Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Notices

Căutare produse PC Garage: Şterge căutarea

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 13-01-2005, 23:15   #1081 (permalink)
Registered User

dangall's Avatar

dani129ro
eu am net de la upc si exceptind pretul , n-am ce sa le reprosez pt constant am avut 128 si n-am avut interuperi.
Am apelat si eu la rds pt. ca oferta e mai buna dpdv financiar iar viteza e pina in 256 dar m-au tot aminat asa ca momentan am lasat-o balta.
Am inteles ca si Mustafa are net de la upc. Poate ca ne spune si el cum ii merge net-ul.

dangall is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2005, 23:22   #1082 (permalink)
Nick anterior: salrom

M1nDH4cK's Avatar

Dangall : Da, pot sa verific. Nu, nu am semnal TV.

P.s. : Damn that poem sounds lame when you're awake

M1nDH4cK is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2005, 23:50   #1083 (permalink)
Registered User

veli's Avatar

Am si eu net de la UPC (din octombrie 2004) si sunt multumit.

veli is offline    Reply With Quote
Old 13-01-2005, 23:52   #1084 (permalink)
Registered User

Mustafa's Avatar

Eu v-am zis dar lumea e prea preocupata de off-topikuri.
Daca va spun nu ma credeti: am scos un film cu 21k/s constant (varia intre 18 si 24, insa aceasta a fost media). In timp ce scoteam filmul, faceam si alte lucruri de genul cititul unor forumuri (browsing in general). Traficul l-am motorizat cu Kerio Personal Firewall (acesta imi arata in general pe la 20-27k/s, makimul pe care l-am atins a fost 38, insa pt o secunda). Sa inteleg ca au dat drumu la banda upc-ul? Sincer nu ma intereseaza, pt ca daca merge la fel in continuare , nu mai am nici un motiv de a trece pe RDS, cu tot cu telefonia lor cu tot.

[Later Edit] Tocmai am facut 4 teste de viteza si am obtinut de 3 ori 256kbps si o data 233kbps Din pacate nu mai am cs pe comp pt. ca eram curios cum merge acum pe 256

Last edited by Mustafa; 14-01-2005 at 00:15..

Mustafa is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2005, 00:22   #1085 (permalink)
senior intruder

Lol, film dau drumul si eu la 20 pe magar la pinet. Big deal. Iar in rest, nu ai decat arunci bani pe fereastra cu RT daca zici ca nu te intereseaza rdstel. Pt mine personal asta e top priority. Sa dau cu bocancu' in mutra grecilor.

Si mah, nu mai veniti cu dume de astea... pt cateva secunde mi-a sarit inima din loc in ideea ca RDS a dat drumul la semnal tv...

Magnum is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2005, 00:27   #1086 (permalink)
Registered User

veli's Avatar

Mustafa:cu ce soft ai coborat filmu cu 20k/s?

veli is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2005, 00:36   #1087 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

<table border="1" bordercolor="#aaaaaa" cellpadding="9" cellspacing="0" width="400"> <tbody><tr> <td> Test Complet.

Durata testului : 0.344 secunde .

</td></tr> <tr> <td> Viteza de download : 4656.48 Kbps / 4.55 Mbps

</td></tr></tbody> </table>

It's called a PEAK Mustafa.

<table border="1" bordercolor="#aaaaaa" cellpadding="9" cellspacing="0" width="400"> <tbody><tr> <td> Test Complet.

Durata testului : 0.281 secunde .

</td></tr> <tr> <td> Viteza de download : 5700.46 Kbps / 5.57 Mbps

</td></tr></tbody> </table>
Again, it's a PEAK

Old 14-01-2005, 00:38   #1088 (permalink)
Registered User

Mustafa's Avatar

mIRC.
Magnum, cei 20k/s pot fi datorati si botului de pe IRC de la care am luat filmul. Daca tu vrei sa ramai la pinet, problema ta (daca sunt la fel de "seriosi" ca inainte, atunci succes)

[LE] Imi pierd vremea pe aici vad. M-am dus pe download.com si am scos primul program pe care l-am vazut ( iTunes ). Mi-l scoate constant cu 32K/s
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	download.jpg
Views:	27
Size:	16.3 KB
ID:	28303  

Old 14-01-2005, 00:41   #1089 (permalink)
senior intruder

Quote:
Originally Posted by veli
Mustafa:cu ce soft ai coborat filmu cu 20k/s?
Cu orice, upc nu are peering cu nimeni si din cate stiu nici hub propriu. Asa ca este emule ori dc, same shit.

LOL, salrom is hot... as allways

Edit:
Mustafa, eu sunt in 2 barci, ultima luna de pinet. De luna viitoare abonat RDS, am contract semnat din Decembrie.

Old 14-01-2005, 00:45   #1090 (permalink)
Registered User

Mustafa's Avatar

@Magnum: bravo tie ; oricum , cu cati mai putini pe upc cu atat mai bine

[LE] Am mai pus o poza: alt file, alt server, aceeasi viteza (putin mai mare de data asta - 32.7)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	download2.jpg
Views:	22
Size:	16.2 KB
ID:	28305  

Last edited by Mustafa; 14-01-2005 at 01:10..

Old 14-01-2005, 02:13   #1091 (permalink)
Registered User

Poate is cazuri si cazuri cu netu de la upc ... ce stiu ii ca am fost la 2 prieteni care au.. ii adevarat dl mere 12-18k/sec la ei dar cand incerc pingu aicea ii problema sar putea sa fie de la echipamente cine stie de la ei nui se stiu/ne stim chiar pe serverele rom ii greu sa joci niste shootere ai lag la greu sa zic asa. Faza cu rds-u, au serverele lor si merge oricand sa jok fara lag (iara cazuri de exceptie mai sare pingu) si daca faci parte din reteua noua si ai modem nou ii superb chiar nu iti trebuie mai mult+ telefonia chair ii superb no comment... si vad merge de exemplu sa jok ut2004 pe serverele straine fara probleme naoptea, ar trebuis a fac nsite screenuri cu pingurile sa fie mai convingatoare promit ca revin am postat ca is in dilema sami iau upc sa astept rds-u (orikum merg sai presez)

dani129ro is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2005, 02:24   #1092 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

dani am impresia ca am explicat mai sus in functie de ce variaza latentele.

Old 14-01-2005, 02:38   #1093 (permalink)
Registered User

XSwitch's Avatar

dani129ro unde stau prieteni tai cu probleme de ping ca am vazut si eu cum merge netul la upc si nu pot sa ma pling de latente asa de mari ca la rds si crede-ma ca am vazut cum merg jocurile seara la 9 10 pe upc unde se poate juca indiferent de ora e adevarat ca merge mai bine pe servere de afara spre deosebire de rds unde nu poti juca nimic la acele ore.

XSwitch is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2005, 02:39   #1094 (permalink)
Registered User

salrom raspundemi UPC-net isi merita banii sau nu daca luam in considerare serviciile oferite,pingul,linia,pretul si apoi ne gandim in viitor cand o sa fie aglomerata reteua cum se comporta (stiu ma poti contrazice ca maresc banda luata de la unguri daca am inteles bine), celelate firme de net(rds-in primu rand, astral-nu stiu cum vrea sa castige clientzi in tm politica lor e ciudata , pcnet- ciudat lucreaza numa cu firme nu prea ii intereseaza persoanele fizice... restu firmelor le consider neesentiale iau net si il impart). Is tot in dilema/plop dupa ce de 5 ani ma chinui sa am net prin cablu la pret acceptabil/ping bun, transferu mi deajuns si 12k... si cum vad ofertele la fiecare si analizez calitatea tot mai bine la netu din reteua de cartier unde platesc 10 euro si merge dl cu 10-30k/sec dar pingu sub orice critica. Faza ii ca nu prea imi place mie de intermediari

dani129ro is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2005, 11:58   #1095 (permalink)
PET
South of Heaven

PET's Avatar

Sunt super multumit de astral. Atata tot ca baietii inca n-au venit as-mi lase si mie foaia cu parola de client....

Am deja vre-o 4.4GB download...in...6 zile. Download-ul oscileaza pe la 30kb/s. La fisierele mici de pana'n 1MB incepe de pe la 100kb/s si scade...pana p e la 50kb/s cand e cam gata download-ul.

Am luat un film (spanglish - 1.3GB) cu BitCommet-ul si download-ul oscila intre 160kb/s si 210kb/s. Am facut si screenshoturi Pe bune !! Am luat 1.3GB in 2h si vre-o 30 minute. Sau ceva de genu.

Acum la ora asta vad ca imi merge putin mai greu net-ul, dar azi dimineata incarca instant orice pagina.

PET is online now    Reply With Quote
Old 14-01-2005, 12:04   #1096 (permalink)
Registered User

flafi's Avatar

dangall: daca sunt pe reteaua veche primesc si semanl tv, toate zonele noi de cablelink nu sunt cun semnal tv... nu are rost sa incercati...
salrom: cand o sa se creasca banda alocata pt cablelink...
magnum: nu stiu cand se vor deschide si alte casierii, poti sa platesti prin banca, contul il ai pe factura...

flafi is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2005, 12:25   #1097 (permalink)
Registered User

hey ho net users
ce mai zice forumu ? unii mai trebe s amunceasca sa va jucati voi pre forume
vreau Ocean's twelve dvdrip. poseda careva ? non filmat in cinema and stuff. Cat despre peeringuri la noi da un traceroute din .ro si o sa vezi pe unde merg paketele.

net dah kalitate

upcsport is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2005, 12:59   #1098 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by _|PET|_
Am luat un film (spanglish - 1.3GB) cu BitCommet-ul si download-ul oscila intre 160kb/s si 210kb/s. Am facut si screenshoturi Pe bune !! Am luat 1.3GB in 2h si vre-o 30 minute. Sau ceva de genu.

Cred ca te referi la 160/210 KB si nu la kb...

E ceva diferenta intre ele dar nu-mi amintesc pe moment...

mirciulicai is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2005, 14:28   #1099 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

dani129 : nu sunt eu in masura sa iti spun daca isi merita banii sau nu. Asta depinde de tine si de buzunarul tau.

Eu am fost multumit de UPC, m-a atras insa mai mult oferta Cablelink. It's much cheaper. Tocmai mi-a venit o factura de 1.8 milioane. Oh well, azi chiar aveam chef de-o cearta .

Old 14-01-2005, 14:34   #1100 (permalink)
senior intruder

"net dah calitate", yeah right. De asta stim doar noi aici pe forum si majoritatea doar de pe urma unor posturi. Intra atunci pe huburile pinet, astral, rds si ia ce iti trebe'.

Da i'auzi, telefonie dah calitate pe cand? Asta ca tot aberam...

omg salrom... factura de 1.8 milioane pt ce, cine?

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Thread Tools

Posting Rules