() http://www.speedtest.net/result/416498892.png -------------------- Editare ulterioară -------------------- http://www.speedtest.net/result/438468732.png http://www.speedtest.net/result/438469307.png externul e destul de slab in ultimul timp Last edited by fakir; 27-03-2009 at 20:56.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #10279 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2002 Location: timisoara | Quote:
fakir sincer nu inteleg ce anume zici tu acolo si nici nu imi bat capul sa o fac. smile-ul meu nu avea nici in clin nici in maneca cu ce ai scris tu pe forum vreodata.
__________________ yada yada | ||
|
| | #10280 (permalink) | ||
|
fakir pt ce post la rds ? instalator ?
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |