![]() |
| | #1241 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
neah, nu si la pinet. La ei toata reteaua e cam aiurea, pe huburi inca se mai intra cu ip extern... deci cam varza. Ei tot promit ca o sa faca si o sa dreaga, insa sunt prea putini pt cate probleme au. Parerea mea. Apropo de ps: salrom, se pare ca ai uittat de tot de dial up, eu inca mai am in memorie aceste timpuri. Eu prefer cei 1-2K in loc de dial up... si aici ma gandesc in primul rand la costuri. | ||
|
| | #1244 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 |
Salut! Deci Magnum pana la urma cu cat iti merge netul de la pinet ca imi ziceai ceva de 700k(biti banuiesc ~=90kB) si acum spui ca iti merge cu 1-2k.Chiar iti merge cu 90kB/s??!?!?! Mie imi merge cu maxim 10kB/s la download si asa browseingul ii destul de bine dar de obicei dw ii la 2KB .eu stau langa spitalul judetean si am netul de 2 saptamani. As vrea sa verific si eu ce transfer metropolitan am si eu dar cum !?!?Da-mi idei! de ce nu merge networkul de windows cu folder sharing macar astia de suntem in subretea(pana la server gateway?!) sau cum as putea sa fac ceva schimb de fisiere cu cei din retea? Un server ftp sti cumva sau dc++ care sa mearga? mersi anticipat | ||
|
| | #1246 (permalink) | ||
iahim, fi mai atent. Intre 700KB/s si 4Mb in dc++ si intre 12 si 22 KB/s pe extern. Cand ziceam de 1-2K, ma refeream la cei din zona Sagului, cel putin asa zic cei care au pinet pe acolo. Eu stau in Bucovina, foarte aproape de sediul lor. Serverul dc++ pinet e down. Ca de obicei, nu se stie pana cand. mns, suntem in aceeasi barca. Spune-mi, ai dat telefoane la ei, ai fost la sediu? Sa stiu si eu cat de tare va trebui sa-mi incord muschii, mai ales ca din 3 feb. nu o sa mai am pinet. | ||
|
| | #1250 (permalink) | ||
| Quote:
o legatura radio este foarte limitata din punct de vedere al vitezei si la un momendat se gatuie cu acel trafic de dc++. cei mai important retea sau net sa mearga bine ? la cei care sunt pe legaturi radio
__________________ The Power to Create is In Your MIND | |||
|
| | #1257 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #1258 (permalink) | ||
Ma uitam pe topicuri vecine si ma amuza un pic cand oamnei isi fac cruce ca au prins viteze de 700K pe dc la clink. Pai daca e asa, cred ca o sa-mi fie un pic dor de pinet. Poate cel mai mult o sa-mi fie dor de radio... pe rds daca ma dau cu radioul, termin limita intr-o saptamana... | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |