Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-01-2005, 19:44   #1041 (permalink)
senior intruder

mey, care-i treaba cu hub-urile astea noi care au aparut azi, pinet mai nou are peering cu dominet si astral?

Magnum is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2005, 20:29   #1042 (permalink)
Registered User

Yey pot sami pun UPC kakare mare... mere semi acceptabil si plates 14.5 euro + tva pe linie de 128 sa fiu daca mai intzeleg ceva,cand o sa am un net la care makar sa pot sa ma jok pe serverele rom nam pretentii de alea straine... pana la urma raman tot la netu din reteua de cartier.... ii cam acelasi lucru ca upc-u numa ca pe asta chair nu ma pot juka nik dar mere dl intre 10-30k/sec numa daca nar fi pingu si dau 400k/luna si decat sa dau la upc aprox 700k si sa am 128 mai bine nu si cu mare bulan sa ma pot juka ceva.... iar cand se mai umple de abonatzi la ei... is de unde am plekat MODEM amarat. Sincer numa rds-u mi se pare si vad ca paote oferii un ping k-lumea cat de cat pe reteua noua asta si un dl acceptabil ca poti juka ceva si la un pret acceptabil si sa nu uitam telefonia care mi se pare bestiala fatza de romtelecom, si cred ca o sa prinda la clientzii tineri, pe scurt habar nam ce sa zic is total ametit de ce se intampla in tm de 5 ani... am mai uitat de astral daca nu se adapteaza parerea mea o sa disapra din tm, cui taote ca mere netu acceptabil si la ei, pingu ii ok cat de cat

dani129ro is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2005, 20:37   #1043 (permalink)
Nick anterior: salrom

M1nDH4cK's Avatar

RDS si latente bune ? Get outta here ! Intre 19 si 1 noaptea nu pot juca nimic online ca numai imi fac nervi. Desi am sesizat problema -expunand faptul ca altora din Timisoara le merge foarte bine all the time- nu s-a rezolvat nimic ! In rest merge ok, dar din pacate atunci pot numai testa, nu si JUCA efectiv !

Magnum, ce hub-uri ?

Legat de peering, nu m-as mira, atat dominet cat si pinet iau net (si) de la astral.

Si dani, mai lasa-ne cu latentele care la unii provideri is bune si la altii rele, totul tine de peering si de garantari. Echipamente / magistrale bune au toti.

M1nDH4cK is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2005, 21:55   #1044 (permalink)
senior intruder

dani tu te citesti pe tine? E foarte obositor sa citesti pe cineva care este in halul asta de suparat pe limba romana.

salrom, azi au aparut 2 huburi in care cei de la pinet, astral si dominet sunt un big happy family. A fost o noutate pt mine. Si diablo zicea la fel ca si tine, insa eu din cate stiam pinet mai primeste si de la rds... asa ca nu inteleg de ce nu exista pering si cu rds. Ori sa-i fi scuturat rds-ul pe astia mai mici, iar ei acum trec cu toti in tabara astral? O fi ceva in asta, deja de o luna merge netul prea bine la pinet, adica la mine.

Old 11-01-2005, 22:59   #1045 (permalink)
Registered User

Nu mam gandit ca vorbesc cu profa mea de romana Magnum poate nu-s eu asa informat cum sa vorbesc pe forumuri

Old 12-01-2005, 00:28   #1046 (permalink)
Registered User

Hawkie's Avatar

Ceva îmi spune mie că nu doar pe forumuri vorbeşti aşa... apropos, ai dat bacu ? Dacă încă eşti la liceu îţi propun să laşi tu jocurile pe calculator şi să te pui să citeşti câteva cărţi nenică !

Hawkie is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2005, 01:07   #1047 (permalink)
senior intruder

In halul in care e, nu vad sa intre nici la liceu...

Si apropo de lecturi... ca sa treaca timpul mai usor, sa lecturam impreuna cate ceva de prin presa romaneasca:
Quote:
Lovitură pentru monopolurile din comunicaţii
Valentin Băeşu

Integrarea în Uniunea Europeană, dar şi situaţia existentă pe piaţa de comunicaţii au determinat accelerarea procesului de implementare a unei infrastructuri metropolitane pe bază de fibră optică. După mult-aşteptatul moment al integrării europene din 2007, cablurile aeriene nu vor mai fi acceptate. Această reţea reprezintă cea mai bună opţiune şi pentru cetăţeni, deoarece monopolurile din domeniu vor dispărea. „După doi ani de la demonopolizare, constatăm că deţinătorii infrastructurilor nu acceptă să permită accesul altcuiva la acestea“, spune Varujan Pambuccian, preşedintele Comisiei pentru tehnologia informaţiilor şi comunicaţii din Camera Deputaţilor. La această infrastructură vor avea acces autorităţile locale, agenţii economici, dar şi furnizorii de servicii de telefonie fixă, de televiziune prin cablu sau de Internet. Astfel, cetăţeanul nu va mai fi legat de firma care a pătruns în cartier, ci, printr-o simplă comandă online, va putea opta pentru alta.

