![]() |
| | #1064 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2002 Location: Timisoara |
Vad ca nu ajung nici unde mai bine fac pe "desteptu" si cedez... sorry all pt. deranjz mai bine ma lasam pagubas de la inceput. PS orikum nu va vad logica sau poate nu exista, asa ca las ceva in urma mea (poate ati prins un mesaj subinteles): "Never argue with an idiot, they'll take you down to their level and beat you with experience!" Urmatoarea data sper sa ne comportam totzi civilizat... | ||
|
| | #1065 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Prietene, daca scriai asa de la inceput, era alta treaba, intelegea lumea din prima ce vrei si puteam discuta in liniste. Si da-mi voie sa te corectez. Un forum nu este chat unde se aduna toti cretini si se dau in figuri dupa femei. Aici se dezbat idei, probleme. Astfel un scris citetz este mai mult decat necesar. Asta si din respect pt cei care te citesc, dar si pt tine ca si persoana. Eu cel putin nu ma refeream la punctuatie, ci la insiruirea absolut dementiala de cuvinte fara sens. Pune-te in postura unui cititor si citeste primul tau post. Dupa aia poate ne explici si noua ce vroiai sa zici.
| ||
|
| | #1066 (permalink) | ||
|
magnum: nu avem nici o alianta cu astral, tot ce pot sa spun ii ca astral este un provider concurent... ca oricare altul, iar daca stiu eu ce oameni de la astral sau alt isp se cunosc cu oamenii de la alt isp sau rds, nu inseamna ca exista alianta... sa nu amestecam firma cu relatiile personale... din pacate relatie dintre rcs si upc nu tine de mine sau de alti colegi, tine de management, asa ca ramane in aer raspunsul... | |||
|
| | #1073 (permalink) | ||
Editeaza si sterge posturile multiple. Revenind, bursa zvonurilor are in top zvonul care zice ca ar mai fi vre-2 luni pana RCS da drumul la semnal in zonele catv. Sper sa fie adevarat, iar reactia upc-ului sa fie una non agresiva. Acum ca o sa fiu abonat RDS, ar fi bine sa primesc de la voi si catv. flafi, cum stati cu caseriile? Aveti planuri pt infintarea unor caserii zonale? | ||
|
| | #1078 (permalink) | ||
Si cand "gurile vorbeste, adevarat graieste"... Abia astept. In legatura cu caseriile, pe cand una pt zona Torontal, Arad &co? Sunt si alta modalitati de plata decat direct la caseria de pe Bogdanesti?@mns: mai da si tu un telefon la sediu sa le amintesti de tine. Din cate se vede, punctul slab al RDS este conectarea. Explicatii cred ca ar fi, personal putin fatza de ce volum de lucru este. Lol, eu am fost pe invers... am rugat-o pe Gabi sa noteze la mine sa nu vina sa ma conecteze mai devreme de Februarie. | ||
|
| | #1079 (permalink) | ||
|
3 ? Flafi, Am prieteni care au net de la rds (bussines) de mai bine de un an si primesc si semnal tv. De ce aceasta diferenta ? Magnum se pare ca exista si clienti ai rds-ului care primesc internet dar si semnal TV gratis . Tu ai auzit de astfel de cazuri ! Salrom poti sa verifici daca ai semnal TV pe cablu de net ? | |||
|
| | #1080 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2002 Location: Timisoara |
Bestial eu strang baietzii din zona si mergem maine adika vineri la RDS sa facem ceva presiuni poate vin mai rapid in Lipovei ca din ce am aflat/vazut cum merge upc-u de tot ****** si la niste pretzuri ca stau cu o falca in cer si una in pamant... pt ce servicii ofera. Sa vad ce pot sami ofere inca nu stiu calr carei faza cu linia de bussines , dar am sa clarific maine la ei
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|