![]() |
| | #1184 (permalink) | ||
| Quote:
![]() fusai azi din nou la tipu ala si nici urma de modem pe coax la el in casa. Defapt avea ceva retea de cartier si vroia sa isi bage UPC :P
__________________ The Power to Create is In Your MIND Last edited by cooldeep; 18-01-2005 at 22:31.. | |||
|
| | #1185 (permalink) | ||
|
cred ca upc are o alta strategie (au invatat din experienta rds-ului probabil), adica nu se baga sa bage net in toate zonele, ptr. ca nu au oameni si nu vor sa fie injurati sau sa beneficieze de scandaluri, deoarece nu vor face fata cererilor, astai clar. oricum imi lasa impresia de o firma neserioasa, in sensul ca incearca (si o face) sa profite la maxim de clienti, dupa cum am inteles ca abonamentu de net la ei costa 15 euro (ii foarte mult ptr. noi si fata de alte firme, dar isi permit ca m ajoritatea n-au de ales) si abonamentu tv costa mult, deci ii clar: NISTE CACATI.
__________________ Time to waste time | |||
|
| | #1188 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Hai ca am eu o problema mai speciala care in principiu ar trebui sa fie stupid de simpla insa nu vrea sa fie asa. Aka vreau sa fac sharing la net la un alt pc din casa pe care este win98. Conectarea a mers relativ simplu. Insa e o buba. Nu pot vedea celalt pc. El ma vede pe mine, culmea... ma poate si accesa, insa eu in retea nu ma vad decat pe mine (eu am xp instalat). Cum naiba vine asta? Ma asteptam sa fie invers. Pe langa problema asta, alta este ca celalat pc nu primeste net de la mine, chiar daca ma vede si ma poate accesa. Evident, am dat sharing la conexiunea mea de net, am bagat si wizard-ul... si totusi dincolo nu ajunge semnal. E o problema ca eu am ip la pinet cu 192.168 xx? Adica nu se poate face share find in workgroup cu reteaua pinet? Ceva idei? | ||
|
| | #1189 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 | internet sharing
Salut! Poate te ajuta discutia asta: http://www.computergames.ro/forum/ar...p/t-70572.html Hint: gaurika pare sa stie ce vorbeste... Last edited by mirciulicai; 19-01-2005 at 16:06.. | ||
|
| | #1190 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 |
se pare ca www.fibernet.ro functioneaza
| ||
|
| | #1191 (permalink) | ||
| Quote:
Merci. Ai fost de super-ajutor. Pa. | |||
|
| | #1192 (permalink) | ||
Eu am o problema foarte grava de cand a venit netul. Mi-a intrat in sistem un salm.exe care se pare ca este adus de un spyware si face un trafic groaznic pe net, netstat e plin de tot felul de adrese ciudate, gend gamblingonline, fluidhosts.net, microsoft_ns si alte ciudateni... practic sare de la un ip la altul neincetat, nici nu am timp sa vad unde ce merge ori vine. Am vaga banuia ca asta vine de pe retea. Evident orice adware, antivirus nu are efect. In disperare, am reinstalat sistemul. Cum am terminat cu setarile pt net si vine semnalul, cum apare automat acest salm.exe care este adus si instalat de un admanager console si DeskAd service. Practic m-a disperat azi treaba asta. Acum in sfarsit am reusit sa calmez situatia instaland sygate firewall-ul. Insa nu gasesc nici o solutie sa scap de dracie, chiar daca il scot din registri, il debifez din msconfig, el reapare de fiecare data dupa restart bifat. Stie careva ce se poate face... e ceva nou si pe net nu am dat decat de alti care se plang de problema asta. No removal tool yet... | ||
|
| | #1193 (permalink) | ||