Două miliarde de euro
Sumele necesare pentru implementarea sistemului sînt mari. Specialiştii consideră că, numai pentru Bucureşti, valoarea lucrărilor va fi de două miliarde de euro. „Trebuie ca din acest an să începem demersurile pentru obţinerea finanţării şi să se înceapă lucrările. Spre deosebire de investiţiile în alte infrastructuri, cele în infrastructurile din comunicaţii se amortizează mai repede“, consideră Varujan Pambuccian. În acest proiect vor fi atrase, probabil, şi autorităţile locale. Alegerea liberă a furnizorului de servicii nu va fi singurul avantaj. Această reţea va permite şi transferul rapid de informaţii între instituţiile şi companiile conectate. Cel mai avansat proiect similar s-a implementat în urmă cu 10 ani în Milano, iar rezultatele sînt încurajatoare. Rămîne de văzut dacă varianta românească va fi un succes.

Cotidianul

Old 12-01-2005, 01:45   #1048 (permalink)
Registered User

am auzit ca astral a cumparat pinet. stiti careva ceva?

tony_salami is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2005, 08:25   #1049 (permalink)
Registered User

Slasher2K2001's Avatar

am o intrebare..... am depasit traficul de 2gb cu 256kb/s de ceva timp.. si acum stau cu 128. In ce zi se face resetarea traficului? Ca deja a trecut o saptamana si nici o schimbare

Slasher2K2001 is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2005, 11:24   #1050 (permalink)
senior intruder

Slasher, make ze call... mai ales ca daca ai si rdstel ai minute gratuite in retea pe care oricum nu prea ai cum sa le consumi. aaa... apropo, suportul rds are numar de rdstel? flafi, sizan ?

tony, astfel de zvonuri apar o data pe luna. Oricum, nu m-ar mira sa fie un sambure de adevar, aka astral sa ia sub umbrela lor pe astia mici tinand cont ca rds le inchide robinetul.

Old 12-01-2005, 13:52   #1051 (permalink)
Registered User

Voi ce faceti coalitie akolo!! ... si daca esti intresat da am dat baku i is fakulta anu 1 si nush sincer ce ai cu ce am spus eu, in orice caz problema ii la tine cred ca nu sti sa interpretezi ce am vrut sa zic si inainte de a arunca cu vine incerca sa gandesti, in al doilea rand nu toti omenii gandesc la fel . Crezi ca rezolvi ceva daca stai toata ziua si te iei pe forumuri sau ce? ... daca ii pana akolo ca tot suntem din tm hai sa dicutam personal sa vezi cemi bate capu (discutzie priteneaca logic) is dispus oricand ... valabil pt Hawkie

Old 12-01-2005, 14:01   #1052 (permalink)
Registered User

XSwitch's Avatar

Buna ziua la toata lumea

dani129ro Nu stiu cum ai ajuns in facultate dar daca este sa ne luam dupa cum te exprimi se pare ca sistemul nostru de invatamint e la pamint. Cred ca ne faci la toti un bine daca incetezi sa mai postezi pe acest forum.

XSwitch is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2005, 14:44   #1053 (permalink)
senior intruder

Daca se intra la faculta' cu "sa vezi cemi bate capu", e o problema foarte serioasa in invatamantul romanesc. Si ca sa intelegi, problema ta nu sunt ideile, ci felul in care le exprimi. Mai era unul pe sectiunea Jocuri cu un topic scris in asa hal incat care a fost declarat postului anului. Din pacate nu il ma gasesc, cred ca a fost sters de vre-un admin. Deh, ce face mircu' din om

Old 12-01-2005, 15:35   #1054 (permalink)
Registered User

Mustafa's Avatar

Tare ciudat site-ul upc. De 4 din 5 ori nu mi-l incarca. Acelasi lucru si cu mailul. Apropo de mail, stie cineva cati MB am pt. stocat pe el?

Mustafa is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2005, 15:49   #1055 (permalink)
Registered User

Hawkie's Avatar

Mustafa, eşti abonat la UPCnet ?

Ai cumva XP cu SP2 ? Încearcă să dai un PING înainte.

Contul de mail are capacitatea de 50 MB. E specificat acest lucru şi în contract.

Magnum, vezi că vreun se scrie legat nu cu liniuţă aşa cum am văzut că scrii tu (în mai multe posturi) .

Hawkie is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2005, 16:02   #1056 (permalink)
senior intruder

Damn, find de etnie germana se pare ca la noi au folosit carti de gramatica editate in Germania. O sa tin minte sugestia, sper sa nu se gaseasca altul care sa te contrazica, eu nu o fac.

O intrebare: stie cineva daca in Maria exista ceva sanse pt un net decent? Am un prieten care sta in zona si e disperat. I-am promis ca intreb mai departe...

Old 12-01-2005, 16:35   #1057 (permalink)
Registered User

flafi's Avatar

magnum: 0356 400401 si 0356 400402,
parerea personala este ca isp-isti astia de cartie vor disparea treptat, prefer un rds sau upc, decat orice alt provider de cartier, da astral is pe felie cu dominet si pinet, pinet nu mai are de la rds nimic, si cred ca astralul a facut alianta cu acesti provideri de cartier, sau de 2 lei cum vreti voi, pentru ca altfel pierdea in timisoara si nu numai... nu cred ca astral ii o firma care se respecta... oricum va fi inghitita de alt provider mai mare...

flafi is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2005, 17:01   #1058 (permalink)
senior intruder

Merci frumos flafi pt numere, le-am si notat de pe acum in caz ca o sa am nevoie.

Deci, ati dat de "pamant" cu isepisti de cartier? Sincer sa fiu, imi place la nebunie cum joaca RDS in ultimul timp, cel putin pe plan local... insa: daca in general sunt total de accord cu ce spui si asa ar fi si normal ar fi totusi cateva mici probleme. Si anume, inca mai sunt prea multe zone unde nu aveti acoperire si aici ma refer si la upc. Pana atunci astia mici vor exista si e chiar bine ca rezista pt mai este multa lume care isi da viatza pe dial-up. Parerea mea este ca poate v-ati grabit prea tare sa luati semnalul la toti. Daca o faceati doar in zonele unde sunteti si voi, e absolut normal. Apropo, astral nu este/era tovarasul vostru de lupta/alianta?

flafi, stiu foarte bine ca nu se prea discuta asa ceva in public, insa totusi...macar neoficial or smth, cand intrati cu semnal catv si in zonele upc? Sincer, nu va pot intelege. Pactul de neagresiune a fost facut pe vremea analog-quadral. Acuma sunt alte timpuri, alte cerintze iar nici voi nu sunteti coate goale. Ce se intampla daca rupeti unulateral pactul cu upc? Crezi ca o sa vina ei sa va taie cablurile? Eu cred ca si upc s-a maturizat si asa ceva nu ii mai sta in fire. Dati mana fratzilor, beti un suc impreuna si dati drumul la libera concurenta... cel mai bun sa castige. Pt ca asa o sa avem si noi numai de castigat.

Old 12-01-2005, 18:00   #1059 (permalink)
Registered User

Mustafa's Avatar

1)Da
2)Da; am incercat si cu pingul chiar azi: la inceput nu s-a intors, apoi da, insa mail tot nu

PS: Acum imi scoate cu 19k constant (somebody loves me up there)

Mustafa is offline    Reply With Quote
Old 12-01-2005, 19:25   #1060 (permalink)
Registered User

de cand drecu trebuie sa ma exprim corect si sa scriu toate cuvintele despartit ... ii un amarat de chat/forum , nu aveti (esti fericit akuma!!) de cine sa va lautzi mai bine daca tot asa disperatzi sunteti sa puneti un filtru de auto corectare word style, ii vorba eu imi expun ideeile si daca tie nuti convin sau felu cum le zic sau esti prea retardat sa le intelegi go outside play hide and go F**KYOURSELF si nu ma dispera pe mine cum am ajuns la fakulta sau faze din astea ... ar trebui tu singur sa iti pui intrebarea aia, arunci cu acuzatiile in stanga si in drepta fara sa stii absolut nimika... in afara de vreo 2-3 reply-uri ce leam scris, deja ii of topic dar ce sa fac e nevoie chiar ma dispera unele faze din astea gata te dai mare pe forum ( si promit ca alta data cand o sa scriu ceva tin cont de toate semnele de punctuatie, si o sa verific de 3 ori post-u pana sal dau) daca asa disperatzi sunteti ... stizti la cine se refera

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Thread Tools

Posting Rules