![]() |
| | #162 (permalink) | ||
|
@ cei interesati de costurile de instalare internet la UPC : 1. In cazul meu au fost trasi 28 metri (don't ask) de coaxial (triple layer ?) , calculat la 14.000 lei / metru. 2. Au fost facturate mufele necesare si splitterul (both ieftine) 3. Manopera : 30 de minute, tariful este 200.000 / ora. That's about it. | |||
|
| | #166 (permalink) | ||
| Quote:
Am fost la sediul central UPC, l-am cautat pe upcs, am stat de vorba si mi-a spus ca vor veni la mine acasa intr-o ora. Asa s-a si intamplat. Am semnat contractul in timp ce "nenea cu cablu'" lucra de zor iar in jumatate de ora totul a fost ready. hassle free. | |||
|
| | #167 (permalink) | ||
| senior intruder Join Date: Jun 2000 Location: Timisoara |
Stai ca eu nu inteleg o treaba... eu inteleg din cele relatate referitor la costuri ca nu esti abonat upc, ma refer la catv. Ori ma insel? Daca totusi esti abonat, ti-au tras un alt cablu decat il aveai initial? Instalare, configurare tot ei o fac?
| ||
|
| | #168 (permalink) | ||
|
Cam tot asa am inteles si eu salrom ... sa inteleg ca acuma ai doua cabluri, unul de CATV si unul de NET de la UPC? Mie sincer, mi-ar conveni sa platesc totul la o singura firma, si catv-ul, si net-ul si telefonia. Sa intre un singur fir in casa si ala sa mearga in modem, iar de acolo in fiecare device. Ce ziceti UPC-ul ar fi in stare de asa ceva, si daca da cat de curand?
__________________ Cu cat cunosc mai multi oameni, cu atat imi iubesc cainele mai mult. | |||
|
| | #175 (permalink) | ||
2 luni!?! Daca si la noi fac asa, mai bine rabdare si tutun si asteptam dupa upc. Oricum nu inteleg ce au firmele astea in cap...pur si simplu imi scapa. Cableaza tot orasul, investesc sume mari de bani, fac reclama...iar cand apar clienti...mai asteptati, mai treceti pe aici, mai vedem... Delir.
| ||
|
| | #178 (permalink) | ||
Curiosi de angajarae cred ca ar fi...la bani astia eu zic ca e mai valabil sa lucrezi la instalari decat la solectron. Cred ca mai degraba nu vor ei sa faca angajari...e mai convenabil sa faci doar incasari decat sa angajezi. Deh, capitalismul romanesc...
| ||
|
| | #179 (permalink) | ||
|
Culmea idioteniei, a trecut pe la mine o firma vinerea trecuta ca sa imi bage inet prin radio (de fapt sa imi traga un cablu de pe un alt bloc la mine) si eu i-am amanat pe luni ca nu aveam chef si bani de ei chiar vineri seara. De atunci nu am mai auzit de ei, asa ca bag si eu o intrebare in eter: stie careva din intamplare firma care a bagat inet prin radio in zona Soareleui? E ceva cu media link or smth similar si daca bag pe gogu cautare dupa asa ceva, evident ca imi da 1mil de linkuri aiurea. Multumesc in avans. | |||
|
| | #180 (permalink) | ||
|
Medialink (http://www.media-link.ro/) is a subsidiary of PiNet Inc. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |