Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 28-01-2005, 09:31   #1281 (permalink)
Registered User

Impresia ta nu e vaga...

Eu am testat dimineata...

Inainte de 8:00 - 256 kb/sec
Dupa 8:00 - 128 kb/sec ...

Si asta in fiecare zi...

mirciulicai is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2005, 11:12   #1282 (permalink)
Nick anterior: salrom

M1nDH4cK's Avatar

mns te asigur ca nu este doar o impresie ci o certitudine.

M1nDH4cK is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2005, 11:18   #1283 (permalink)
senior intruder

Im spune si mie de ce pe metro e viteza asa mica la RDS? Nu e contorizat, nu ar trebui sa fie limitat... wtf. Ori si aici se pune duma cu "consuma banda"?

Magnum is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2005, 11:35   #1284 (permalink)
Registered User

Salut
Probabil ca s-a mai discutat pe forum despre seriozitatea celor de la RDS shi UPC dar vreau sa-mi spun shi eu oful.
A fost impreuna cu un prieten care imi este shi vecin de bloc la RDS in Octombrie pt a incerca sa incheiem shi noi un contract dar ni s-a spus sa veni in decembrie. Cand ne-am dus in Decembrie ni s-a spus sa venim la sfarshitul lui Ianuarie iar acum ni se spune ca probabil la sfarshitul anului. Din punctul meu de vedere m-am lamurit de seriozitatea lor.
Apoi am auzit ca se baga tare UPC-ul shi am sunat shi la ei. Raspunsul a fost: Nu stim exact poate fi inainte sau dupa Pasti. Voi ce intelegeti din asta.
Eu locuiesc pe spl. Galati la 50-100 m de Club Salamandra (Baile Neptun)
Daca printre forumisti sunt persoane care au prietenni care lucreaza la RDS sau UPC l-as ruga sa ma ajute cu o informatie mai exacta.
Merci

MAD-MAX is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2005, 12:26   #1285 (permalink)
senior intruder

Pai nu ai zis si motivul pt care te-au amanat. Eu am impresia ca nu ne spui ceva... si anume ca ambele firme "te amana" din motive tehnice. RDS pt ca nu a cablat inca zona, upc pt ca nu "are" inca semnal. Altfel nu exista sa te refuze in a semna un contract cu ei.

Old 28-01-2005, 13:28   #1286 (permalink)
Registered User

Eu cred ca este vorba de indiferenta. Nu primesc comisioane shi probabil de aia nu se agita sa isi atraga clientii. Am inteles ca UPC -ul a ajuns la parcul copiilor. De la parcul copiilor pana la blocul unde locuiesc sunt 200 m. Suntem 3 vecini care am sunat la ei sa ne bage shi noua net dar degeaba. Nu cred ca 200 m inseamna prea mult. Problema este ca nici RDS-ul shi nici UPC-ul nu au o strategie concreta. Altfel nu inteleg cum de nu stiu cand vor ajunge pe strada mea. Mi s-ar parea mai corect sa spuna ca ajung in martie sau in august dar nu "inainte sau dupa Pasti"
Eu totushi sper ca cineva de pe acest forum care lucreaza la vreuna din companii ma va lamuri.

Old 28-01-2005, 14:55   #1287 (permalink)
mns
3-7-8

mns's Avatar

daca nu e cablata toata zona nici o firma de genul rds, upc sau astral nu va veni sa-ti bage tie si la inca 3 prieteni net...poate prin radio dar asta te costa eu tocmai azi am aflat ca eu stau pe o parte a strazii unde este net iar pe restul strazii nu, asadar un amic de'al meu ce sta la 10 metri de casa mea nu se poate abona la cablelink you can't fight the system

mns is offline    Send Message via Google Talk to mns Reply With Quote
Old 28-01-2005, 14:55   #1288 (permalink)
senior intruder

Hai sa fim seriosi. Mad Max, ai tu habar cat costa acei 200m de cablarai? Crezi ca astia sunt firma de cartier, trag utp-uri pt 3 clienti? Nici macar firmele de cartier nu fac asa ceva. E absurd ce spui tu... dezvoltarea unei astfel de retele se face dupa un plan de dezvoltare generala, in functie de buget si multe altele. Sa nu mai amintesc ca sunt destui de multi care se plang la primarie ca RDS (si nu numai) trag aiurea cabluri prin copaci si alea si cer insistent ca primaria sa intervina si sa le taie cablurile.

In mod normal, dupa parerea mea doar upc te-ar putea rezolva. Si asta pt ca teoretic unde exista catv, ar trebui sa existe si net. Insa ei sunt si vor mai fi foarte mult timpo in teste.

Old 28-01-2005, 15:10   #1289 (permalink)
Registered User

Nici nu ma astept sa vina RDS-ul. La UPC ma refeream eu. Iar daca este o firma serioasa ar trebui sa aiba deja calculat bugetul de investitii si mai mult de atat ar trebui sa aibe shi un plan de dezvoltare. Ar trebui sa stie exact cand vor ajunge pe o anumita strada. Poate ca stiu dar nu au chef sa verifice de cate ori au o solicitare shi atunci prefera sa iti spuna "inainte sau dupa Pasti". Eu nu am pretentii sa vina sa imi puna cablu acum. Tot ce vreau este sa stiu mai exact cand. Shi cred ca sunt pers pe acest forum care lucreaza la UPC shi care ma pot informa daca vor. Asta in cazul in care UPC -ul are un plan.

Old 28-01-2005, 17:23   #1290 (permalink)
senior intruder

Heh, pai tu nu sti ca upc e varza la faza asta? Ei de 4 ani promit net, anul trecut au promis sa iasa din teste in Ianuarie. Partial s-a intamplat, adica au dat drumul la net doar in cateva zone, lucru absolut nesimnificativ. UPC inca mai este o firma de cartier. De acest lucru a profitata din plin RDS.

Iar daca te astepti la un raspuns de la cei 2 care lucreaza la upc si din cand in cand mai posteaza pe aici... forget it. Nici ei nu stiu mai mult decat noi. Pt ca deciziile nu sunt luate pe plan local.

Old 28-01-2005, 21:14   #1291 (permalink)
senior intruder

Heh, RDS a lasat si la noi in TM: http://www.digitv.ro/

Old 28-01-2005, 21:27   #1292 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

Oh my GOD, RCS a lansat DigiTV si in Cucuietii din Vale ! Acoperirea nationala si accesibilitatea sporita ii este SCOPUL, menirea etc...

Stop puffing smoke up RDS's ***.

Old 28-01-2005, 21:58   #1293 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

hmm...de azi dimineata net-ul imi merge ca ceapa. Rau rau de tot. Mai rau decat dialup-ul.

Download-ul incepe la 30...dupa 1 minut e la 16. WTF ? Luam cu 30 constant. Si de pe HUB-ul din timisoara...luam cu 250-300.

PET is offline    Reply With Quote
Old 28-01-2005, 21:59   #1294 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

lol. Stiti ce e ciudat. CHiar dupa ce am postat mesajul asta, netul a inceput sa zbarnaie...cel putin la browsing

Old 28-01-2005, 22:09   #1295 (permalink)
senior intruder

lol... i-auzi PET, daca tot aduci vorba.. pls, da o adresa hub astral. Acum ca tot nu mai este hubul de pinet, ma bate gandul sa check ceva huburi astral... ca tot e peering. Asa de adio...

Old 29-01-2005, 01:55   #1296 (permalink)
Registered User

cica aia de la erdees is in vacanta la bai fac impachetari in namol sa se obisnuiasca cu pamintul si nu se fac prea curind instalari in tm

tony_salami is offline    Reply With Quote
Old 29-01-2005, 12:37   #1297 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

PET ce provider ai ?

P.s. : 16 KB/s ti se pare mai rau decat dial-up ?

Last edited by salrom; 29-01-2005 at 12:51..

Old 29-01-2005, 15:35   #1298 (permalink)
senior intruder

PET e la astral, pe antena. Omul e obisnuit cu net bun si de asta 16 i se pare dial-up. Funny...

Old 29-01-2005, 16:20   #1299 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

Mie si 32 mi se pare slow, dar macar n-o spun fatzish (oops, just did )

Old 29-01-2005, 16:45   #1300 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

HUB : ASTRALITY - home-mihai.dnttm.ro:4111

De ieri...merge GROAZNIC !!!

ping www.yahoo.com
2260ms
2929ms
3085ms
3180ms

ping www.dnttm.ro
547ms
788ms
677ms
465ms

(ciudat, ce cifre BUNE!!!)

ping www.astral.ro
291ms
423ms
503ms
763ms

Cand am zis ca merge mai prost decat dialup, m-am referit la viteza de browsing. Merge super naspa. De ce merge naspa ?

Am cont nelimitat...poate s-au suarat astia ca in 3 saptamani am download de 18GB.

P.S. La clienti inca nu pot sa ma loghez, deoarece aia inca nu au venit cu fisha mea...

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Thread Tools

Posting Rules