![]() |
| | #1123 (permalink) | ||
|
pai daca ramane UPC-u la 256kb/s la pretul asta eu zic ca e mai convenabil decat un abonament de 9$ la RDS care chiar daca e mai ieftin nu iti ofera 256 decat dupa ora 23:00 (pe extern), iar ziua doar pe metro. Sa mai spun si de limitarile de trafic (reducerea vitezei la 128 dupa 2gb download) etc..
__________________ | |||
|
| | #1130 (permalink) | ||
|
De ce credeti voi ca RDS a venit cu oferta noua special pt Timisoara & Bucuresti ? Pentru ca au concurenta. De ce credeti ca UPC au crescut banda la 256 ? Ca au concurenta. De ce credeti ca Dominet & pinet au crescut banda la 20-30 KB/s per user cand inainte de abia se taraia la 8-9 KB/s (sau mai rau). You guessed it, pentru ca au concurenta. Asa ca ne asteapta vremuri tot mai bune.
| |||
|
| | #1131 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2002 Location: Timisoara |
chiar as vrea sa cred asta salrom poate mai astept vreo 5 ani si chiar o sa se intample asa ceva o sa pot sa imi aleg intre 2 firme upc/rds si cum am zis/au zis cand vin abonatzii la UPC fac pariu ca nu isi mai "merita banii"(parca isi merita akuma) numa bine si-a bagat 1 din zona upc ma duc sal testez azi ) si inca ceva cu upc-u daca nu le convine lor ceva ajungi la instalare de peste 1.5 mil vine la tine si zice a cablu asta nui bun inlocuit a semnalu prea slab sa bag nush ce si tot asa se incarca factura pana ajungi de te sperii cand platesti... mai ales daca ai vreo 3 tv-uri in casa
| ||
|
| | #1134 (permalink) | ||
|
Thats the spirit Magnum. Sugerez toturor care se gandesc sa treaca pe UPC sa nu o faca (ca sa imi mearga in continuare la 32 dwnld-ul) ![]() Pt ca tot intreba cineva: instalarea s-a facut chiar mai repede decat ma asteptam. M-au sunat intr-o vineri sa ma intrebe daca vreau net si sambata dimineata mi l-au instalat ![]() PS: Totusi aveti o poza cu Gabi ca sa o vada toata lumea?
__________________ "Daca taceai filozof ramaneai" ![]() Vand A. Freezer 64 + cooler E8400 pe cooler skt 775 sau schimb cu rami | |||
|
| | #1138 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Yes Mustafa, that's the spirit. Pt ca eu in primul rand sunt interesat de telefonie si doar dupa aia de cs &shit. Sa nu mai zic cat de interesat sunt de catv-ul RCS, abia astept sa se sparga monopolul si sa scap odata de upc-ul lui peste'. Eu nu zic ca RDS o sa fie intodeauna pe val, insa pe moment, da in gura la tot ce exista in oras. As vrea sa vad upc-ul sa vina cu contraoferte, insa am eu o vaga impresie ca nu o sa vedem asa ceva curand. Si inca ceva, in legatura cu instalarea... daca si RDS ar avea cati clienti are upc si la ei ar fi la fel de rapid. Deci pana upc nu ajunge macar prin apropierea RDS-ului, dume despre ei sunt absolut si total irelevante. | ||
|
| | #1139 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara | Quote:
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|