![]() |
| | #1204 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1205 (permalink) | ||
|
baga ad-aware Se personal de la Lavasoft care te va scapa sigur de probleme. Eu asa mi-am curatat pc-u de spyware. Ca antivirus si firewall si anti-spam iti recomand Bit Difender v8 Professional, sau Norton Antivirus 2005
__________________ "The only thing that comes to a sleeping man is dreams" - Tupac Shakur | |||
|
| | #1206 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 | Quote:
Limitarea de banda se aplica doar la banda externa... Viteza pe metropolitan trebuie(si merge) e cam maxima tot timpul... | ||
|
| | #1207 (permalink) | ||
|
Na deci totusi care e varianta corecta? Ar fi bine sa fie intrebate persoanele care are unul din abonamentele de peste 9$ si la care le merge metropolitanul sigur la cat zice RDS-ul (512 kb ... 1 Mbit) la inceput de luna. Pentru ca daca ai avea trafic nelimitat la 1 Mbit pe METRO (pt. abonamentul de 30$ of course) ar fi totusi prea frumos, am putea face trafic pe hub-uri din TM pentru RDS-isti la greu.
__________________ Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc cainele mai mult. | |||
|
| | #1208 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 | FlashMagnuM, Eu am abonament de 15 USD si de la inceput mi-a mers metro cu 256 fix si constant ... Dupa 2 zile am sunat la suport sa le spun ca eu platesc pentru 512 si-mi merge ca si la 9USD... La al 3-lea telefon am schimbat tactica si i-am rugat sa-mi comunice si mie limitarile pentru ip-ul meu deoarece viteza e fix 1/2 din cat trebuie. Dupa 2 minute viteza a sarit la 59-60 KB unde a si ramas cam 2-3 saptamani pana mi-au activat telefonul si mi-a cazut iarasi la 256... De data asta a fost mai dificil de rezolvat pentru ca sustineau sus si tare ca limitarile sunt buna ba chiar unul mi-a spus ca lui 29 KB i se pare o viteza rezonabila... Aici m-am cam infuriat si am inceput sa ma cam rastesc la tip dar cam degeaba... Dupa indelungi insistente si 6-7 telefoane(3 zile) viteza a revenit cu explicatia "probabil ca s-a intamplat ceva la activarea telefoniei dar nu stim ce..."... De atunci a trecut mai bine de o luna si am trecut prin 2 depasiri dar viteza mea pe metro e 60 KB ... Am mai vazut cazuri similare(pe hub-l CLink Timisoara) adica la abonamente de 29 USD setat de la inceput METRO pe 256 kb(ca si la 9USD) dar oamenii au fost (bine)sfatuiti sa insiste si s-a rezolvat... Lamurit? | ||
|
| | #1209 (permalink) | ||
|
Mersi de informatie, insa totusi ma tem sa nu fi un caz izolat, avand in vedere multele telefoane care le-ai dat ... pentru ca vezi tu ... nu se specifica niciunde ca traficul metropolitan este nelimitat la viteza aceea. Poate se mai gasesc totusi si altii s ane dea informatii pe viitor.
__________________ Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc cainele mai mult. | |||
|
| | #1211 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara | Quote:
Vreau sa zic ca si acum vin constant "atacuri" din retea, de la ip-uri din retea pinet. Insa sygate isi face treaba. | ||
|
| | #1212 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Timisoara |
Salve, Iaca va urmaresc de ceva vreme. Si eu vreau sa scap de dial up. Stau in zona Sagului (str. Frunzei). Din pacate nu au ajuns inca (sau nu am alte informatii inca) RDS sau UPC in zona. Eu as prefera RDS-ul, dar nici cu UPC-ul nu m-as supara pana ajunge RDS-ul, pentru ca vreau telefonie RDS ca sa ma kak in RTL si in preturile lor ![]() Aveti ceva info in legatura cu mine (orice e apreciat) Merci, Dacian | ||
|
| | #1213 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Daca taceai filozof ramaneai" ![]() Vand Videoproiector BENQ MP622 si schimb 2x1GB cu 2x2GB | |||
|
| | #1214 (permalink) | ||
|
Salutari la toata lumea. Referitor la problema lui Magnum pe care cred ca o au si altii, asa cum a amintit si Salrom mai inainte e bine sa instalati Windows XP far sa fie cuplat calculatorul la net adica fara cablu de retea in el sau fara linia telefonica la cei la care e cazul dupa care instalarea lui Service Pack 2 e absolut necesara pentru a reapara o gramada din bug-urile sistemului de operare iar la cei care au internet prin cablu e recomandabil sa lase activat Automatic Updates. De firewall nu stiu ce sa recomad ca fiecare are preferintele sale dar am constatat ca cel inclus in SP2 se descurca suficient de bine si cel putin la mine de 2 luni jumate nu am avut probleme cu nimic. Inca o recomandare majora pentru a scapa de o gramada de virusi si adware nu folositi Internet Explorer cel mai bine este sa folositi Mozilla Firefox pentru ca nu foloseste nimic din tehnologia lui Internet Explorer si sincer sa fiu se misca si mult mai bine si este mult mai bine gindit din toate punctele de vedere, Opera nu il recomand pentru ca se mai foloseste de DLL-urile lui Internet Explorer asa ca riscul este la fel de mare. Eu personal asta folosesc de mai bine de 2 luni si nu am nici un antivirus activ doar F-Protul pentru dos pe care il folosesc odata la doua saptamini si Ad-Adware de la LavaSoft pentru adware iar pe calculatorul pe care lucrez nu am avut nici cea mai mica problema chit ca este on-line permanent. O alta recomandare feritiva sa folositi Outlook de la Microsoft va recomand Mozilla Thunderbird pentru e-mail si macar odata pe luna vizitati pagina de Windows Update de la Microsoft si instalati toate update-urile care au aparut intre timp. Sper sa va ajute recomandarile facute. | |||
|
| | #1215 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Mda, in general de accord. Insa eu tot nu ma prind de unde a venit dracia. Eu inca mai am impresia ca a intrat cumva de pe retea pt ca a aparut din senin si imediat dupa ce mi-a revenit semnalul la net. sp2 personal nu mi-as pune, prea multa lume se plange de el. In schimb sp1a + latest update-uri. Firewall xp cam iese din discutie din moment ce vrei sa faci sharing la net. Oricum, a naibi de agresiv dracia, zilele astea m-a tinut foarte ocupat... Asa ca atentie mare. | ||
|
| | #1216 (permalink) | ||
| Magnum daca nu iti pui SP2 ai sa ai toate sansele sa patesti din nou ce ai patit pentru ca ai inca o gramada de bug-uri de securitate. De plins in genere se pling cei care nu stiu sa citeasca si sa vada cum sa rezolve mici inconveniente pe care le aduce SP2. Ai intrebat de unde a venit si iti raspund acuma ca a intrat pur si simplu de pe o pagina de net pe care ai navigat cu Internet Explorerul sau a gasit un port deschis si un executabil din cele care fac parte din sistemul de operare care are inca o gramada de bug-uri in el si uite ca asa sa instalat la tine si la multi altii dracia de care spui. | |||
|
| | #1217 (permalink) | ||
|
XSwitch cum folosesti fprotu de dos daca ai win xp cu partitie ntfs ???? ![]() in legatura cu mozzila firefox ii destul de ok dar se discuta destul de mult despre micile buguri care le are. io personal folosesc netscape de la primele versiuni care pe atunci nu erau freeware. Magnum referitor la virusul tau, lam mai vazut si pe alte calculatoare pe la diferitzi provideri, deci nui o chestie numai de atacuri in reteaua pinet la fel sunt si in rds si in orice alata retea. cu win xp fara un firewall activ si cat de cat bine setat e aproape imposibil sa nu fi virusat. daca vrei o protectie cat de cat mai mare contra virusilor seteaza la advenced rule in sygate urmatorele reguli sa itzi blockeze si local si remote porturile 135-139,445,5000,1900,69 atat udp cat si tcp de la orice catre orice ip si vei fi destul de protejat impotriva foarte multor viermi de retea. si daca tot vrei sa faci sharing la net ce nu itzi iei un rooter de ala hardware in care potzi seta si firewallul si atunci nu mai ai nevoie pe compu tau de asaceva. nu e o investitzie asa mare dar necesara la fel de mult ca si un ups care poate salva viatza unui hdd ca tot se plange lumea ca mor hdd urile mai am si io unu pe lista
__________________ The Power to Create is In Your MIND | |||
|
| | #1220 (permalink) | ||
|
io nu am zis ca nu ar merge sub windows dar daca te bootezi cu o discheta de dos vei avea marea surpriza sa vezi ca dos nu recunoaste ntfs acu o sa zici da de ce sa nu scanezi in windows. raspunsu unii virusi se pot scoate numai daca nu sunt rezidenti in memoria activa. deci nu incarci winu nu incarci nici virusu deci il potzi barberi (daca ai noroc si singura optiune nu e delete file) da io zic ca suntem de mult offtopic si thread ul asta era despre cu totu altceva nu virusi si prostii de genu cd uri iesiri la iarba verde service pakuri samd ![]() deci unde am ramas la routere hardware (de la ruta) si nu la rootere (de la radacina) ![]() ![]()
__________________ The Power to Create is In Your MIND | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |