Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 01-02-2005, 17:46   #1341 (permalink)
senior intruder

man, speak romaneste. Au plecat baietii la Felix si au lasat-o doar pe Gabi cu telefoanele? Adevarul este ca se leaga ce spui tu cu reactia lor. Pt ca este imposibil sa nu poti spune cand se va face legatura aia blestemata.

Adica inteleg ca baietii au lucrat in draci anul trecut si merita o vacanta, insa pe ture nu se poate? Sa-i ia dreq pe toti, comertzul romanesc e de kkt. De ex. am vrut sa iau si io un mobo nou, ma duc pe site la ultra-pro, fack calcule, ma duc la magazin si... evident ca nu au nimic din ce vreau eu si nici nu se stie cand o sa aduca... daca o sa aduca. De kko.

Magnum is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2005, 18:02   #1342 (permalink)
Registered User

flafi's Avatar

Quote:
Originally Posted by tony_salami
magnum daca vrei o instalare rapida de la aia muta-te prin bihor o luna ca-s toti acolo
aberezi ...

flafi is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2005, 18:25   #1343 (permalink)
senior intruder

flafi, habar nu am ce invarti tu pe la RDS, insa ai putea sa ma ajuti cumva? Ai putea sa impulsionezi un pic rezolvarea nodului optic din Bucovina, zona Etti? Pls... ma fac de kkt la greu daca ma reintorc la pinet.

Old 01-02-2005, 19:49   #1344 (permalink)
Registered User

naspa magnum dar asa e la noi tre sa astepti pe banii tai mult si bine eu unul m-am lasat pagubas astept sa vina ei si sa-mi bata la usa si sa ma intrebe daca nu vreau net, ca eu unul nu ma mai gandesc sa ma duc sa ma rog de nimeni.

cheloo12 is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2005, 19:56   #1345 (permalink)
mns
3-7-8

mns's Avatar

av vrea sa stiu si eu de ce ne mai mint ca putem avea net...pai daca de ex la blocul meu e fizic imposibil sa am net pana nu termina ei coloana aia de ce naiba au fost de acord sa facem contractul ala, sunt sigur ca saptamana aceea despre care vb azi tipa de la comercial se va transforma intr-o luna, doua si parca vad ca vine vacanta de vara si eu tot cu buza umflata grr firme de 2 bani

mns is offline    Send Message via Google Talk to mns Reply With Quote
Old 01-02-2005, 20:00   #1346 (permalink)
Nick anterior: salrom

M1nDH4cK's Avatar

Pai bun Magnum, dar pana la urma ce faci ? Prelungesti contractul cu Pinet asteptand instalarea netului de la RDS, ca pe urma sa reziliezi cu cei de la pinet ? Sau reziliezi cu RDS si ramai pe Pinet ?

M1nDH4cK is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2005, 20:44   #1347 (permalink)
Registered User

dangall's Avatar

se intoarce la mare lui iubire: upc-ul !

dangall is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2005, 21:30   #1348 (permalink)
senior intruder

Nu, va zic eu ce fac. Maine ma duc la sediu si o sa fac atmosfera. O sa intru la sefi si o sa intreb exact ce zice si mns, adica: daca tot nu aveti retea functionala, de ce 'tzii masii faceti contract si spuneti ca se poate?!? Dupa aia daram vre-o doua birouri si o sa fac exact ce zice chello. Adica ma duc inapoi la pinet, ma fac de kkt si rup cererea de debransare. Si dupa asta, o sa stau linsitit. Iar cei de la rds ori upc nu au decat sa sune si sa ma roage sa iau net. Oricand o sa fie asta. Pt ca o sa le dau un mare pumn in fatza. Mama lor de nenorociti.

Firme mari, de renume mondial, upc si rds... kkt pe batz. Pinet rulez, raman cu ei pana dau faliment. Am zis.

Old 01-02-2005, 21:53   #1349 (permalink)
Nick anterior: salrom

M1nDH4cK's Avatar

OMG, spare flafi, the always friendly jolly roger

P.s. : Are careva clientul BT* numit Orient Express ?

*BT = BitTorrent

M1nDH4cK is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2005, 22:09   #1350 (permalink)
senior intruder

Right, numai sa nu fie el seful. Si daca o sa mai am timp suficient, ma duc si la opc si poate o pun si de un articol in ziar. Sa stie lumea ce tzepe se iau la RDS.