| http://www.iamnotageek.com/a/394-p1.php sygate rules. magnum foloseste doar ad-aware contra spy si adware. | |||
|
| | #1194 (permalink) | ||
Nu functioneaza nici unul, dracia asta este a naibi de "inteligenta". Pana la urma dupa km de cautari pe net, am gasit ceva. ScanSpyware, singurul care a reusit sa ma scape de problema. Pe moment. Insa mi-a dat mari batai de cap dracia asta. So, beware ppl. Sygate chiar rules, a fost singurul care a linistit instant traficul. | ||
|
| | #1195 (permalink) | ||
|
Magnum ti-a venit Clinku ? If so, vezi ca DHCP e on, deci setarile TCP/IP le ia winblowsu automat. (de aceea te-ai virusat la un fresh install). Recomandarea mea : mai instaleaza o data, dar de aceasta data cu cablul utp scos din placa de retea. Pune un FW ca lumea (sygate / ZA) si de abia dupa aia pune utp-u where it belongs.Succes. P.s. : De draciile alea nu scapi asa ushor . Iti vor incetini din ce in ce mai mult compul.P.p.s. : My HDD is dying | |||
|
| | #1196 (permalink) | ||
salrom, pls speak romaneste ca nu inteleg ce zici. Ce-i aia clink? Nu am inteles foarte bine explicatia ta despre cum am reusit sa ma virusez dupa un fresh install. Sa nu mai zic ca eu pana azi dm cand si-a revenit netul, nu am avut nici pe dreq. Cum a venit netul, cum conexiunea a stat activa tot timpul iar in dumeter aveam trafic de 4.5k up si vre-o 2.5 down. Ciudat. Si de asta am impresia ca treaba a venit de pe retea... cumva. Oricum, o sa ma tin de sfatul tau, mai ales ca exact la asta ma gandeam si eu... sistemul inca se mai taraie. Maine formatez si reinstalez din nou si o sa fac exact asa cum spuneai si tu. Oricum, a naibi rahatul asta de salm... asa ceva inca nu am mai intalnit. Pacat ca nu am reusit sa fac si reteaua locala... am pierdut multe chestii pt ca nu am putut sa fac backup asa cum ar fi trebuit.... Merci de sfaturi. | ||
|
| | #1197 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 |
Clink=cable link ![]() Daca faci reinstalare de XP foloseste o varianta cu SP2 slipstreamed ca sa nu ai probleme cu worms gen blaster/sasser etc. Daca nu ai XP cu SP2 ia inainte updateurile de blaster de pe net, reinstaleaza XP cu cablul scos, baga updateurile si abia dupa aceea e safe sa intri online | ||
|
| | #1198 (permalink) | ||
|
Oameni buni ... intrebare de baraj!!! Presupunand ca vreau sa-mi fac abonament Cable Link la noua oferta RDS la noi in TM si citesc ca un om umil pliantul cu abonamentele si preturile aferente. Ma gandesc sa-mi fac unul de 30$. Astea sunt doar presupuneri pt. ca inca nu am CableLink in zona ![]() La abonamentul de 30 se pare ca am viteza metropolitana de 1 Mbit, 16 GB la 256 kbps, iar dupa ce ii termin pe astia se taie la 128 cu trafic nelimitat ... Intrebarea mea este: daca dupa ce termin cei 16 GB pe luna, viteza metropolitana imi va deveni si ea 128, sau doar viteza externa? Dupa ce voi termina cei 16 B la 256, voi ramane totusi cu 1 Mbit pe METRO, trafic nelimitat ... sau nu?
__________________ Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc cainele mai mult. | |||
|
| | #1199 (permalink) | ||
|
Trebuie sa iei in considerare faptul ca intre ora 8 dimineata si 2 noaptea viteza nu va trece de 16 KB/s. Iar intre 2 si 8 dimineata nu va trece de 32 (ma refer la banda pe extern). Daca depasesti (ceea ce ma indoiesc), viteza va deveni 128 kbps all the time, atat metro cat si extern (cel putin teoretic, n-am auzit pe nimeni sa "pateasca" asa ceva) | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |