Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 01-10-2004, 13:04   #141 (permalink)
Nick anterior: salrom

M1nDH4cK's Avatar

Imi cer scuze si eu pentru "acuzatiile" aduse Magnum. Sa ne anunti cand primesti net de la UPC.

M1nDH4cK is offline    Reply With Quote
Old 01-10-2004, 13:36   #142 (permalink)
senior intruder

C-tin Stere (fost Ion Vidu) 10. Este in spate la Etti de pe Torontalului, unde intoarce tram 4. Ma tulbura raspunsurile tale pt ca am ditamai cablu upc la intrare in scara. De fapt noi avem atatea cabluri pe blocul nostru incat spui ca suntem sediu de televiziune. Dar cel ala upc-ului le intrece pe toate, chiar si pe cel al RT. Chiar am ras de coaxialul rds-ului, vin si ei cu jalea aia de cablu...

PS: php-ist ieftin nu exista. Adica nu stiu ce intelegi tu prin ieftin. Zi detalii despre ce ai nevoie si poate iese o treaba.

Magnum is offline    Reply With Quote
Old 01-10-2004, 13:38   #143 (permalink)
mns
3-7-8

mns's Avatar

Ce surpriza am avut azi...am fost sa-mi platesc recablarea la TV la upc si m-am dus si pe la apartament si acolo ce sa vad...prin pomii de langa bloc baietii de la RCS/RDS trageau la greu cabluri...ma iau in vorba si aflu ca normal TV din parti dar se va poate baga net si telefonie cat de curand... pai ce se intampla dom'le parca nu suntem in romania, unde e monopolul din zona respectiva, ce naiba, ne credem in europa aici? Intra o firma peste alta ?!?!

upcsport, zi-mi si mie daca stau aproape de zona unde dati voi net acum am sanse sa dati drumul mai repede la mine?

mns is offline    Send Message via Google Talk to mns Reply With Quote
Old 01-10-2004, 14:09   #144 (permalink)
senior intruder

mns, sa scris mult pe tema asta. RDS a ajuns la o intelegere cu UPC si acum intra in zonele upc, insa doar cu net si telefonie. Nu si catv. Capcana pe care o intind ei este, parerea mea, ca vor sa prinda acum cati mai multi clienti anul asta pana nu da drumul upc la net. Astfel si-au asigurat clienti jumatate de an, iar upc o sa stea pe tusa un pic.

Din pacate si eu voi intra in "capcana" lor, benevol. Nu am alta varianta. Si la fel vor face toti cei interesati de net. Upc o sa dea aproape degeaba net in oras de la anul, potentiali clienti sunt preluati acum de rds.

Interesant ca pe adresa primariei au venit foarte multe reclamatii, foarte multa lume reclama faptul ca rds trage cabluri in disperare si nu le pasa unde si cum, ca in unele zone atarna cablurile prin copaci, stalpi...ma rog, disperare/graba mare.

Oricum, stai linistit. Acum doar cableaza. Eu am fost pe Bogdanesti si am vrut sa fac contract cu ei, insa mi-au zis sa mai astept 2-3 saptamani pana termina cablarea zonei si inchid reteaua.

Old 01-10-2004, 14:29   #145 (permalink)
mns
3-7-8

mns's Avatar

Lol, ai dreptate, vezi cand e concurenta se poate, si azi nici nu puteai iesi cu masina ca atarna cablu din pom in pom si bloca drumul , in arad de ex eu stau chiar in centru si doar dupa 2 ani au modernizat reteaua, doar pe cateva strazi, acum iar s-au apucat sa sparga ca nebunii asfaltul

si eu sunt disperat, care ajunge primu la mine in timisoara fie UPC fie RDS nu ma intereseaza, eu vreau sa scap de romtelecom si sa am net acceptabil, nu vreau sa downloadez filme si porcarii pe dc++, vreau doar un pret normal nu sute de euro la romtelecom pentru cateva ore de net pe telefon

Old 01-10-2004, 14:51   #146 (permalink)
senior intruder

Join ze club Oricum, eu as fi preferat upc-ul de mii de ori. La rds nu ma atrage nimic in oferta lor, cu exceptia faptului ca ei sunt primi care sunt in zona si imi ofera totusi net la un pretz decent.

Old 01-10-2004, 18:50   #147 (permalink)
Dungeon Keeper

gaurika's Avatar

upcsport - zi ce vrei de la php-istu' ala ... si ce intelegi prin ieftin!?

g@urika out !

gaurika is offline    Reply With Quote
Old 01-10-2004, 20:24   #148 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

Quote:
am nevoie (personal non upc) de un php`pist eftin 1 week work 100 Euro.
G. : ieftin enough ?

G. : Sterge te rog post-urile mele care sunt marcate cu "-delete-". Merci anticipat.

Old 01-10-2004, 21:44   #149 (permalink)
Dungeon Keeper

gaurika's Avatar

Quote:
Originally Posted by salrom
G. : ieftin enough ?

G. : Sterge te rog post-urile mele care sunt marcate cu "-delete-". Merci anticipat.
1. depinde ... daca vrea "sclav" pentru o saptamana, e mult prea ieftin .... daca vrea sa bem bere o saptamana si sa facem o pagina de contact, e ok!

2. mda, vad ca am devenit un fel de "eraser" peste noapte ... tot e T3 la pro ... O sa le fac ... numai sa le gasesc ...

g@urika out !

gaurika is offline    Reply With Quote
Old 01-10-2004, 22:17   #150 (permalink)
senior intruder

eh, nici chiar pagina de contact pe 100 euroi, dar vorba ta, nici sclav... Sa zica ce vrea si vedem. Mai cunosc eu tipi care vroiau cms pe 100 euroi...

Old 04-10-2004, 20:52   #151 (permalink)
Registered User

php eftin la proiect 2 weeks work 100 Euro

upcsport is offline    Reply With Quote
Old 05-10-2004, 17:38   #152 (permalink)
Registered User

FlashMagnuM's Avatar

Salutare la toti, hai ca ma bag si eu in seama putin.

User-ul meu nu are nici o legatura cu Magnum din Torontalului. Eu folosesc user-ul MagnuM pe net de vreo 6 ani si sunt inscris in zeci de forumuri si site-uri cu el. Acum daca a fost ocupat, am ales altul ... ca doar nu s-o termina lumea aici.

Hai sa va spun o faza interesanta care sa confirme ca UPC si RDS sunt mana in mana. Eu stau in Girocului si deja am vreo 3 abonati (din cate stiu eu) la Cable Link, la mine in bloc. Acum, un vecin de-al meu s-a dus si el sa isi faca abonament Cable Link numai dupa ce a aflat (de fapt i-am zis eu), de nouile moficari ale RDS (256kbps, telefonie, ..., you know ...). Si a cam ajuns destul de sus cu cererea, pentru ca avea nu stiu ce relatii, dar raspunsul a venit scurt ca nu se mai instaleaza Cable Link in Girocului din cauza ca acolo e zona UPC si ca au chipurile, un acord nescris cu ei, cum ca nu se baga unii peste altii. Cei care deja sunt cablati de RDS, raman asa cum sunt, dar nu se mai fac alte abonamente noi. Interesant, nu-i asa?
Eu asta totusi nu as mai numi-o concurenta.

As avea totusi 2 intrebari:

1. Pentru salrom: daca tot ai net de la UPC, spune si mie te rog daca exista vreo taxa de inchiriere modem?

2. Pentru upcsport: ai vreo mica banuiala cand ajungeti cu net-ul prin Girocului? Aici suntem sute care vrem net. La mine in bloc sunt vreo 10 familii din care stiu eu, pentru ca m-au intrebat pe mine.

Last edited by FlashMagnuM; 05-10-2004 at 17:58..

FlashMagnuM is offline    Reply With Quote
Old 05-10-2004, 18:08   #153 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

In contract este stipulat ca taxa de inchieriere al modem-ul este de 4 euro lunar. In anexa insa se specifica ca taxa de inchieriere pana la sfarsitului anului este 0 euro. Upcsport ma asigura insa ca nu se va percepe nici in 2005 chirie pe modem.

Old 05-10-2004, 19:28   #154 (permalink)
senior intruder

off_topic
1. Personal cunosc doi Popa Ioan. Nici unul nu a dat anunt la ziar ca il cheama asa din nastere.
2. Ai fi putut sa te inregistrezi ca si MagnuM. Pe acest forum sunt alte reguli, sunt deja antecedente, de citit/cautat sectiunea de cereri si reclamatii.
3 Daca e de cerut voie de la cineva in utilizare acestui nume/nick, acesta are domiciliul in State.

smoking gun ®
/off_topic

Si la noi a venit in bloc un tip de la RDS. Luat la intrebari de vecini despre cablelink &stuff, opmul a zis ca serviciul lor va fi valabil doar de la anul. Asta in ciuda faptului ca personal am fost asigurat solemn ca o sa pot beneficia de srviciile lor peste max. 2-3 saptamani. Cele 2 firme sunt mana in mana pt ca upc a dat voie la rds sa cableze zonele lor, insa intelegerea este doar pt internet &telefonie, nu si catv. Asta e oficial. Nu se stie ce primeste upc in schimb. But who cares...

Si atentie! Poate cunostinta ta a mers la RCS. Daca nu esti atent si suni/mergi la rcs, o sa-ti spuna acelasi lucru: "nu intram in zone upc". Dat find asemanarea intre nume e usor sa faci confuzie.

Last edited by Magnum; 06-10-2004 at 01:15..

Old 05-10-2004, 20:37   #155 (permalink)
mns
3-7-8

mns's Avatar

si eu i-am vazut acum 2 zile pe baietii de la rds din arad, in timisoara, erau cei ce se ocupa de "sudarea" fibrei optice si lucrau serios exact langa caseria UPC de pe take ionescu si cica ei nu stiu nimic...eu sunt mai mult ca sigur ca nici in 6 luni, adica prin martie 2005 nici UPC si nici RDS nu vor da drumul la net...asta pentru ca dupa cum a zis salrom UPC nu va cere chirie pe modem nici in 2005...deci nu vor da drumul pe scara larga, nu au nici un motiv sa lase modemul gratuit, iar RDS se misca foarte greu

Old 06-10-2004, 05:15   #156 (permalink)
Registered User

cooldeep's Avatar

am o intrebare pt magnum
de ce nu iti bagi internet de la pinet, ca din cate stiu eu au cablu pe la tine pe strada daca nu chiar in bloc )

cooldeep is offline    Reply With Quote
Old 06-10-2004, 07:11   #157 (permalink)
Registered User

magnum nu te sfatuiesc, e adevarat eu am prin antena net de la pinet da si cei de pe cablu se plang de serviciile lor 'bune'

cheloo12 is offline    Reply With Quote
Old 06-10-2004, 10:41   #158 (permalink)

M1nDH4cK's Avatar

mns : Din ianuarie (sau chiar sooner) UPC va da drumul "pe scara larga" la net.

Old 06-10-2004, 11:43   #159 (permalink)
senior intruder

Exact, chello a fost "cobaiul" nostru, chit ca si el a fost avertizat in prealabil de salrom de faptul ca pinet sux la greu. Insa chiar si asa, eu m-as fi bagat pt ca e mai bun decat dial up. Dar acum ca se profileaza mari schimbari in zona, ar fi o tampenie. RDS si UPC isi incalzesc motoarele, totul e doar o problema de timp si rabdare.

Nu inteleg ce este atat de incredibil in faptul ca upc nu cere chirie pe modem? Nici o firma cu pretentii nu cere asa ceva. In chimb alti cer preturi mari la instalare, a se vedea dominet. Apropo de asta, la upc cat o sa coste instalarea? Cei care sunt deja abonatii lor, vor plati ceva in plus pt instalare net? Ori este ca si la decodoare...nu platesti nimic, iei modemul, il instalezi si gata. Luna de luna pe langa catv si ce mai ai, platesti si netu.

Old 06-10-2004, 12:28   #160 (permalink)
Registered User

magnum ma conving singur cu vorba ''poate o sa fie mai bine''

cheloo12 is offline    Reply With Quote
Advertisment
jocuri prin smsCumpără jocuri prin SMS

Rapid si sigur!
Reply

Computer Games Forum > Tech > Networking & Internet

Thread Tools

Posting Rules