Old 02-02-2005, 02:03   #1351 (permalink)
Registered User

ba flafi daca aberez zi-mi de ce astept cu contractul in vitrina de la sfirsitul lui noiembrie si cu fibra lor la 50 de metri de mine si e totusi abonament de doua foi cam cit 20 de clienti de cablelink cum ar veni

tony_salami is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2005, 02:04   #1352 (permalink)
Registered User

daca nu era romtelecomul de tot rahatul de mult imi luam un dsl de la oricine

Old 02-02-2005, 02:14   #1353 (permalink)
Registered User

mi se pare de prost gust sa trebuiasca sa merg sa ma rog de ei sa-mi dea netul pe care promit prin contract ca mi-l dau in 30 de zile sau cit o fi.neseriosii astia profita de faptul ca romtelecomul are preturi prohibitive la liniile inchiriate. magnum daca-ti merge pinetul ala stai pe el macar acolo daca ai vreo problema cu conexiunea poate ti-o repara mai repede de sfintul asteapta.nu cred ca daca nu merge netul citeodata la pinet e din cauza ca-s neseriosi sau dezinteresati ca doar si-au facut si aia firma ca sa faca bani.

Old 02-02-2005, 02:18   #1354 (permalink)
Registered User

n-am nimica cu rdsul habar nu am cum le merge netul din ce am citit pe aici e ok dar prea isi bat joc de client

Old 02-02-2005, 06:58   #1355 (permalink)
PET
Infectious Grooves

PET's Avatar

mama lui de net. Acum 3 ore merge PERFECT. Acum iara scartzaie. Ce naiba are ??

P.S. Acum 3 ore...dar acum 10 ore...iara nu mergea perfect....pe la ora 19 mergea chiar groaznic.
SI mama lor...inca nu au venit sa-mi aduca fisa cu parola de client.

dominus...ce sa ma joc pe net ? Pai daca imi merge netu bine...pot sa ma joc, m-am jucat si starcraft...si alte jocuri.

EDIT: Tony Salam. Vezi ca sa inventat EDIT POST. Nu mai posta atatea mesaje.

Last edited by PET; 02-02-2005 at 07:14..

PET is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2005, 10:05   #1356 (permalink)
senior intruder

tony, din cate se vede, urla aceasta sectiune cu problemele RDS, insa treaba asta le intrece pe toate. Pt ca de data asta nu e vorba ca nu vin astia sa ma cableze. Eu pana la postul lui mns nici nu m-am prins cat de grav este ce a facut RDS de data asta. Adica ma duc eu in decembrie si intreb frumos: stau pe strada cutare, exista posibilitati de conectare? La care Gabi verifica pe pc si zice ca DA. Astfel eu imi dau jos manusa si bucuros semnez cu RDS un contract de prestari servicii care in max 45 de zile ar trebui sa intre in vigoare/functiune. Ori dupa vre-o 50 de zile mi se spune duios ca de fapt in zona nu exista semnal, ca nu sunt inca posibilitati tehnice si sa mai astept.

Pai ce naiba nu e in regula in imaginea asta? Cum este posibil ca o firma sa vanda/ofere ceva ce nu exista. Tepe d'astea nu se dau nici la piatza. Aici nu e vorba ca nu vin astia sa ma cableze. Pur si simplu nu exista semnal in zona! E incredibil! Sa nu mai zic ca am un vecin pe care l-au cablat deja pe la inceputul lui decembrie, sta omul cu cablu, modem si telefon in casa si nu are semnal. Ori si el, ca si majoritatea dintre voi, faceti scandal aiurea, pe un forum unde nu se citesc decat fraieri intre ei... ca oricum nu intra aici vre-un reprezentant oficial al firmelor problema. Ne plangem unul altuia ca la azil.

De asta eu zic ca e timpul sa mai si mergem in barlogul ursului, gata cu fraiereala. Cu cat mai multi, cu atat mai bine. Cu telefoane si postari pe forumuri nu se rezolva nimic. Eu am de gand sa vorbesc direct cu un sef, am eu o vaga impresie ca shefimea nu stie chiar tot ce se petrece in firma si "scaparea" asta e mai mult vina echipelor de pe teren care au raportat gresit situatia din zona... doar sa ia un premiu, o felicitare. Si daca e asa... some heads will roll...

Old 02-02-2005, 10:45   #1357 (permalink)
mns
3-7-8

mns's Avatar

au raportat aiurea situatia sa castige excursia aia la bai sa faca impachetari cu namol

mns is offline    Send Message via Google Talk to mns Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:08   #1358 (permalink)
senior intruder

tony, daca ai chef si timp, poate ne intalnim azi mai spre dm si mergem impreuna la RDS. U know, unde's multi... mns, poate iti faci timp si tu. Eu oricum ma duc. Sper ca flafi sa nu "pregateasca" terenul.

Old 02-02-2005, 11:10   #1359 (permalink)
Registered User

nashpa prin Bucuresti ... dar va fi bine la Timisoara

upcsport is offline    Reply With Quote
Old 02-02-2005, 11:50   #1360 (permalink)
senior intruder

Ok, a trecut luna, era timpul si pt postul lui upcs. Merci de informatii.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Thread Tools

Posting Rules