![]() |
| | #101 (permalink) | ||
|
Telefonia de la RDS este prin cablu coaxial (acelasi cablu prin care "iei" si internetu). That means : cand pica reteaua, n-ai telefon. Cand pica modemu, n-ai telefon. Cand pica curentu, n-ai telefon. In plus, daca prietenii tai sunt pe RTL n-o sa te sune in veci pe RDS, pt ca e acelasi tarif ca si cum ai suna pe mobil. Argumente arhi-suficiente zic eu de a NU lua (inca) rds-tel. O seara placuta. P.s. : Upcsport astept raspuns la PM. Multumesc anticipat. | |||
|
| | #102 (permalink) | ||
|
cabluri prin pomi?!?! mai greu asa ceva, unde se intampla asta, cel putin la mine in arad noua retea RDS&RCS e pe sub pamant daca tot veni vorba de pom, mai bine te uiti dupa sarmele de la romtelecom rds.tl probabil va fi folosit de cei care s-au saturat de romtelecom (aici ma refer la home useri), dar cum noi suntem o tara bananiera si majoritatea populatiei e formata din batranei incuiati si tot felul de alte specimene ramase de pe vremea comunismului, nu vad eu pe tanti floare cum conecteaza noul telefon la modem sau alte chestii de genul asta...majoritatea cred ca poate coaxial e detergentul ala la care face monica anghel reclama | |||
|
| | #105 (permalink) | ||
|
Pai magnum : vei primi una bucata modem webstar, care are un port pt coax., unul rj45 (utp/stp/ftp) si 2 port-uri normale pt telefon (compatibile cu telefoane fixe "normale", nu lanphones). Am impresia ca si primesti un telefon fix gratuit de la ei (daca au la sediu, that is ). Tehnologia folosita nu este voip. detalii despre modem pe www.sciatl.com | |||
|
| | #106 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Ok, si cum sta treaba cu numarul de telefon? Cum sunt numerele astea, cum se efectueaza un apel? Si o intrebare de baraj: toate astea pe un nenorocit de cablu coaxial? Adica atunci cand pun magarul la lucru eu voi putea sa mai dau si telefon si sa mai si uit la Teo, toate astea in acelasi timp? Hmmm
| ||
|
| | #107 (permalink) | ||
|
Vei primi un numar similar celui de la RTL , dar prefixul (daca suni in alt judet) este 03 (+cod judet) spre deosebire de RTL unde e 02 (+cod judet). Apelul se efectueaza ca de la un telefon fix obisnuit. wait for the tone, wait some more, dial, wait, wait, talk, disconnected, redial, access denied ![]() Si da, TV , net & Tel pe coax. | |||
|
| | #108 (permalink) | ||
lolos, misto faza cu wait/disconected/acces denied Acum mergand mai departe cu intrebarea, la upc o sa fie la fel? Si ma refer in primul rand la cablu. Adica o sa raman tot cu coaxialul in casa, prin el se va efectia toata transmisia asta de date? Pt ca mi se pare super ciudat ca pe un nenorocit de coaxial sa fac dwl, telefonie si sa ma uit la tv in acelasi timp...
| ||
|
| | #110 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 Location: Cluj-Napoca | Quote:
Pai se poate si e veche tehnologia... Intra pe un sigur cablu coaxial simultan 50 sau mai multe canale TV/radio, telefonie si internet pentru toti vecinii din bloc, toti in acelasi timp... Desigur pe benzi de frecventa separate...
| ||
|
| | #111 (permalink) | ||
|
Nenorocit nu este deloc. Plaja de frecvente pe care se pot transmite/primi date este foarte mare, la un bandwidth de 10 sau chiar 100 mbps (in functie de echipamentele folosite). Gandeste-te, internet-ul "consuma" 128-256-512 kbps (mai mult nu isi permit multi ) iar telefonia maxim 256 kbps. Programele TV sunt transmise la intervale de 2-6 Mhz, deci pe un coaxial poti receptiona cateva mii de canale (in theory).Please stick to the topic from now on ![]() P.s.: Upcsport, ai amutit ? | |||
|
| | #112 (permalink) | ||
Am fost azi la rds sa fack contract. In nici un caz nu ma asteptam sa mearga totul struna. "Blonda" ma informeaza ca semnal o sa fie doar peste 3 saptamani, acum se cableaza doar zona si pana nu se termina faza asta, nu este semnal. Deci luna viitoare va trebui sa iau o pauza de cateva saptamani pe dial up. Sper sa fie doar saptamani... Evident, am fost indiscret si intrebam de tupeul lor de a intra in zona upc. Interesant este ca tipa zice ca ei au parteneriat cu upc si nu razboi asa cum credem noi aici, ori lasa de inteles ziarele. Ofensiva rds nu este impotriva upc. Dar intelegerea este doar intre rds si upc, in joc nu intra rcs cu catv. Aia raman pe tusa. Heh, lumea o sa fie destul de suparata la mine in scara cand o sa le zic asta. Dar eu sunt relativ happy, in sfarsit concurenta ! Inca ceva, am uitat sa intreb la sediu rds...astia te obliga si pe cablelink sa faci contract cu ei pe juma' de an? Stie cineva mai exact? | ||
|
| | #113 (permalink) | ||
| Quote:
Plus ca este avantajul enorm ca poti vorbi interuban/local 6 ore in RTC!!! Mie mi se pare enorm. Nici nu mai folosesc rtc pentru a da telefon, doar pentru a primi... Magnum: da, din pacate te obliga contract net pe 6 luni si telefonie pe 12. | |||
|
| | #117 (permalink) | ||
| Quote:
![]() dupa cum am zis nu e rentabil sa ai doar rds-tel ca nu te suna nimeni pe el, dar e rentabil sa vorbesti cat vrei cu cine vrei. | |||
|
| | #118 (permalink) | ||
salrom, stai tu linistit... vorbim de cablelink, e un serviciu care nu inseamna numai internet. Sa nu mai zic ca e singurul loc unde noi timisoreni ne putem discuta problemele. raz, vorba aia, de aici afli mai multe decat de la "blonde". Adica cum vine asta? Sunt obligat 6 luni internet si 12 telefonie?!? Asta e strigator la cer. De ce trebuie sa stau mai mult cu telefonul decat cu netu'? Evident imi inchipui ca intrebarea e retorica cand vine vorba de rds, dar totusi... Si de ce spui ca nu te suna nimeni pe el? Cat te costa sa suni un abonat rds de pe alta retea? | ||
|
| | #120 (permalink) | ||
| Quote:
daca faci 12 luni contract la telefonie si internet, o sa fii obligat sa tii internetul 6 luni, deci sa dai 29 dolari pe luna internet. Abonamentul de telefonie in timpul asta (6 luni) este gratis. Dupa 6 luni fie ca renunti sau nu la internet o sa-ti vina factura de telefon de 12 euro inca 6 luni. Asta daca nu treci la un abonament mai mic sa zicem de 3 euro (asta daca vor ei, inca nu mi-au trecut lunile sa zic ca am incercat, dar daca nu ar vrea ar fi porci - si-ar lua adio pe viitor de la mine). Dar am facut un scurt calcul si tot ies mai bine asa, tinand cont ca inainte imi venea RTC-ul cam 600.000 pe luna si nu vorbeam f. mult. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|