![]() |
| | #10327 (permalink) | ||
|
Salut. M-am mutat si eu curand la casa si strada este privata iar cei de la RDS au zis ca nu imi pot baga internet-ul din aceasta cauza. Imi puteti recomanda, va rog, niste alternative ? Dar nu net-ul prin USB de la Orange/Vodafone, va rog, ca nu vreau sa ma limitez la 4-5 GB. Va rog! Last edited by scrslv; 06-09-2009 at 17:59.. | |||
|
| | #10332 (permalink) | ||
|
Sunt si eu un fost abonat necajit newcom (injoi, fost pinet). Aveam abonament de 30 RON 8 Mbps si metro la cat ducea cablul... Au venit azi de la erdeesh si mi-au bagat max 3 Mbps si metro nu-l gasesc. Ma simt ca acuma 4 ani. Viteza nu trece de 800 de kbps. M-am intors in evul mediu. Erdeesh nu ar trebui sa aibe metro? Cred ca merg sa reziliez maine. Sunt sigur ca voi da de de probleme. Mai ales ca a semnat maicamea in numele meu, eu nu pot fi acasa pana la ora 17. Dar macar nu e semnatura mea .Aveti ceva sugestii? Ma gandesc sa ma bag la UPC. Am vazut ca ofera 12 Mbps la 32 de lei. Am fost la un vecin si avea constant 6-7 Mbps. Asa mai merge. O sa plang dupa metro... | |||
|
| | #10333 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2009 |
Salutare... sunt si eu unul dintre norocosii abonati NewCom care trebuie sa treaca pe RDS, numai ca nu prea vreau . Asa ca incerc sa gasesc si alte optiuni, iar pana acum singurii care mi-au confirmat ca imi pot instala sunt cei de la xChip... mai e cineva care are de la ei? Daca da, cum merge? Service-ul este ok?P.S.: Locuiesc in zona Ronat. Poate mai sunt si alti doritori sa scape de modem-ul RDS | ||
|
| | #10335 (permalink) | ||
|
Are cineva UPC Large in Timisoara sa imi arate si mie rezultatele unui speedtest pe Speedtest.net - The Global Broadband Speed Test sau Broadband Speed Test and Internet Bandwidth Community Mersi mult! ---------- Post added 18-09-2009 at 16:30 ---------- Previous post was 17-09-2009 at 16:39 ---------- nimeni?? | |||
|
| | #10339 (permalink) | ||
| Quote:
![]() Eu cred ca ma duc maine sa bag renuntare la RDS: pr si simplu isi bat joc, luna asta daca mi-a mers vreo 5-6 zile in total internetul de la RDS. Am dat telefoane peste telefoane, m-am agitat...asta este...n-are rost sa incep cu OPC si cu alte mizerii...renunt si gata. | |||
|
| | #10340 (permalink) | ||
|
Totusi, nimeni un test cu UPC??
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |